• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Demet ciğim 4. oldun bakalım tahminler doğru çıkcak mı
kızlar iki dakika kalktım bilgisayarın başından almış gitmiş muhabbet
çağla bende sevmem dün gördüm bende ben başka bişiy bekliyorum
hzenbil ne oldu canım

amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim

Yaşadığın kolay kabul edilebilir birşey değil elbet ama bebişlerin için ayakta durmalı, güçlü olmalısın canım... Özür dilemek ne demek burda hepimiz çok iyi dost olduk her konuda destek olucaz tabiki birbirimize...Sen iyi ol yeter.

amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim

canim allah erkekleri islahhhhhhhhhh etsin insallah sorununuz cabucak duzelirrrrrrr.sende takmma kafana hem karnindaki bebegin icin hemde olan cocugun icin.

burdaymışsın canım. bak biz hepimiz senin için dua edeceğiz. olayı bilmeden sizleri tanımadan yorum yapmak o kadar zor ki. detay vermemeni de anlayabiliriz. ama dua ederiz. lütfen sen de bunun için dua et.

suan hepımız dere kenarında agaclar altında bı yerde cumbur cemaat pıknık yapıo olsaydık.yıcekler hazırlar hepbırlıkte yerdik. bı surelıgıne tum olumsuzluklardan uzaklasırdık:

Demet ciğim 4. oldun bakalım tahminler doğru çıkcak mı
kızlar iki dakika kalktım bilgisayarın başından almış gitmiş muhabbet
çağla bende sevmem dün gördüm bende ben başka bişiy bekliyorum
hzenbil ne oldu canım

ayyyyyyyyyyy denizcim canimbenim o baska meyveyi bende 4gozle bekliyorum hele tuzla yemeyicokacimcoook kimse anlamadi herhaldeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

mehaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım

hosgeldin canim aramiza:1hug:

ay canım benım inşallah valla çok duygulandırdın benı aglıcam şimdi içtenlıgın için çok teşekur ederım ...eşim erkek çok istiyo ona erkek bebek vermek istiyorum

canim allah gonlune gore verir insallah ama gercekden erkek anneligi hormonua.s fazla kiz sendeeeeeeeeeee

ay canım benım inşallah valla çok duygulandırdın benı aglıcam şimdi içtenlıgın için çok teşekur ederım ...eşim erkek çok istiyo ona erkek bebek vermek istiyorum

Canım seni ben değil asıl yakın zamanda bebişin duygulandıracak inşallah pipisi ile ben burdayım diyerek... Mesela beni hep kız annesine benzettiler zaten ben bugüne kadar cinsiyet tahmini için 60 kişiye sorduysam 58'i kız dedi. Geçen cuma bir bebe dükkanına girdim cinsiyet ne ona göre bakalım dediler. Ben henüz belli değil tam dedim. Ordaki kız ben söyleyeyim kızın olacak dedi:)) Sonra üçlü test için cmt günü gittiğimiz lab'daki kız(ikili içinde oraya gitmiştik ya tanıyor artık) kız di mi sizinki dedi evet dedik kağıtta falan yazmıyor ha yanlış anlamayın dedi. oda beni kız annesine benzetmiş. Sen ise resmen bağırıyorsun ben oğlan annesi olucam diye:))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım

Hoşgeldin aramıza canım. Sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.

yok burdayım canım. kendıme gelmeye calısıyorum.

herşeyi bir kenara bırak. Allahın sana verdiği büyük lütuf yavrunu düşün. senin o içindeki cana sahip olmak için nelerden vazgeçiyor ınsanlar. bol bol dua et. yuvanın tekrar eski halıne donmesi ve senın gördüklerini unutman için. bizimde hepimizin duaları seninla olacak

canım ozaman buyur acık ve net soyle herkes anlasın. bizimle dertleş. ama arkadaslar derin bir konu verdşiğimiz cevaplar arkadasımızı üzmesin

acık ve net olarak eşim olacak ınsan benı aldatıyo. herseyı ıspatlamama ragmen bana hala yalan soyluyo okadar caresızımkı ne yapıcamı bılmıyorum kac gundur kendı kendımı yıyorum

erkek annelıgı hormonları gulcanda fazlamış ya.su fotosuna bakarak tahmın yaparsak hakkaten doru soluosunuz ha.pekııı benımkı erkek mesela ben ne annesı gıbı duruodum???tıple uyuyomu yaniikaydirigubbakcemile2

Back
X