• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım, maşallah kocaman olmuşsunuz yaaa :1hug:
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah yakışıklı prensini :CüvCüv:

rısklı donemı atlatmıssın sen de INSALLAH BU SEFER SAGLIKLA KUCAKLARSIN BEBEGINI.

teşekkür ederim büyüdük ben hala inanamıyorum endişelerimi atamıyorum daha yeni yeni rahatladım sayılır çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

kızlar cok hızlısınız vallaha yetisemiyorum size hangı bıırnı okuyacagımı sasırdım

kizlar ben kacar hava cok güzel bugün bebisimle biraz hava alalim.
sizle iyi sohbetler..bebisleride sizide öptüük..

rısklı donemı atlatmıssın sen de INSALLAH BU SEFER SAGLIKLA KUCAKLARSIN BEBEGINI.

teşekkür ederim büyüdük ben hala inanamıyorum endişelerimi atamıyorum daha yeni yeni rahatladım sayılır çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

atlattık çok şükür, benim de düşük tehlikeliydi zaten ama çok şükür artık iyiyiz :)

tmm cnm veriyom şimdi siparişşş..çok sağol

reca ederim tatlım ne demek kaydirigubbakcemile5

17+1 hamileyim erkekim olucak inşallah aslında basından beri sizi okuyorum girmeye cesaret edemedim ilk bebeğimi kaybettim çünkü tek istegim sağlıklı bir hamilelik geçirmek

Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım inşallah...

tamam canım biliyorum orayı bu hafta sonu giderim :)) çok teşekkür ederim.bebişin cicilerini gördüm hepsi çok güzeller nasıldi fiyatları uygunmuydu ? bu arada canım kendi dr.uma sordum senin için detaylı ultrasonu arkadaşım gelmek istiyor ama sadece onun için dedim konuşuruz isterse randevu veririz dedi sekreteri ücretini sordum normal muayne ücreti dedi haberin olsun hayatım

Valla harika şeyler var ve fiyatlarıda çok uygun onun yan tarafında mudo var benim diğer favori yerlerimden biridir. Daima harika şeyleri uygun fiyata bulurum. Mina bebe yani öyle çok uygun diyemem çok ta bebe mağazası gezmiş bir insan değilim ama bana öyle abartılacak kadar uygun gelmedi açıkcası... Ben bu gidişimde doktora sordum detaylı ultrason gerekli mi diye üçlü testte güzel çıkarsa gerek yok dedi ama yine de belki düşünürüm çünkü kızımı 3 boyutlu yada 4 boyutlu ultrasonda çok görmek istiyorum.
Normal muayene ücreti nedir ? Yani tek ona girmek için ne kadar ödememiz gerekecek?

elacım tşk. ederım cvp için
kkızlar ya benım kafam allak bullak ya doktor dün dedi ıkılın iii çıktı 3 lüye gerek yok diye ben yapalım falan ısrar ettım gerek yok dedi....zaten ücretsizmiş ne diye yaptırmayım ama benı sevk ettırmesi gerekıyo başka hastaneye..eger sevk etmezse kendim cebımden yaptırcam dışarda ne kadara yapılıyo bılgınız varmı

Bircancım çok geçmiş olsun canım yaaa. Yazdıklarını okurken inan çok korktum.Sen biraz heyecanlandığın için bebeğimiz öyle tepki vermiş olabilir annesi... Hiç korkma eminim miniğimiz çok sağlıklı ve iyidir...Sen endişe korku yaparsan kendi kendine allah korusun ona da zarar verirsin. Ne olur içini ferah tut. O geçici bir durumdur eminimki. Bak tüm ölçümlerin yolunda çıktığına göre zaten endişelenecek bir durum yok...Kırkbir kere maşallah tatlım bebişine herhalde oğlun olacak senin... Bana öyle geldi. Cinsiyeti de lütfen takma kafana o iyi yaa sen ona bak annesi...

Allah kavuştursun Gülcancım...

๒คl๒öςєğเ๓ önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tatlım ne de olsa cinsiyeti er ya da geç belli olacak...

Elifcim bu konuda ne desem boş biliyorum , haklısın endişelenmekte... Özel bir hastaneye gitsen bildiğim kadarıyla SSK ile anlaşmalı ise fazla bir para almıyorlar...
Sonuçta daha testlerinde var. Sen ikili testi yaptırmışmıydın? Doğumdan sonrasını da düşünme artık yaa nasıl olsa bebişin nasibi ile gelecektir ve o zaman bir çözüm bulunacaktır önemli olan şu an... Kendine ve bebeğine iyi bak..

Emsalcim canım hemen tarif edeyim sana. Karabağlardan - Havalimanı istikametine giderken sağ tarafta 6-7 mağazası olan bir outlet center var.. Yan tarafında benzin istasyonu falan var bu outlet centerin... İçindeki LCW mağazası ise bayağı büyük çok güzel şeyler bulursun hemde uygun fiyata tatlım.
Bu arada mina bebeye de gittik hatta dayanamayıp birkaç şey aldım resimlerde vardı yaa beebğime aldığım ciciler onları ordan aldım...

evet canım ikiliyi yaptırdım iyi çıkmıştı zaten bidaha gidemedim ozaman 11 haftalıktı şimdi 17+3 oldum pazartesi randevum vardı ama gitmedim çok ağladım.:1no2:ama iyidir inşlh bu hafta bitmeden ne yapıp edip gitmm lazım.saol canım sende bebişine iyi bak buarada cicilerinizi gördüm çok güzeller mutlu günlerde giyin inşlh

ya kızlar şu beşik işini bi türlü netleştiremedim kafamda :roflol: :roflol:
daha donu yok çocuğun beşik düşünüyorum :roflol:
ama sürekli kafamda, sürekli kurcalıyor aklımı :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar merhaba. şu günlerde öğle zamanı hiç iyi olmuyorum ben. biraz başağrısı biraz mide bulantısı. ne yiyeceğimi de şaşıyorum hiç yemek yapasım gelmiyor. daha yeni yedim öğle yemeğemi daha doğrusu yemek denirse . tüm enerjimle bir salata yaptım o kadar.

Gülcancım üçlü test hastanelerde yapılıyormuş aslında ama ben pek devlet hastanelerine güvenemediğim için dışarda yaptırdım ikili içinde gittiğim bir lab. var alsancakta üçlü için yalnızca 40TL aldılar... Başka yerlerde daha pahalı..

Elifcim inşallah işlerin bu hafta açılır da sende gidersin tatlım. Bari SSK'ya gidip üçlü testini yaptırsaydın çok geç olmadan... Hani gidemesen bile bu hafta en azından üçlü testi yaptırmış olurdun... Lütfen üzme kendini be tatlım.. Bugünlerde geçecek zor bir dönemden geçiyorsun seni anlıyorum ama bu konuda ELA'ya fazlası ile katılıyorum.. Annelerimiz bize hamileyken ultrason mu gördüler 9 ay boyunca... Sen lütfen üzme kendini canım..
Çok sağol tatlım o cicilerin çok daha iyileri senin bebeğinin olsun canım...

bir de yahu bu ayrıntılı ultrason da baktılar diyelim hafta olmuş 20 . bir sorun görünce ne yapcaklar anlamadım bu işi ben?

kızlar bir de ekstra bir bilgi. ben ikili testimi hıfzısıhhada yaptırdım. ücretsiz. üçlüde de orada yaptıracağım. sizin şehrinizde de varsa özele para harcamayın derim.

efil ankarada hıfzıshha var bir ara sor istersen

Back
X