• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İşte ben Gülcancım ben bu cümleye hep sinir olurum. Demek ki adamında baştan çıkmaya gönlü varmış. Kusura bakma benim biraz feminist tarafım vardır. Ama kadınlara bu şekilde yaklaşılmasına da gıcık olurum. İki kişi arasında yaşananı kimse bilemez belki de erkek ayartmıştır.. Kadınların bu şekilde yaftalanmasına kusura bakma ama ben karşıyım. Eğer bir erkek aldatıyorsa kimin baştan çıkardığının hiç önemi yoktur... O yalnızca çok küçük bir ayrıntıdır...

ben eşimi savunmuyorum. benım kadınlarda en cok kızdıgım sen bu adamın evlı oldugunu bılıyosun reddetmek yerıne neden karsılık verıyosun. hanı kadının yası kucuk olsa anlıcam ama eşimdende buyuk. nasıl karsılık verebılıyor ben ona kızıyorum

İşte ben Gülcancım ben bu cümleye hep sinir olurum. Demek ki adamında baştan çıkmaya gönlü varmış. Kusura bakma benim biraz feminist tarafım vardır. Ama kadınlara bu şekilde yaklaşılmasına da gıcık olurum. İki kişi arasında yaşananı kimse bilemez belki de erkek ayartmıştır.. Kadınların bu şekilde yaftalanmasına kusura bakma ama ben karşıyım. Eğer bir erkek aldatıyorsa kimin baştan çıkardığının hiç önemi yoktur... O yalnızca çok küçük bir ayrıntıdır...

ya bılmıyorumda dılekcım hanı bı deyim vardır dişi köpek kuyruk sallamazsa....gerçi erkegınde içinde varmışkı olmuş..ama ben hemcınslerımın böle yapmasını kınıyorum..her ne olursa olsun bi kadının kocasını aldatmasına aklım ermıyor...ha gerçi söyle bunun kadın içinde erkek içinde hiçbir savunması olamaz..ne tarafından bakarsan bak yanlış yanii

Canım eşin seni aldatarak ateşi yaktı , şimdi onun senin başını ağrıtmaması zaten mümkün değil. Er ya da geç başın bir şekilde ağrıyacak. Geçen yaz hiçbirşey yokken bile bu dedikodulara maruz kalmışsın. Şimdi kalsan ne olur ki ? Hem kimi ilgilendirir böyle durumlarda insanın en büyük destekçisi ailesidir , ordan biraz uzaklaşmak ve ailenin desteğini de arkana almak eminim sana çok iyi gelecektir. Senin yerinde olsam haber vermeden evi terkeder, onu deliye döndürürdüm... Ben bazen çok ani kararlar veririm bu şekilde... Ama bu ani kararları verirken bir hiçbir şey yapmasam nasıl olurum, iki bu işi yapsam nasıl olurum diye düşünürüm hangi durumda kendimi daha iyi hissedeceksem arkama bakmadan yürürüm.

bende sok defa hazırlandım habersız gıtmeye kalktım ama yapamadım. aılemın ne tekı gosterecegını bılmıyorum. kafam okadar karısıkkı. evı terketsem emınım onun ısıne gelırdı. daha raht hareket ederdı

canım en azından kadını arayıp tehdit edebilirsin akşamları eşi evdeyken ama eminsen kesin yapmalısın ayrıca kadını eşine herşeyi anlatınca olaylar oldukça karışabilir ve herşey olabilir kendine çok güvenmen gerekir bunu yaptıktan sonrada ama susarsan ezilirsin bunu unutma çok iyi düşün kararını ver ama bebeğine zarar gelmesin sakın
sana kıyamam yaa anlamıyorum şu erkekleri eşleri evde çıtır sen git elin yaşlısına dövmeye doyamazsın böyle adamları insan

ben hep erkeklere suç bulmuyorum kızlarda kadınlarda da suç var gözümün önünde bir kaç örnek var kızlarda daha çok suç var tahrik etmesinler baştan çıkarmasınlar ne şeytan kızlar var amaçları farklı olduğu için evli bekar olması önemli olmuyor onlar için hatta örnek olarak çok yakın bir akrabamın kızı var evli 2 çocuğu olan bir adamla birlikte sonu yok diyorum ama anlamıyor o kadar kızıyorum ki ama o mutlu adamın çocuğunun biri 5 biri 1 yaşında bile değilmiş düşünün yani karısınıda seviyormuş ama kızıda seviyormuş ama kız fena ben biliyorum baştan çıkaran kız oldu ve ne istersede yapıyo sinir oldum ya yazarken bile
canım sen o akrabandan uzak dur bence yazıklar olsun desem kızmazsın demi hem ona hem adama. adama bak ikiside seviyormuş bide öylemi?? karısıda iki erkegi birden sevsin ne yapar cinnet geçirir karıyı doğrar demi?? erkeklik guru var çünkü... yaazık yazıkkk...

kime neyi sorsan zaten kabul etmez.bizde bit laf vardır (afedersin)suç p..ç dir kimse kabul etmez.haklısın kadın derki o beni bırakmadı adam derki o beni bırakmadı.Allah kimsenin başına vermesin canım.tamam hemcinslerimizi karalamak istemesekte artık bu devir o devir değil inan. kız yada kadın hiç önemli değil evli erkek onlara çekici geliyor. neden ? bakıyor adam yakışıklı, eline yüzene bakılır, bakımlı, tecrübeli, evine bağlı, eşinin bir dediğini iki etmiyor üç kuruşta parası varsa ahaa istedigim erkek diyor galiba türünün son örnegi diyor baştan çıkartmak için herşeyi yapıyor. haa evet haklısın erkek niye gidiyor bu kadar mı zayıf,gönüllüymiş falan filan... evini barkını unutup eşinin çocugunun rızkını başka bir kadına yediren erkek Allah korkusu olmayan erkek demektir haramdan zina dan günahtan korkmayan erkektir canım

ben eşimi savunmuyorum. benım kadınlarda en cok kızdıgım sen bu adamın evlı oldugunu bılıyosun reddetmek yerıne neden karsılık verıyosun. hanı kadının yası kucuk olsa anlıcam ama eşimdende buyuk. nasıl karsılık verebılıyor ben ona kızıyorum

Canım eşini savunmadığını biliyorum hatta burda onu şu an en son savunacak kişi sensindir. Kadının yaptığı elbette büyük hata hem evli hem evli bir adamla birlikte ben zaten asla kadını savunmuyorum Allah bildiği gibi yapsın.Ama diyorsun ya niye karşılık verdi. Ama senin eşinde aynı durumda hem evli hemde evli bir kadınla birlikte. Biz niye hep namusu kadınlarda arıyoruz ki , onlardan bekliyoruz ki... Erkeklerinde namusu vardır.
Lütfen bana kızma ama senin eşine şimdi o kadın hayır deseydi acaba şansını bir başka kadında da dener miydi?

herkese merhaba arkadaşlar, bir süre yanınızda olamadım ve sizleri çooook özledim, bu sıralar başım çok fena ,migrenle sıkıntıdayım, yediklerimden tat alamıyorum,

hzenbil arkadaşım, ne diyeceğimi bilemiyorum ama, kendini çaresiz hissetme, herşeyi sakin düşünmeye çalış ki doğru kararlar alabilesin, eminim ki en son gülen sen olacaksın.

kızma ama sen göre göre bile eşin nasıl oluyorda inkar ediyor anlamadım.onuda geç sana bağırıp çağırması ne demek aklı sıra suçunu bastırıyor demek ki? sen Allah a sığın canım bebeğini düşün bol bol dua et Rabbim elbet mukafatını verecek.kadına gelince onu aramataksan keşke eşine ulaşabilsen birilerinden adını falan alabilsen eşinin ona ulaşsan anlatabilsen göstersen gördüklerini sonra o versin cezasını o pisliğin. dediğin gibi kadının en büyük düşmanı kadın derlerdi doğruymuş ama o düşmanlar Allah korkusu olmayan insanlar canım. bu halinle seni üzen insan mutlaka cezasını bulur canım merak etme

bılıyorkı ben haklıyım oda bu sekılde zeytınyag gıbı su ustune cıkmaya calısıyo. keske esıne ulasabılsem ama peşini bırakmadım

bende sok defa hazırlandım habersız gıtmeye kalktım ama yapamadım. aılemın ne tekı gosterecegını bılmıyorum. kafam okadar karısıkkı. evı terketsem emınım onun ısıne gelırdı. daha raht hareket ederdı

ay öyle deme tatlım yaaa.ne kadarlık evlisniz ???

suç kadındadır diye bişey yok efendim baştan çıkmayıversin insanın içi temiz olucak kimse kimseyi kandıramaz çocukmu bu şeker versin kandırsın

erkek mi kadınmı onu bılmezsınız kızlar. öyle hıkayeler bılıyorumkı. kımınde kadın kımınde erkek. ama sonucta gunah ıkısınınde gunahı

cnm benim bir tanıdığım eşinin tel msj yakalıyor buluşmak için falan adam hemen msj silmiş kız tel numarası falan alamamış boşanmaya kadar gidiyordu iş adam annesinin babasının üstüne yemin etmiş ve o... ç .... muyum ben onu yapıcak kadar falan demiş kız öylelikle affetti ama hep içinde kaldı
çok zor şeyler insan napar bilemiyorum ama sinirle bişey yapmakta kötü bazen geri dönüşü olmuyor bazı şeylerin ailen bilse bu durumu sana nasıl tepki verir bu çok önemli

cnm benim bir tanıdığım eşinin tel msj yakalıyor buluşmak için falan adam hemen msj silmiş kız tel numarası falan alamamış boşanmaya kadar gidiyordu iş adam annesinin babasının üstüne yemin etmiş ve o... ç .... muyum ben onu yapıcak kadar falan demiş kız öylelikle affetti ama hep içinde kaldı
çok zor şeyler insan napar bilemiyorum ama sinirle bişey yapmakta kötü bazen geri dönüşü olmuyor bazı şeylerin ailen bilse bu durumu sana nasıl tepki verir bu çok önemli

ıyı onunkı yemın etmıs benımkı onu bıle yapamıyo

bılıyorkı ben haklıyım oda bu sekılde zeytınyag gıbı su ustune cıkmaya calısıyo. keske esıne ulasabılsem ama peşini bırakmadım

eşine bişey belli etmeden kadının eşine ulaş bir şekilde peşini bırakma ondan sonra herşeyi göster kocasına sen çekil kenara otur canım sakin sakin izle.

ya bılmıyorumda dılekcım hanı bı deyim vardır dişi köpek kuyruk sallamazsa....gerçi erkegınde içinde varmışkı olmuş..ama ben hemcınslerımın böle yapmasını kınıyorum..her ne olursa olsun bi kadının kocasını aldatmasına aklım ermıyor...ha gerçi söyle bunun kadın içinde erkek içinde hiçbir savunması olamaz..ne tarafından bakarsan bak yanlış yanii

Bende kınıyorum elbette canım onları... Hatta kınamaktanda öte öyle tiplerden nefret ediyorum.

Haklısın canım ailenin ne tepki göstereceğinden emin değilsen yapamazsın elbette.
Ama eğer annenle arkadaş gibiyseniz ve annenden sır çıkmayacaksa bence bir nabız yoklayabilirsin.

kime neyi sorsan zaten kabul etmez.bizde bit laf vardır (afedersin)suç p..ç dir kimse kabul etmez.haklısın kadın derki o beni bırakmadı adam derki o beni bırakmadı.Allah kimsenin başına vermesin canım.tamam hemcinslerimizi karalamak istemesekte artık bu devir o devir değil inan. kız yada kadın hiç önemli değil evli erkek onlara çekici geliyor. neden ? bakıyor adam yakışıklı, eline yüzene bakılır, bakımlı, tecrübeli, evine bağlı, eşinin bir dediğini iki etmiyor üç kuruşta parası varsa ahaa istedigim erkek diyor galiba türünün son örnegi diyor baştan çıkartmak için herşeyi yapıyor. haa evet haklısın erkek niye gidiyor bu kadar mı zayıf,gönüllüymiş falan filan... evini barkını unutup eşinin çocugunun rızkını başka bir kadına yediren erkek Allah korkusu olmayan erkek demektir haramdan zina dan günahtan korkmayan erkektir canım

Canım elbette haklısın artık devir o devir ben sana katılıyorum artık o tür kadın çok etrafta.. Ama ben suçun yalnızca tek bir tarafa yüklenmesine karşıyım. Erkeklerin bu konudaki hatalarının hafif gösterilmesine karşıyım .. Erkektir o yapar elinin kiridir türündeki söylemelere karşıyım. Eğer bir adam beni seviyorsa etrafında 10 tane öyle kız olsa bile bir kere bile göz süzmemeli.

Son düzenleme:
canım dilek çok haklı insanın içinde olmalı eğer yapıcaksa her şekilde yapar red etsede yaa ne biçim mide var bu insanlarda

Back
X