• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlız şu bardakların plastiklerini yapmak iyi fikirmiş özellikle mevlüt için :)) Ben bir araştırma yapayım plastik kadeh nereden bulabilirim :))

Selam kızlar. Geçmişi okudum anca yazıyorum.

ebrucum ve didemcim çok geçmiş olsun babalarınıza. Allah tez zamanda şifalarını versin inş. Bazen gerçekten doktorlar insanlıktan çıkıveriyolar sanki. Hasta yakınlarını sakinleştirceklerine acaba ne kadar üzebiliriz diye düşünüyolar sanırım :oklava:

Bende bugün çok sevdiğim bir amcamın ölüm haberini aldım. Elinde büyümüştüm onun. Uzun süredir hastaydı. 10 gün olmuş vefat edeli. Babam arabada gelirken söyledi. Benim durumum yüzünden söyleyememişler daha önce. Çok üzgünüm :((

Buarada nst sonucum iyi çıktı çok şükür. İlaçlar ve dinlenmek işe yaramış. 2 hafta daha kullanıcam ilaçları. Kızım yine yüzünü göstermedi. Minik sıpam benim gözleri açıktı ama :) doktor ne kadar sallasada bir kere yüzünü çevirmedi. Napalım sağlıklı olsunda.

Diğer herkes iyi sanırım..

Canım öncelikle gözünaydın çok sevindim Ezgi Naz'ın iyi olduğuna... İşte böyle uslu olsun prensesimiz zamanını beklesin inşallah. Ayrıca başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.

Bu forum var ya benim ufkumu açtı , ben böyle şeyleri görmemiştim daha önce hiç ....

daha neler gorcez yasemin kardes allah bilir :)
bende 1 sene once doguran arkadasim sebebiylen biraz hasir nesirim bu konulara ama onlarin cok abartiydi gormeniz lazim yaneee anlatmakla olmaz.
oncelikle hastaneye gittigimizde tum aile bireylerinin ustunde bir ornek tisortler vardi, iste canin babasi, canin teyzesi, canin halasi, canin babannesi, canin ananesi falan filan. sonra 500-600 tane degisik degisik bebek sekerleri, tatlilar pastalar, icecekler...
oda suit odaydi
lohusa serbetleri...

özgecim Allah a çok şükür bak herşey yolundaymış çok sevindimm
dinlenmeye devam et sen yinede çok yorma kendini
bu arada yakınınız için Allah tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun
sen kendini üzme durumun belli ve buda dünyanın kanunu birileri doğuyor birileri ölüyor

Bende yarın gidicem ebeyekaydirigubbakcemile3 yine ölçecek göbüşümü mezura ile:CüvCüv:

hadii yaaa, anam ebeye bak
pazartesi günü bende sağlık ocağına ebeye gitmiştim, ayda bir uğra bana demişti
ama bizim ebe benim göbüşü ölçmedi, tüüühh sırnaşık şey

ebrucum ve didemcim çok geçmiş olsun babalarınıza. Allah tez zamanda şifalarını versin inş. Bazen gerçekten doktorlar insanlıktan çıkıveriyolar sanki. Hasta yakınlarını sakinleştirceklerine acaba ne kadar üzebiliriz diye düşünüyolar sanırım :oklava:

Bende bugün çok sevdiğim bir amcamın ölüm haberini aldım. Elinde büyümüştüm onun. Uzun süredir hastaydı. 10 gün olmuş vefat edeli. Babam arabada gelirken söyledi. Benim durumum yüzünden söyleyememişler daha önce. Çok üzgünüm :((

Buarada nst sonucum iyi çıktı çok şükür. İlaçlar ve dinlenmek işe yaramış. 2 hafta daha kullanıcam ilaçları. Kızım yine yüzünü göstermedi. Minik sıpam benim gözleri açıktı ama :) doktor ne kadar sallasada bir kere yüzünü çevirmedi. Napalım sağlıklı olsunda.

canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
nst sonucunda iyiy çıktı hee, ooohhh ne güzel
yaw bu kızlar pekde nazlı hee, niye göstermiyoki yüzünü
neyse sğalıklı doğsunlarda bol bol severiz artık

Özgecim öncelikle başınız sağolsun , sonra da senin adına çok sevindim ... Çilek belli ki dinlenmek istiyormuş derdi buymuş yaramazın , üzülme ben oğlumun yüzünü hiç görmedim , bir kere yan profilden görmüştüm , böyle olunca daha merakla bekliyorsun ... allah sağlık sıhhat versin görücez nihayetinde ..

Dilekçim biraz relax ol kuşum , ona üzül buna üzül bak sana bir şeyler olacak emin ol hiç bir şey çıkmaz , çıksa bile artık herşeyin tedavisi var bak olmaz denirken bile bir mucizeyi karnında taşıyorsun demek ki kesin diye bir şey yokmuş ... geçmiş olsun ama yıpratma kendini ...

dilekcim canım benım panık yapmaa hemen ınan önemli bişey değildir bişey oldugu zaman hemen aklımıza en kötüsünü getiriyoruz.....bende öleyım başım agrır ay acaba urrr mu (allah korusun)..kendımızı üzüyoruz tatlım sen hiç sıkma canını kızımızıda üzme canım yaa kötü huylusunu bırak belkı kıst değil dir ......

Canım benim eşim maalesef giremeyecek sezeryana doktor şey diyor tüm hastanelerde sadece normal doğumda baba girebilir , sezeryanda zaten giremez. Anlayamadım yani eşim çok istiyor girmek bakalım artık ama dr. izin vermeyecek gibi. Senin eşte aynı benimkinin kafasındanmış. O da öyle giderim arkasından dedi bende tamam dedim bana kötü birşey gibi gelmedi ne bileyim gitsin bebişimizin yanında olsun istedim ben zaten uyanık olucam ne olcak ki bana...

Kızlar yaaa canım acayipppp derecede sıkkın. Şimdi benim eşimin daha öncede bahsetmiştim bebek olamama gibi bir durumu vardı daha önce geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla allaha bin şükür rabbim bize mucizemizi çok bekletmeden verdi. Dün gece eşim testisinde bir kitle farketti allah korusun kötü huylu bir kitle olabilir , biliyorsunuz bankacı kendisi ve bugünde bankadan çıkması mümkün değilmiş işlerden dolayı aklıma her türlü şey geliypr, kafayı yiyeceğim. Ben yarına kadar ne yapacağım yaaa mafoldumben
Kızlar lütfen dua edin bizim için önemli birşey değildir inşallah....

Kötü bir şey yoktur inşallah canım

Saolun Denizcim, Emsalcim, Dilekcim, Eslemcim. Allah razı olsun hepinizden dualarınız nasıl işe yarıyor opuyorumnanaktan

daha neler gorcez yasemin kardes allah bilir :)
bende 1 sene once doguran arkadasim sebebiylen biraz hasir nesirim bu konulara ama onlarin cok abartiydi gormeniz lazim yaneee anlatmakla olmaz.
oncelikle hastaneye gittigimizde tum aile bireylerinin ustunde bir ornek tisortler vardi, iste canin babasi, canin teyzesi, canin halasi, canin babannesi, canin ananesi falan filan. sonra 500-600 tane degisik degisik bebek sekerleri, tatlilar pastalar, icecekler...
oda suit odaydi
lohusa serbetleri...

way be yaratıcılık diz boyu bende şeker şerbet süs olayına girecem ama tişört hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile5

Ebru kusura bakmada senin arkadaşın da pokunu çıkartmış ayol , tamam özenmek çok güzel süslemek falan ama abartıya da pek gerek yok gibi geliyor bana ,demogoji gibi algılama sakın ama bir sürü zor imkanlarla doğum yapan kadın varken çocuğuna bir zıbın alamazken o kadarıda fazla ...

Canım benim eşim maalesef giremeyecek sezeryana doktor şey diyor tüm hastanelerde sadece normal doğumda baba girebilir , sezeryanda zaten giremez. Anlayamadım yani eşim çok istiyor girmek bakalım artık ama dr. izin vermeyecek gibi. Senin eşte aynı benimkinin kafasındanmış. O da öyle giderim arkasından dedi bende tamam dedim bana kötü birşey gibi gelmedi ne bileyim gitsin bebişimizin yanında olsun istedim ben zaten uyanık olucam ne olcak ki bana...

Kızlar yaaa canım acayipppp derecede sıkkın. Şimdi benim eşimin daha öncede bahsetmiştim bebek olamama gibi bir durumu vardı daha önce geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla allaha bin şükür rabbim bize mucizemizi çok bekletmeden verdi. Dün gece eşim testisinde bir kitle farketti allah korusun kötü huylu bir kitle olabilir , biliyorsunuz bankacı kendisi ve bugünde bankadan çıkması mümkün değilmiş işlerden dolayı aklıma her türlü şey geliypr, kafayı yiyeceğim. Ben yarına kadar ne yapacağım yaaa mafoldumben

dilekcim tam çıkacaktım yazdıgını gördüm
canımıniçi bebek olmama durumu vardı ve ameliyat oldu demişsin
eger bahsettiğin varikosel ameliyatı ise emaliyat sonrası bir süre sonra tekrar edebiliyor bu durum ve testislerinde beze şeklinde bir kitle oluşuyor korkulacak kötü huylu bşey oldugunu sanmıyorum eger geçirdigi ameliyat dedigim şeyse korkma
dikkat etmesi gereken bazı şeyler var sadece uzun süre oturmayacak dar iç çamaşırları giymeyecek ve apır kaldırmayacak eşin işinden dolayı uzun oturuyor biliyorum ama sık sık ayaga kalkıp dolaşsın canım
benim eşimde olmuştu sonrasında bu tarz rahatsızlıkları yeniden başladı
sonra gerekirse konuşuruz canım
ben biraz rahatsız oldum çok oturdum azcık uzanayım şimdi öptüm hepinizi

Özgecim öncelikle başınız sağolsun , sonra da senin adına çok sevindim ... Çilek belli ki dinlenmek istiyormuş derdi buymuş yaramazın , üzülme ben oğlumun yüzünü hiç görmedim , bir kere yan profilden görmüştüm , böyle olunca daha merakla bekliyorsun ... allah sağlık sıhhat versin görücez nihayetinde ..
.

Saol tatlım. Sağlıklı olsunda dediğin gibi başka bişicik istemem zaten

ecem cim Allah şifa versin babana dua edicez Allah tan ümit kesilmez
özge cim gözün aydın çok sevindim çileğine (başın saolsun bu arada)
dilekçim aklına kötü şeyler getirme lütfennnn

ozgecim basin sagolsun. amcana da allah rahmet eylesin.
doktorda sonuclar iyi cikmis ne guzel, bu kiz tam vaktinde gelcek sana yaptigi stres kar kalcak yaramaz bisey bu belli :)

dilekcim ayni durum benim esimde de oldu. check upta hic birsey cikmadi, orada o tip sertlikler olabilyormus. hic bir etkisi yok guzelim. eminim sizinkisi de boyle birseydir.

canım kullan at gibi bişey oldu o zaman demi bardaklar plastikmiş vede yapıştırma olunca yıkanmaz galiba ama iyi fikir aslında
burada bulabilirmiyiz acaba öyle
evet canim kullan at oldu, insan atmayada kiyamiyor o kadar guzel olmuslardi ki aslinda.

canım oğrenırım. ben seker yaptım ama ablam sana hastaneye çiçek yerine kurabıye getırıcem dedı. bir yer bulmus. sepetiyle süslemesiyle falan 40 tanesı 100 tl mıymıs ne ogrenırım yerını haber verırırım canım
40 tanesi 100 lira pahalı ama bi kere bee dimi ama.o zaman bebek şekeri yaptırmaya gerek kalmaz.zaten süperler.yerini öğren haber bekliik.
Bende yarın gidicem ebeyekaydirigubbakcemile3 yine ölçecek göbüşümü mezura ile:CüvCüv:
ya bu mezura olayı kötü be.ben ne anladım ondan yanii.
Sen tam benim kayınvalidenin gelini olacakmışsın anacım , ya benim annem ööle süsten püsten pek anlamaz o açıdan dedim ...

Anaaa o ne bir de o mu çıkacak başımıza ayol ....

Allah emanet ol, oğluşunu göreceksin ne güzel anacım ...

Bunlar tam bana göre basit ama şık duruyor , organze kurdela ve emzik bak bunları yapabilirim işte ...
bak kolay olanlarını seç mesela.genelde basit hepsi ama gösterişli.
kuzuların odalarını süsledik, şekerlerle birde bardaklarda süslenirse kesin nazar değer hee
huyum kurusun süsü püsü acayip seviyorum
şekerleride bardaklarıda yapmak istiyorum, bakalım eşim ne dicek bu işe..

anaaaammmm kuzuyu görmeye gidiyo biri
hadi gitte doyasıya sev yavrunu, güzel haberlerle dön emii

evet güzeller ama daha güzelleri vardır mutlaka
kurabiye mii? anaaaaaaaaaaa birde kurabiye mi çıktı şimdi
fesubhanallah, yaw baklava yaptırsak olmazmı?
ya yaptır sen baklavanı anacım istediğin gibi.ya bebek şekeri ya kurabiye diyom bende.
kizlar bu bardakalrdan bizde arkadasa yapmistik cok kolay oldu
o tum malzemeyi eminonunden aldi, hatta bardaklarda plastikti ama cok guzeldi herkes cok sasirdi plastik olduklarini ogrenince. etrafina aldigimiz kurdalyeleri cicekleri susleri degisik degisik silikon tabancasiyla yapistirdik. cok guzel oldular
ya canım valla eminönüne bi gitsem alıcamda oraya gitmek feciyus şimdi.anadolu yakasında yok mu böyle şeyler yaa.ne güzel olmuştur dimi yaptıklarınız.
saol canim yaaa nedir bu doktor korkulari anlamiyorum.
babamda doktora gitmekte bu kadar gec kalmasa tum damarlari basariyla degistirilebilirdi. hep ihmalden dolayi iste...

aslinda yilda 1 kez check up yaptirmak lazim. allah korusun, belirti vermeyen bir suru sinsi hastalik var :(
aynen öyle ebrucum Allah'a emanet.babam bişiye üzülmüştü,bir damar o zaman gitmiş zaten.streste önemli bir faktör.
Bu forum var ya benim ufkumu açtı , ben böyle şeyleri görmemiştim daha önce hiç ....
neler neler öğrendik aylardır.canım kk:)

ayy maşallah canım benim hadi bakalım sorun olmayacak inşallah artık.bu arada amcana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Dilekçim biraz relax ol kuşum , ona üzül buna üzül bak sana bir şeyler olacak emin ol hiç bir şey çıkmaz , çıksa bile artık herşeyin tedavisi var bak olmaz denirken bile bir mucizeyi karnında taşıyorsun demek ki kesin diye bir şey yokmuş ... geçmiş olsun ama yıpratma kendini ...

dilekcim canım benım panık yapmaa hemen ınan önemli bişey değildir bişey oldugu zaman hemen aklımıza en kötüsünü getiriyoruz.....bende öleyım başım agrır ay acaba urrr mu (allah korusun)..kendımızı üzüyoruz tatlım sen hiç sıkma canını kızımızıda üzme canım yaa kötü huylusunu bırak belkı kıst değil dir ......

Kötü bir şey yoktur inşallah canım

İnşallah kızlar yaa önemli birşey değildir ne bileyim eşimin ameliyatı nedeniyle allah korusun testis kanserine yakalanma riski diğer insanlara göre %40 fazlaymış ben bunu duydum iyice delirdim offf yaa ne olur öyle birşey olmasın ölürüm ben... mafoldumben
Elimde değil be yasemincim relax olmak keşke elimde olsa senağlama

Back
X