Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozgecim basin sagolsun. amcana da allah rahmet eylesin.
doktorda sonuclar iyi cikmis ne guzel, bu kiz tam vaktinde gelcek sana yaptigi stres kar kalcak yaramaz bisey bu belli :)
dilekcim ayni durum benim esimde de oldu. check upta hic birsey cikmadi, orada o tip sertlikler olabilyormus. hic bir etkisi yok guzelim. eminim sizinkisi de boyle birseydir.
evet canim kullan at oldu, insan atmayada kiyamiyor o kadar guzel olmuslardi ki aslinda.
slm kızlar geçmişe bakamadan geldim.. umarım herkes & tum bebişler iyidir
özge cim gözün aydın çok sevindim çileğine (başın saolsun bu arada)
ozgecim basin sagolsun. amcana da allah rahmet eylesin.
doktorda sonuclar iyi cikmis ne guzel, bu kiz tam vaktinde gelcek sana yaptigi stres kar kalcak yaramaz bisey bu belli :)
ayy maşallah canım benim hadi bakalım sorun olmayacak inşallah artık.bu arada amcana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Eşininde mi aynı yerde şişlik oldu canım? İnşallah canım benim eşiminki de öyle birşeydir. Ama bu şekilde muallakta kalmak ve beklemek çok zor insanın aklına herşey geliyor.
kuşum hoşgeldiin!slm kızlar geçmişe bakamadan geldim.. umarım herkes & tum bebişler iyidir
ya çok güzel yaaa.çevre geniş,maddi durum iyi anladığım kadarıyla.herkese,hepimize nasip olsun inşallah öyle güzel şeyler.daha neler gorcez yasemin kardes allah bilir :)
bende 1 sene once doguran arkadasim sebebiylen biraz hasir nesirim bu konulara ama onlarin cok abartiydi gormeniz lazim yaneee anlatmakla olmaz.
oncelikle hastaneye gittigimizde tum aile bireylerinin ustunde bir ornek tisortler vardi, iste canin babasi, canin teyzesi, canin halasi, canin babannesi, canin ananesi falan filan. sonra 500-600 tane degisik degisik bebek sekerleri, tatlilar pastalar, icecekler...
oda suit odaydi
lohusa serbetleri...
bak plastik tabak satan dükkanlar var orada oluyor hani toptan satıyolarya,bide metro grossta falan.hem şık hem kadeh gibi.Yanlız şu bardakların plastiklerini yapmak iyi fikirmiş özellikle mevlüt için :)) Ben bir araştırma yapayım plastik kadeh nereden bulabilirim :))
Canım benim eşim maalesef giremeyecek sezeryana doktor şey diyor tüm hastanelerde sadece normal doğumda baba girebilir , sezeryanda zaten giremez. Anlayamadım yani eşim çok istiyor girmek bakalım artık ama dr. izin vermeyecek gibi. Senin eşte aynı benimkinin kafasındanmış. O da öyle giderim arkasından dedi bende tamam dedim bana kötü birşey gibi gelmedi ne bileyim gitsin bebişimizin yanında olsun istedim ben zaten uyanık olucam ne olcak ki bana...
Kızlar yaaa canım acayipppp derecede sıkkın. Şimdi benim eşimin daha öncede bahsetmiştim bebek olamama gibi bir durumu vardı daha önce geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla allaha bin şükür rabbim bize mucizemizi çok bekletmeden verdi. Dün gece eşim testisinde bir kitle farketti allah korusun kötü huylu bir kitle olabilir , biliyorsunuz bankacı kendisi ve bugünde bankadan çıkması mümkün değilmiş işlerden dolayı aklıma her türlü şey geliypr, kafayı yiyeceğim. Ben yarına kadar ne yapacağım yaaa mafoldumben
Kızlar lütfen dua edin bizim için önemli birşey değildir inşallah....
hoşgeldın canımselam taşş anneler nasılsınız bakalım herşey yolundamı
Canım benim eşim maalesef giremeyecek sezeryana doktor şey diyor tüm hastanelerde sadece normal doğumda baba girebilir , sezeryanda zaten giremez. Anlayamadım yani eşim çok istiyor girmek bakalım artık ama dr. izin vermeyecek gibi. Senin eşte aynı benimkinin kafasındanmış. O da öyle giderim arkasından dedi bende tamam dedim bana kötü birşey gibi gelmedi ne bileyim gitsin bebişimizin yanında olsun istedim ben zaten uyanık olucam ne olcak ki bana...
Kızlar yaaa canım acayipppp derecede sıkkın. Şimdi benim eşimin daha öncede bahsetmiştim bebek olamama gibi bir durumu vardı daha önce geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla allaha bin şükür rabbim bize mucizemizi çok bekletmeden verdi. Dün gece eşim testisinde bir kitle farketti allah korusun kötü huylu bir kitle olabilir , biliyorsunuz bankacı kendisi ve bugünde bankadan çıkması mümkün değilmiş işlerden dolayı aklıma her türlü şey geliypr, kafayı yiyeceğim. Ben yarına kadar ne yapacağım yaaa mafoldumben
Kızlar lütfen dua edin bizim için önemli birşey değildir inşallah....
bebek kurabiyeleri için buraya bakabilirsiniz
Pastanbul
süper link çok teşekkürler canım.bebek kurabiyeleri için buraya bakabilirsiniz
Pastanbul
ayfercim anadolu yakasinda bilmiyorum satiyorlar mi guzelim ama eminonundekiler cok superdi.
bir suru tabak aldi, bardakalr kadehler aldi ama hepsi cam gibi duruyor kesinlikle anlasilmiyor.
insanlar ellerine alinca hafifliginden anladilar.
kadehler su bardaklari mesrubat bardaklari da boy boy cok guzeldiler. bende alcam
ah ah su eminonune bende gidebilsem neler alcamda sicaklarda d..um yemiyooo
Dilekçim iyide tatlım sen daha eşin doktora görünmeden en kötüsünü düşünüyorsun , bırak önce görünsün , sana demesi kolay diyorsun aslında ben senden daha kuruntulu bir tipim ama hamilelikte kendinden önce bebişi düşünmek zorundasın her üzüntü , he acı belleğine kazınıyor onunda , annesi sen kendini her şey için harap edersen huysuz bir bebek olur çıkar .Üzme kendini , emin ol düşündüğün kadar kötü olmayacak .
dilekcim sertlik vardi, bizde endise ettik urologa gittik hic bir sorun yok dediler. yapisal olarak bu tip seyler olusabilyor hic bir sorun yok dediler.
insallah sizinkide boyle cikacak dilekcim.
kuşum hoşgeldiin!
ya çok güzel yaaa.çevre geniş,maddi durum iyi anladığım kadarıyla.herkese,hepimize nasip olsun inşallah öyle güzel şeyler.
bak plastik tabak satan dükkanlar var orada oluyor hani toptan satıyolarya,bide metro grossta falan.hem şık hem kadeh gibi.
canım Allah yardım etsin umarım kötü bişi çıkmaz.kendi kendine evham etme şimdiden.bi gitsin bakalım.yarına kadar dokuz doğurcan yoksa.haklısın endişelenmekte ama endişelenince bugün gidebiliyor mu yok.yarına kadar sabır et ve iyi haberler ver inşallah.
hoşgeldın canım
sölediğin bu söz burdakı bi çok anne için uygun olabılır ama ben kendı üstüme alamıyorum maaleseffff pek taşlık halım kalmadı(((
betülk sende hoşgeldın canım tatıl nasıl geçti bakalım kumsal dakı fotona bayıldım bu arada