tatlım seni üzmek istemem ama kadını tanıyormusun pekı
sahsen tanımıyorum eskı ısyerınden arkadasıymıs sadece adı soyadı ve numarası var bıde maıl adresı var esımden yascada buyukmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım seni üzmek istemem ama kadını tanıyormusun pekı
Hzenbil bu arada kaç yaşındasın ? Eşin kaç yaşında?
canım 27 yasındayım esımde 36
hzenbil inan bu durumda kelimeler yetersiz kalıyor ama merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz bence en doğru şeyi düşünmüşsün bebeğin olana kadar bekle umarım o da hatasını anlar salim kafayla yeniden bir düşünürsün
eşindende buyuk teyze falan heralde
eşindende buyuk teyze falan heralde
canım 27 yasındayım esımde 36
aaa harbi yanı eşindende büyükse yuh kadına....eşinde yani cahıl falan yasında değilmış...bencede kocasını ara istersen kadınla muhattap olma......
Canım sen eşine göre çıtır kalıyorsun eee kadında büyük siyorsun bu işte başka bişeyler olmasın , yani belki hep iyi düşünmeye çalışıyorum yoktur belki bişey belki kadın flörtiz biridir olamaz mı ??
Canım sen eşine göre çıtır kalıyorsun eee kadında büyük siyorsun bu işte başka bişeyler olmasın , yani belki hep iyi düşünmeye çalışıyorum yoktur belki bişey belki kadın flörtiz biridir olamaz mı ??
ya valla benımde kafam karıştı sen eşinden baya gençsin ....kadın eşindende büyük bence kadından kaynaklanan bişey ler var gibi......(dediğin kelımede cıkolata gibi bi kelıme söylememem sansür lenır)
hzenbil zeytingözlü haklı öyle böyle değil bu flörtizler ama çok var bunlardan canım. hatta erkeklerin çoğu böyle kadınların da bir kısmı inan bak. ben çooook gördüm. bir dokunmak yok, onun dışında maşallah her şey var.her şey mübah.
canım kendini çok bileme. o görecek gününü boşarım yaparım ederim. tamam hepsini istediğin onlarsa yap ama bunları kafanda kurmak içindeki kini buyutur ve içindeki masum üzülür. lütfen bir süre kenara bırak
sonucta her sekılde aldatılmaya gırıyo. benımde oyle tanıdıklarım var basıma gelmez dıyodum ama geldı. her ıkısıde allahında bulsun
HZNBİL çok üzüldüm tatlım Allah sana sabırlar versin