Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sinir oluyorum ya benim dr. ne boyunu ne gramını söylemiyor bu seferde söylemezse , bırakıcam artık bana hiç bir şeyi yok gelişimi normla diyor sonra tarih veriyor şu gün gel diye .
dilekcim sağol hayatım can dündar ın evlilik konusunda yazdığı tüm konular çok harika. gerçi tüm yazıları benim çok hoşuma gidiyor ama evlilik üzerine yazdıkları çok anlamlı
Rica ederim tatlım. Benimde çıkış saati yaklaşıyor bugünlük hihoyyyt
Ve en güzeli de sanırım yarının cuma oluşu... kaydirigubbakcemile2
dilk bu yazı benımde her seferınde okumaktan sıkılmadıgım çook hoşuma gıden bır yazıdır. özeliklede
ne yapıyorsun?" dediğimde "benim yerim senin yanın, sen gelmezsen ben gelirim" dedi...
bu kısmı her zaman uygulamaya calıstıgım seydır.
ayy işim bıttı dip köşe bucak bi yer kalmadı ellemedıgım ama ben de bıttım :s yemegımı de koydum ocaga.allaha sukurler olsun.hava da ne gusel oldu kızlar dımı sızlerın orda da oyle mı bılmıorum. boyle olunca hava ben duramıorm drdugum yerde
Bekliyoruz tatlım resimleri...Yarın cuma yupppi muhtesem göbek günü , akşama çekebilirsem devasa göbeğimin fotosunu ve oğluşuma aldığımız cicileri çekmek istiyorum ama çok uykummmmm varrrrr
ohh ne güzellll :) akşam vakti havada baya güzelleşti açtı.geze geze gidersin diyecegim ama senin servisin var evin yada işin nerde bilmiyorum ama böyle havalarda ilerleyen zamanlarda eşin gelsin seni almaya gezin dolaşın açıl biraz ne güzel olur :)) bu arada cumartesi iş yarım günmü yoksa hiç mi yok canım. eger haftanın iki günü tatilse çok iyi
ayy işim bıttı dip köşe bucak bi yer kalmadı ellemedıgım ama ben de bıttım :s yemegımı de koydum ocaga.allaha sukurler olsun.hava da ne gusel oldu kızlar dımı sızlerın orda da oyle mı bılmıorum. boyle olunca hava ben duramıorm drdugum yerde