• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba. şu günlerde öğle zamanı hiç iyi olmuyorum ben. biraz başağrısı biraz mide bulantısı. ne yiyeceğimi de şaşıyorum hiç yemek yapasım gelmiyor. daha yeni yedim öğle yemeğemi daha doğrusu yemek denirse . tüm enerjimle bir salata yaptım o kadar.

ben de oleyım dunden berı.açım ama ne yıyecegımı bılmıorum canım ıstemıo.sabah bulantıyla uyandım zaten bı gecıvermedı-tatlicadiarzu-

Bircancım çok geçmiş olsun canım yaaa. Yazdıklarını okurken inan çok korktum.Sen biraz heyecanlandığın için bebeğimiz öyle tepki vermiş olabilir annesi... Hiç korkma eminim miniğimiz çok sağlıklı ve iyidir...Sen endişe korku yaparsan kendi kendine allah korusun ona da zarar verirsin. Ne olur içini ferah tut. O geçici bir durumdur eminimki. Bak tüm ölçümlerin yolunda çıktığına göre zaten endişelenecek bir durum yok...Kırkbir kere maşallah tatlım bebişine herhalde oğlun olacak senin... Bana öyle geldi. Cinsiyeti de lütfen takma kafana o iyi yaa sen ona bak annesi...

DİLEK O KADAR KORKTUM ÜZÜLDÜM Kİ ANLATAMAM AMA İYİM ŞİMDİ GİİTİĞİMİZDE YORULMUŞTUM HEYECANLIYDIM SANIRIM O YÜZDEN OLDU ALLA'A EMANET YAVRUM CİNSİYETİ BELLİ OLMASIN İSTERSE DOĞANA KADAR UMRUMDA DEĞİL .İYİ OLSUNDA ANNESİ ONA KURBAN OLSUN. UZUN BOYLU BİR BEBEK DEDİ BENCEDE ERKEK GİBİ GELİYOR ATIK BAKALIM HER ŞEYİN BAŞI İYİ OLMASI ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN. SENİ ANLAYABİLİYORUM SENDE BİR KEZ KORKMMUŞTUN HEMDE HİÇ BİŞİY YOKKEN

sağol peti. kalp bahsi beni çok korkutuyor. eşimde kalp kapakçığı sorunu var. çok üzülüyorum. allahım yavrularımdan esirgesin

bir de yahu bu ayrıntılı ultrason da baktılar diyelim hafta olmuş 20 . bir sorun görünce ne yapcaklar anlamadım bu işi ben?

çok haklısın pembe banada doktor dün aynısını dedi 3 lü için ısrar edınce kötü çıktı napcaksın dedi 4 aylık oluyosun dedi ay allahım kımseyı böyle bişey için sınamasın yarabbım çok kötü.sağlıkla gelsın bebişlerimiz

sağol peti. kalp bahsi beni çok korkutuyor. eşimde kalp kapakçığı sorunu var. çok üzülüyorum. allahım yavrularımdan esirgesin

allah korusun.rabbım onları korumustr merak etme.aklınıza hıc kotu bısey getrmeyın.herseylerı cok gusel cok ıyı olsun bebelrımızın.rabbım ıyı yazılar yazsın hepımızın kuzucuklarına

DİLEK O KADAR KORKTUM ÜZÜLDÜM Kİ ANLATAMAM AMA İYİM ŞİMDİ GİİTİĞİMİZDE YORULMUŞTUM HEYECANLIYDIM SANIRIM O YÜZDEN OLDU ALLA'A EMANET YAVRUM CİNSİYETİ BELLİ OLMASIN İSTERSE DOĞANA KADAR UMRUMDA DEĞİL .İYİ OLSUNDA ANNESİ ONA KURBAN OLSUN. UZUN BOYLU BİR BEBEK DEDİ BENCEDE ERKEK GİBİ GELİYOR ATIK BAKALIM HER ŞEYİN BAŞI İYİ OLMASI ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN. SENİ ANLAYABİLİYORUM SENDE BİR KEZ KORKMMUŞTUN HEMDE HİÇ BİŞİY YOKKEN

Evet canım doğru söylüyorsun ben ortada hiçbir durum yokken bile nasıl endişelenmiştim..1,5 saatlik yol hayatımın en uzun yolu gibi gelmişti onu düşünmekten. Doğamız ne kadar ilginç yaa Allah nasıl da sokuveriyor annelik içgüdüsünü insanın içine...Bencede tatlım o heyecandan ve yorgunluktan olmuştur, zaten bebeğin kalbi hep aynı hızda atmıyordur normalde de...Bende uzun boylu diye erkek demiştim zaten...Ama dediğin gibi o iyi olsunda cinsiyeti hiç önemli değil canım...hihoyyyt

kızlar pilli elektrikliler çok ses çıkarıyor haberiniz olsun ona göre karar verin manuel olanlar sesssiz bilginiz olsun

amin peti amin.

dün anlattım ya kulak ağrımı. gece yine uyutmadı. böyle bir yandan kocaya naz yapıyorum, inliyorum falan. zaten bir de anneye yaparsın naz. gerisi yalan. neyse dedim kendi kendime

bu kulak böyle ağrıyor. kulağından başka hiç bir şey şu an umrunda değil. bebeler doğmuş olsa. şu gece vakti bu ağrıyı kenara koyup kalkıp onlara bakacaksın kızım. farkında değilsin hayatında bambaşka bir dönem başlıyor.

korktum bir anda ve üç aydır ilk defa bulutların üstünden indim o an.

çok haklısın pembe banada doktor dün aynısını dedi 3 lü için ısrar edınce kötü çıktı napcaksın dedi 4 aylık oluyosun dedi ay allahım kımseyı böyle bişey için sınamasın yarabbım çok kötü.sağlıkla gelsın bebişlerimiz

Amin canım... Allah kimseye yaşatması böyle zor bir deneyim. Geçen annem anlattı kızlar acayip içim parçalandı. Annemlerin uzaktan tanıdığı bir kız vardı, kaçtı evlendi gitti falan sonra anlaşamamış geri dönmüş ve bebek sahibi olacağını öğrenmiş ama aldırmak için de bayağı geç kalmış...Neyse sonunda bebek dünyaya gelmeden buraya yakın bir ilçeden evlatlık almak için isteyen oluyor... Zaten bakacak durumları yok çok fakirler.. Kabul ediyorlar... Kız doğumdan sonra hiç bebeğini görmeden ailesi o aileye evlatlık veriyor ve kız daha sonra o kadar çok ağlamış ki arkasından.. Nasıl içim parçalandı anlatamam...

evet ya bende istiyorum

Ya var ya daha geçen 129 TL idi şimdi 149 olmuş en iyisi biraz beklemek belki fiyatı yine düşer.

kızlar pilli elektrikliler çok ses çıkarıyor haberiniz olsun ona göre karar verin manuel olanlar sesssiz bilginiz olsun

Tatlım bugüne kadar okuduğum yorumlardan bir kişi bile manueli önermemiş. Çünkü göğüsteki tüm sütü verimli şekilde sağamıyormuş,çok fazla zaman alıyormuş ayrıca da göğüslerde yara yapıyormuş. Ben %100 elektrikli ve pilli alıcam , sesinin yüksekliği o kadar önemli değil benim için.

selam kızlar 11:30 da geldim anca yazabiliyorum geçmişi okuyamadım ama bir çok işim vardı anca birazını ahllettim merakta bıraktım sizi.. gittik doktora baktı kalp atışlarında bişiy var dedi çok korktum sonra şimdi normale döndü dedi ama ben benden gittim o kadar korktum ki ama normale döndü ya bir daha olursa belki basınçtan olmuştır dedi ultrasyondanda olabilir dedi . ama kızalr hiç bu kadar korkmamıştım inanın elimden ayağımdan can gitti resmen ağlamamak için zor durdum ama normal şimdi dedi yinede içim içimi yiyiyor. kafasına baktı burnuna kemiklerine herşey normal deid ölçümler yaptı çok uzun boyulu bir bebek dedi eşim 1/85 boyunda zaten ama bizimki yatıyordu göremedik yine kalp atışıda öyle olunca zorlamayalım dedi ama hala etkisindeyim bebeğim iyi olsun

Canım sabahtan merak etmiştim , geçmiş olsun emin ol hiç bir sorun yoktur bebişinde sadece annesine nazlanmış korkutmuş biraz , sende yorgunum heyecanlıyım diyorsun ondan olmuştur .

selam inşallah bende eylül annesi olucam herkeze iyi hamilelikler

Hoşgeldin aramıza canım , hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah .

Allah korusun , ama senin dr. biraz denyoymuş heralde öyle söylenir mi , tamam bazıları risk olsa da olmasa da test yapıyor bazıları yapmıyor ama bu şekilde söylemek de yanlış olmuş .

Elektrikliler çok ses çıkartıyor tatlım ama diğeride eli baya yoruyormuş haberin ola ...

Amin canım... Allah kimseye yaşatması böyle zor bir deneyim. Geçen annem anlattı kızlar acayip içim parçalandı. Annemlerin uzaktan tanıdığı bir kız vardı, kaçtı evlendi gitti falan sonra anlaşamamış geri dönmüş ve bebek sahibi olacağını öğrenmiş ama aldırmak için de bayağı geç kalmış...Neyse sonunda bebek dünyaya gelmeden buraya yakın bir ilçeden evlatlık almak için isteyen oluyor... Zaten bakacak durumları yok çok fakirler.. Kabul ediyorlar... Kız doğumdan sonra hiç bebeğini görmeden ailesi o aileye evlatlık veriyor ve kız daha sonra o kadar çok ağlamış ki arkasından.. Nasıl içim parçalandı anlatamam...

Allah kimseyi bu şekilde sınamasın , ne yazık anneye ilerde hiç bir zaman kapanmaz onun yarası bir de bebeği bulmaya kalakarsa çocuk içinde çok zor .

peticim bel bandından memnunmusun??

hayır hıc memnun dıılım.cok sert kazık gıbı bısey.ben ıonu daha yumusak elastık bısey zannedıodum oyle dıe aldım ama dıılmış.ayrıca cok kalın sadece evde takabılırsınız.dısarda asla takılmaz kıyafetlerı bırak kabandan bıle bellı olur o derece kalın.veee daha bızım kadar olan gobekler ıcın gereksız.o soyle koca gobekler 7-8 aylık hamişler ıcın ıyı olabılır sadece destekse amaç.yoksa sımdıden cok gereksızmış ben bıe aldıysam-tatlicadiarzu-

dılekcim cvp ını geç gördüm canım tşk. ederim çok pahalı değilmiş doktor istemezse bıle kendım yaptırırım artık....anlattıgın olayda çok kötü insanın deli olası gelır çok üzüldüm gerçekten yakın biyerse onu görür kızcagız nasıl içi parçalanır onu koklayamamak .........

hayır hıc memnun dıılım.cok sert kazık gıbı bısey.ben ıonu daha yumusak elastık bısey zannedıodum oyle dıe aldım ama dıılmış.ayrıca cok kalın sadece evde takabılırsınız.dısarda asla takılmaz kıyafetlerı bırak kabandan bıle bellı olur o derece kalın.veee daha bızım kadar olan gobekler ıcın gereksız.o soyle koca gobekler 7-8 aylık hamişler ıcın ıyı olabılır sadece destekse amaç.yoksa sımdıden cok gereksızmış ben bıe aldıysam-tatlicadiarzu-

tatlım sen kalının dan aldın galiba ince ve kalın diye ayrılıyo onlar çünkü elija mı aldıydın sende

Canım sabahtan merak etmiştim , geçmiş olsun emin ol hiç bir sorun yoktur bebişinde sadece annesine nazlanmış korkutmuş biraz , sende yorgunum heyecanlıyım diyorsun ondan olmuştur .

Hoşgeldin aramıza canım , hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah .

Allah korusun , ama senin dr. biraz denyoymuş heralde öyle söylenir mi , tamam bazıları risk olsa da olmasa da test yapıyor bazıları yapmıyor ama bu şekilde söylemek de yanlış olmuş .

haklısın zeytıngözlü okonuda böle söylemesi yanlış aslında ama doktorum iii aslında herşeyi anlatıyor...açıklıyor...

Back
X