Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim
amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım
hzenbil gitti mi?
hzenbil gitti mi?
Demet ciğim 4. oldun bakalım tahminler doğru çıkcak mı
kızlar iki dakika kalktım bilgisayarın başından almış gitmiş muhabbet
çağla bende sevmem dün gördüm bende ben başka bişiy bekliyorum
hzenbil ne oldu canım
mehaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım
ay canım benım inşallah valla çok duygulandırdın benı aglıcam şimdi içtenlıgın için çok teşekur ederım ...eşim erkek çok istiyo ona erkek bebek vermek istiyorum
ay canım benım inşallah valla çok duygulandırdın benı aglıcam şimdi içtenlıgın için çok teşekur ederım ...eşim erkek çok istiyo ona erkek bebek vermek istiyorum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım
yok burdayım canım. kendıme gelmeye calısıyorum.
canım ozaman buyur acık ve net soyle herkes anlasın. bizimle dertleş. ama arkadaslar derin bir konu verdşiğimiz cevaplar arkadasımızı üzmesin
yok burdayım canım. kendıme gelmeye calısıyorum.