• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ecem84 canım Allahım acil şifalar versin
ne diyeceğimi bilemiyorum, kafana fazla takma dicem ama baba sonuçta
dualarımdasınız inşallah, hastalığı veren Rabbim şifasınıda verir elbet
hayırlısıyla iyi olacak, yeterki biz dua edelim yerimseniben
sizler de moral verin babanıza, bi hastanın morale ihtiyacı var
bak gör dualarımızla çok iyi olcak baban inşallah

harikasın valla çok güzel hepsi.özellikle grapon modeli çok basit herkesin yapabileceği bişi ve çok güzel.

ya kurabiyeyi nerde yaptırıyorlar? zaten kurabiye yaptırsam bebek şekeri biblosu car curt uğraşmıcam.öyle güzel süslüyorlarki kurabiyeleri hiç gerek kalmıyor başka bişiye.

canım oğrenırım. ben seker yaptım ama ablam sana hastaneye çiçek yerine kurabıye getırıcem dedı. bir yer bulmus. sepetiyle süslemesiyle falan 40 tanesı 100 tl mıymıs ne ogrenırım yerını haber verırırım canım

huysuz canım senin babacığına da çoook geçmişş olsun hastalık mevzuları çok zor. Annem tatilden gelsin ben de onu ikna edip doktora götüreceğim. Şüphelendiğim şeyler var. Bir de ben çıkmayım başınıza diyor sinirleniyorum onların sağlığı kadar önemli değil hiçbirşey.

Bende yarın gidicem ebeyekaydirigubbakcemile3 yine ölçecek göbüşümü mezura ile:CüvCüv:

kıs hevesle yaparlar yaaa.ama tercihtir anacım.

diyomya tercih meselesi kıslar bana kalsa heryeri tülleyecem:)

Sen tam benim kayınvalidenin gelini olacakmışsın anacım , ya benim annem ööle süsten püsten pek anlamaz o açıdan dedim ...

kızlar bebek kurabıyesı yaptıracak olan varmı

Anaaa o ne bir de o mu çıkacak başımıza ayol ....

kıslar biz doktora gidiyos. dualarınızı bekliyos. öptük.

Allah emanet ol, oğluşunu göreceksin ne güzel anacım ...

bu bardak modellerini emsal buluyo ben ekliyom çok güzeller yaa.

Bunlar tam bana göre basit ama şık duruyor , organze kurdela ve emzik bak bunları yapabilirim işte ...

bu bardak modellerini emsal buluyo ben ekliyom çok güzeller yaa.

kuzuların odalarını süsledik, şekerlerle birde bardaklarda süslenirse kesin nazar değer hee
huyum kurusun süsü püsü acayip seviyorum
şekerleride bardaklarıda yapmak istiyorum, bakalım eşim ne dicek bu işe..

kıslar biz doktora gidiyos. dualarınızı bekliyos. öptük.

anaaaammmm kuzuyu görmeye gidiyo biri
hadi gitte doyasıya sev yavrunu, güzel haberlerle dön emii

harikasın valla çok güzel hepsi.özellikle grapon modeli çok basit herkesin yapabileceği bişi ve çok güzel.

ya kurabiyeyi nerde yaptırıyorlar? zaten kurabiye yaptırsam bebek şekeri biblosu car curt uğraşmıcam.öyle güzel süslüyorlarki kurabiyeleri hiç gerek kalmıyor başka bişiye.

evet güzeller ama daha güzelleri vardır mutlaka
kurabiye mii? anaaaaaaaaaaa birde kurabiye mi çıktı şimdi
fesubhanallah, yaw baklava yaptırsak olmazmı?

kizlar bu bardakalrdan bizde arkadasa yapmistik cok kolay oldu
o tum malzemeyi eminonunden aldi, hatta bardaklarda plastikti ama cok guzeldi herkes cok sasirdi plastik olduklarini ogrenince. etrafina aldigimiz kurdalyeleri cicekleri susleri degisik degisik silikon tabancasiyla yapistirdik. cok guzel oldular

huysuz canım senin babacığına da çoook geçmişş olsun hastalık mevzuları çok zor. Annem tatilden gelsin ben de onu ikna edip doktora götüreceğim. Şüphelendiğim şeyler var. Bir de ben çıkmayım başınıza diyor sinirleniyorum onların sağlığı kadar önemli değil hiçbirşey.

saol canim yaaa nedir bu doktor korkulari anlamiyorum.
babamda doktora gitmekte bu kadar gec kalmasa tum damarlari basariyla degistirilebilirdi. hep ihmalden dolayi iste...

aslinda yilda 1 kez check up yaptirmak lazim. allah korusun, belirti vermeyen bir suru sinsi hastalik var :(

şimdi birde kurabiye mi çıktı başımıza ama merak ettim meryem yollasana canım bizede adres falan

Selam kızlar. Geçmişi okudum anca yazıyorum.

ebrucum ve didemcim çok geçmiş olsun babalarınıza. Allah tez zamanda şifalarını versin inş. Bazen gerçekten doktorlar insanlıktan çıkıveriyolar sanki. Hasta yakınlarını sakinleştirceklerine acaba ne kadar üzebiliriz diye düşünüyolar sanırım :oklava:

Bende bugün çok sevdiğim bir amcamın ölüm haberini aldım. Elinde büyümüştüm onun. Uzun süredir hastaydı. 10 gün olmuş vefat edeli. Babam arabada gelirken söyledi. Benim durumum yüzünden söyleyememişler daha önce. Çok üzgünüm :((

Buarada nst sonucum iyi çıktı çok şükür. İlaçlar ve dinlenmek işe yaramış. 2 hafta daha kullanıcam ilaçları. Kızım yine yüzünü göstermedi. Minik sıpam benim gözleri açıktı ama :) doktor ne kadar sallasada bir kere yüzünü çevirmedi. Napalım sağlıklı olsunda.

Diğer herkes iyi sanırım..

baharcım hadi bakalım güle güle git gel güzel haberlerini bekliyoruz
meryemcim bebek kurabiyeside neyin nesi yaww birde omu var o niçin ne zaman veriliyor nasıl bişey ???

Selam kızlar. Geçmişi okudum anca yazıyorum.

ebrucum ve didemcim çok geçmiş olsun babalarınıza. Allah tez zamanda şifalarını versin inş. Bazen gerçekten doktorlar insanlıktan çıkıveriyolar sanki. Hasta yakınlarını sakinleştirceklerine acaba ne kadar üzebiliriz diye düşünüyolar sanırım :oklava:

Bende bugün çok sevdiğim bir amcamın ölüm haberini aldım. Elinde büyümüştüm onun. Uzun süredir hastaydı. 10 gün olmuş vefat edeli. Babam arabada gelirken söyledi. Benim durumum yüzünden söyleyememişler daha önce. Çok üzgünüm :((

Buarada nst sonucum iyi çıktı çok şükür. İlaçlar ve dinlenmek işe yaramış. 2 hafta daha kullanıcam ilaçları. Kızım yine yüzünü göstermedi. Minik sıpam benim gözleri açıktı ama :) doktor ne kadar sallasada bir kere yüzünü çevirmedi. Napalım sağlıklı olsunda.

Diğer herkes iyi sanırım..
canım hoşgeldin başın sağolsun çok üzülüdüm nst sonucuna ise sevindim dinlenmeye devam et o zaman

kizlar bu bardakalrdan bizde arkadasa yapmistik cok kolay oldu
o tum malzemeyi eminonunden aldi, hatta bardaklarda plastikti ama cok guzeldi herkes cok sasirdi plastik olduklarini ogrenince. etrafina aldigimiz kurdalyeleri cicekleri susleri degisik degisik silikon tabancasiyla yapistirdik. cok guzel oldular

canım kullan at gibi bişey oldu o zaman demi bardaklar plastikmiş vede yapıştırma olunca yıkanmaz galiba ama iyi fikir aslında
burada bulabilirmiyiz acaba öyle

İyi öğleden sonralar kızlar :) Dilekciğim bizim hastanedede epidural sezeryana alıyorlar bitek o yüzden beni epidurale ikna etti eşim şimdide yalnız ben bebeğin peşinden çıkarım bozulmazsın dimi demez mi... Yani dikme kısmına kalamazmış bebekler ya karışırsaymış. Ben ne dedim peki seni parçalarım valla çıkarsan.. Hastaneden çıkar mahkemeye giderim. Zaten kapının önünde bekleyen otuz kişi olacak nasılsa onlar karışmasına izin vermezler merak etme dedim :) Şimdi her konu açıldığında yalvarıyo çıkayım diye bende hayır diyorum ama bende kocamı tanıyosam fırlayıp gitcek eminim. :)

Canım benim eşim maalesef giremeyecek sezeryana doktor şey diyor tüm hastanelerde sadece normal doğumda baba girebilir , sezeryanda zaten giremez. Anlayamadım yani eşim çok istiyor girmek bakalım artık ama dr. izin vermeyecek gibi. Senin eşte aynı benimkinin kafasındanmış. O da öyle giderim arkasından dedi bende tamam dedim bana kötü birşey gibi gelmedi ne bileyim gitsin bebişimizin yanında olsun istedim ben zaten uyanık olucam ne olcak ki bana...

Kızlar yaaa canım acayipppp derecede sıkkın. Şimdi benim eşimin daha öncede bahsetmiştim bebek olamama gibi bir durumu vardı daha önce geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla allaha bin şükür rabbim bize mucizemizi çok bekletmeden verdi. Dün gece eşim testisinde bir kitle farketti allah korusun kötü huylu bir kitle olabilir , biliyorsunuz bankacı kendisi ve bugünde bankadan çıkması mümkün değilmiş işlerden dolayı aklıma her türlü şey geliypr, kafayı yiyeceğim. Ben yarına kadar ne yapacağım yaaa mafoldumben
Kızlar lütfen dua edin bizim için önemli birşey değildir inşallah....

Back
X