- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 45
kızlar sizde dumansız hava sahasına destek olunn
Havanı Koru - İletişim
Havanı Koru - İletişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilekcim klilosu iyi bence doktormu dedi az diye zaten 1500 kg daha alsa 3500 ediyo neyine yetmiyo dimi... hem fazla kilolu olursa doğum zor olur sen içini ferah tut benimde 32+4 ken 1890 gram çıktı.... hayırlısı sağlıklılı olsunlarda doğunca biz onları besleriz kilo aldırırız üzme canını... biliyosunki anne üzüldüğü zaman bebek yeterince beslenemez.....
simdi okuyabildiklerimden aklimda kalanlar :)
dilekcim bebeginin kilosunu hic takma guzelim, benim arkadasima 4 kilo ustu dogacak dediler cika cika 3600 cikti. o kadar farkediyor ki ultrason ciktilari. hem zayif olsa nolacak zayif bebek sagliksiz bebek demek deigil. ben sahsen tombul bir bebegim olsun istemiyorum fit saglikli olsun :)
baharcim ne guzel sende bugun oglunu goreceksin demek :) insallah guzel haberlerle gelirsin doktordan. senin sipa yuzunu gosteriyor mu bari? bizimki pazartesi hic bir sekilde gostermedi, sanirim cok utangac ya da cok inatci :)
ozge gulay yasemin sizde de hazirliklar son surat gidiyor ne guzel. bebek sekerlerinizi gule gule hediye edersiniz insallah. etiketler cok sirin.
gulay seninde odan tamamlanmis sanirim gule gule buyusun icinde kuzucuk bu arada bulusma fotograflariniza da baktim hepiniz cok guzelsiniz masallah.
ayfercim gozun aydin esini gormussun ne guzel.
ayyy canım benim sağlıklı iyi haberlerini getir inşallah bebişin emi.güzel annişler günaydın. biz bugün çok heyecanlıyız. 1 aydan sonra oğluşumu görcem saat 2 de. gece tuvalete kalktım oğlumu sevdim bolbol. konuştum onla. annesini gece hiç rahatsız etmiyor bütün gün tepişiyor gece annesiyle uyuyor diye. gerçi anası da uyku olayının suyunu çıkardı bütün gece uyuyor bütün gün uyukluyor :)
ayy canım sağolasınnnn.sende izine çıkıcan ama bizi bırakma buralarda.neden cnmmm???
günaydın ayfercim nasılsın gözün adyın eşin gelmiş gitmiş Allah ım başka dert vermesin cnmcımmm
ay dilekcim sağolasın aynen öyle bizim için çalışıyor sağolsun ne diyelim güzellik varsa zorlukta oluyor bazen.hayırlısı herşey iyi olur inşallah hepimiz için.Aynen canım yaaa dün yetersiz mi besleniyorum acaba diye vicdan azabı çektim...Ne yapalım allah bir yoluna koymuştur nasılsa önemli olan sağlıklı olması.
Tabii canım bırakmayalım o zaman benim msn açık olur daha sık görüşürüz emsalde katılır bize hep birlikte çoklu sohbet yaparız:))) İnşallah canımcım çok sağol.
Offf benim geçmedi hala kaburga ağrım sanırım benim kız dönmeyecek...
Hadigözünaydın canım kocacığına kavuşmuşsun. Doğrusu 4 gün sonra yine gidecek diyorsun ama ne yapalım be canım hayat şartları işte o da geleceğiniz için çalışıyor sonuçta bu sıkıntıların hepsi bir gün geçer allah başka türlü ayrılıklar vermesin inşallah....
Evet canım zayıf diye düşündüm ama ne yapalım yaa bugünümüze de şükür 700-800 gr doğan bebişler var yine de hayata tutunuyorlar , nasılsa doğana kadar 2,5 kg olur...Allah başka dertler vermesin.
Canım 1900gr'dı. Ben 33 haftalık falanım ultrasona göre ama SAT'ımı da bilmediğim için açıkcası net şu kadar haftalığım diyemiyorum maalesef....
ay canım yaa aynı şeyleri yıllar önce yaşamıştım.damarın biri değişememişti babacığımın.azami dikkat edicek.stres yapmaması mühim.Allah acil şifalar versin inşallahh.gunaydin kizlar,
biraz gecmise bakayim dedim yazmadan ama ancak dunun ve bugunun bir kismini okuyabildim
babam icin ettiginiz dualara cok teskkur ederek baslayayim :) babacigimin ameliyat sonrasi durumu cok iyi sukurler olsun ki. yani yogun bakimda hala ama cok cabuk ayildi ve aksamda annemle telefonla konusturdular ben cok iyiyim dert etmeyin rahatca uyuyun bu gece demis canim babamsimdi de aradim odasini temizlemisler yogun bakimdan cikartacaklar normal odaya.
gelelim dune,
dun uzun ve gergin bir bekleyisin ardindan ameliyattan cikti bilgisi geldi. bende kardesim ve esimle ameliyata giren genc bir doktor var onun odasina gidip bilgi aldik. kil doktorun bize soylediklerine bakin : ameliyat orta basarida gecti. 3 damari degistirecektik ama gogsu actigimizda durumun dusundugumuzden cok daha kotu oldugunu gorduk. 1 damara hic dokunamadik cok yipranmisti yapilacak bisey yoktu. 2. damarada dokunamayacak kadar kotuydu ama dedik ki acmisken birakmayalim dove dove damari degistirdik ama ondan cok umutlu degilim fazla dayanmaz. bir tek ana damari basarili bir sekilde degistirebildik onda bir sorun cikmaz. babaniz bundan sonra kalp ameliyati olan birisinin ettigi dikkatin 2 katini gostermeli kendisine falan filan.
tabi bizde moral sifir. cikip kardesimle aglamaya basladik bunun uzerine esim dayanamayip esas doktorla gorusmek istedigimizi soyledi zar zor izin cikti odasina gittik asil ameliyatı yapan doktorun.
saolsun o moralimizi duzeltti biraz. beni gorunce direk kiz sen buraya dogurmaya mi geldin 1. kattan ayrilma sen dogumhane orda felan dedi. iste degistiremedigimiz damar hayati bir damar degil, damarsiz bir bolgede cok ince bir damar endise etmeyin dedi. esas ana damari degistirdik ki onemli olanda o dedi. babanizin durumu iyi gidiyor dedi.
onun odasindan umutlu ciktik. simdi de babamdan iyi haberler aldikca moralim git gide duzeliyor. tabi yogun bakimda oldugu icin hic birimize gostermediler henuz ama bu aksam normal oda da gorebilcez insallah.
esimda saolsun hastaneden cikista beni bogaza goturdu moralim duzelsin diye. yuruyus yaptik bol bol sahilde acildim biraz.
boole iste kizlar, bzde su anki durumlar bu sekilde
AYFER GÖZÜN AYDIN CANIM..
denız takma canım. napalım bazen ince düşünemıyorlar. herkes senın gıbı olmaz..
canım ablam bekar arabası var... yıllardır ben doktor işlerini hallederim 40 yılın başı bir bu hafta anneciğimi doktora götürecekti kaç gündür oyalıyor yarında Eskişehir e gidecekmiş iyi mi? annemin bu hafta gitmesi lazım ilaç raporunun günü doluyor Eskişehir kaçıyor heralde niye dedim önceden demedin dün falan alırdım randevu kendi gitsin demez mi bir de aman tamam dedim ya ben götürürüm senden bir şey isteyende kabahat arabayla iki dakikada götürecek yani sırtında taşıyacak sanki neyse ben götürürüm gerekirse sırtımda taşırım
gunaydin kizlar,
biraz gecmise bakayim dedim yazmadan ama ancak dunun ve bugunun bir kismini okuyabildim
babam icin ettiginiz dualara cok teskkur ederek baslayayim :) babacigimin ameliyat sonrasi durumu cok iyi sukurler olsun ki. yani yogun bakimda hala ama cok cabuk ayildi ve aksamda annemle telefonla konusturdular ben cok iyiyim dert etmeyin rahatca uyuyun bu gece demis canim babamsimdi de aradim odasini temizlemisler yogun bakimdan cikartacaklar normal odaya.
gelelim dune,
dun uzun ve gergin bir bekleyisin ardindan ameliyattan cikti bilgisi geldi. bende kardesim ve esimle ameliyata giren genc bir doktor var onun odasina gidip bilgi aldik. kil doktorun bize soylediklerine bakin : ameliyat orta basarida gecti. 3 damari degistirecektik ama gogsu actigimizda durumun dusundugumuzden cok daha kotu oldugunu gorduk. 1 damara hic dokunamadik cok yipranmisti yapilacak bisey yoktu. 2. damarada dokunamayacak kadar kotuydu ama dedik ki acmisken birakmayalim dove dove damari degistirdik ama ondan cok umutlu degilim fazla dayanmaz. bir tek ana damari basarili bir sekilde degistirebildik onda bir sorun cikmaz. babaniz bundan sonra kalp ameliyati olan birisinin ettigi dikkatin 2 katini gostermeli kendisine falan filan.
tabi bizde moral sifir. cikip kardesimle aglamaya basladik bunun uzerine esim dayanamayip esas doktorla gorusmek istedigimizi soyledi zar zor izin cikti odasina gittik asil ameliyatı yapan doktorun.
saolsun o moralimizi duzeltti biraz. beni gorunce direk kiz sen buraya dogurmaya mi geldin 1. kattan ayrilma sen dogumhane orda felan dedi. iste degistiremedigimiz damar hayati bir damar degil, damarsiz bir bolgede cok ince bir damar endise etmeyin dedi. esas ana damari degistirdik ki onemli olanda o dedi. babanizin durumu iyi gidiyor dedi.
onun odasindan umutlu ciktik. simdi de babamdan iyi haberler aldikca moralim git gide duzeliyor. tabi yogun bakimda oldugu icin hic birimize gostermediler henuz ama bu aksam normal oda da gorebilcez insallah.
esimda saolsun hastaneden cikista beni bogaza goturdu moralim duzelsin diye. yuruyus yaptik bol bol sahilde acildim biraz.
boole iste kizlar, bzde su anki durumlar bu sekilde
canım dün sana yazmıştın sanırım okuyamadın. ben hani yarım kilo badem şekeri almıştım ya, annem tamam lamış bayağı badem şekeri artmış, ben de 20-30 tane yemişimdir. yani 300 gram badem şekeri yetecekmiş. ben yarım kilosuna 11 lira vermiştim, iki tane koydum. bu arada geçen antares reale gitmiştim, orada senin aradığın bonbonlu şekerler, böytle her renk vardı, kilosu 24 tl idi, ben o kadar ucuz görseydim onlardan alırım... renkleri çok güzeldi, yusyuvarlak ve parlaktı. onlardan yarım kilo bence yeter, eğer real varsa bir bak istersen. önce yarım kilo al yetmezse alırsın, iki tane koyarsan çok rahat yeter, çünkü bademlerden oldukça büyük, bir de tülün için de iki üç farketmiyo zaten.
selaaam kızlaaaar bi kendimi hatırlatım unutmuşsunuzduuuur beniii nasılsııınınız?????ben hala işlerle uğraşıyorum yoğunum çok yoruluyorum benimde bebiş zayıf kalmış hep ayaktayım napıcam bilmiyom
Sizleri çok özledim ama giremiyoruumki hiç çok şey kaçırdım biliyorum :1no2:
Yok canım doktor kilosu iyi merak etme falan dedi ama işte burda başka bebeklerin kilolarıyla kıyaslayınca az geldi gözüme, yoksa çok şükür sağlık durumunda bir problem yok. Demek seninki de o kadar, iyi o zaman yalnız değilmiş benim kızım...
Doğru söylüyorsun hayatım inşallah kilolu kilosuz farketmez hepimizin bebekleri sağlıklı olur... opuyorumnanaktan
kızlar sizde dumansız hava sahasına destek olunn
Havanı Koru - ıletişim
kız nerelerdesin sennnn?uzun zamandır yoktun cidden.selaaam kızlaaaar bi kendimi hatırlatım unutmuşsunuzduuuur beniii nasılsııınınız?????ben hala işlerle uğraşıyorum yoğunum çok yoruluyorum benimde bebiş zayıf kalmış hep ayaktayım napıcam bilmiyom
Sizleri çok özledim ama giremiyoruumki hiç çok şey kaçırdım biliyorum :1no2:
sağolun kızlar ben kendimi bıraktım annem üzülüyor sen benim öz çocuğumsun onlar değil sanki diyor onun üzülmesine dayanamam çok şükür annem sağlıklı yılda bir kere kemik erimesi için kontorlü oluyor ama iki ablamda takip etmiyor etmesinler ben yeterim anneme tek derdim ben yaparım diyip sonra yapmamaları bari hiç söz verme
Hoşgeldin Elifcim. Ben unutmadım canım seni nasılsın, nasıl gidiyor uzun zaman oldu girmeyeli. Senin bebiş ne kadar olmuş , benimki de zayıf ya merak ettim.. Bizde seni çok özledik.
kız nerelerdesin sennnn?uzun zamandır yoktun cidden.
ya malesef bu tip durumlar olabiliyor ama kardeştir yapacak bişi yok.sen ilgilen yine napıcan bu da böyle dicen.
bypass oldu dilekcim, ilk anjiyo yapildi onun sonucunda bypasa karar verildi.Hadi canımcım iyi haberlerle gel inşallah. Oğluşun umarım çok iyidir..:lepi:
Beş parmağın beşi de bir olmuyor be tatlım sıkma canını. Ben çok iyi anlıyorum yaşadıklarını...
Canım benim neyse çok şükür atlatmışsınız ama o sizi rahatlatacağına daha da paniklendiren doktora iyi bir sopa lazımklava: Senin hamile olduğun belli psikolojinin bozulacağını ve allah korusun bu durumun erken doğuma bile sebebiyet vereceğini hiç mi okutmamışlar ona tıp fakültesinde. Geri zekalı doktorlarda çıkabiliyor işte böyle...Neyse canımcım bak babanın durumu gittikçe düzeliyormuş , daha da iyi olacak canım herşey. Allah dermansın dert vermesin , bugünlerinize de şükür. Baban anjiyo mu oldu yoksa bypass mı?
gulaycim, biz odayi kirik beyaza boyattik, o mavi ve lacivert olan seritler duvar kagidindan yapildi. ustundeki baliklar ve dalgada plastiktenler ve duvara yapistirildilar. onlari da odayi aldigimiz yerden aldik.ebrucum ya şu genç doktorlar da ne hava. belki ameliyatta izlemek -ten ve aletleri vermekten başka birşey de yapmamıştır. sizin gibi genç insanları görünce hava atıyım demiştir, salak şey... bir de senin hamile olduğunu görerek bunları diyor. en azından konuşma da susu, yok döve döve değiştirdik falan.... sinir ya....
ebrucum bayıldım bebeişin odasına, duvarı boyandı mı acaba, yoksa hazır şeyler monte mi edildi, eşime gösterdim, o da deniz tutkunu biri olarak süper dedi.
ebru ben gelıyorum sen gelıyormusun:)
efil hoşgeldin cnmcım nasılsın????