Dün akşamüstü benimde canım sıkıldı azıcık kızlar daha doğrusu eşimi üzgün görmek canımı sıktı. Eşimin iki tane abisi var aralarında da biriyle 15 diğeri ile 10 yaş var. Büyük abisi asker olduğu için ortaokuldan sonra ayrılmış evden çok fazla paylaşımları olmamış tabi birde yaş farkından kaynaklı. Ama diğer abisini aşırı derecede çok sever sonuçta onun elinde büyümüş. Son zamanlarda hani eşimin ailesinden kaynaklı bir olay vardı ,eşimin abisi zamanında eşimin ailesinin tüm malvarlığını bitirmiş ve şu an kendi durumları da pek içaçıcı değil çalışmıyor zaten. Ama lüks yaşamaya çok düşkündür kendileri ve eşi , öyle alışmışlar ama artık bunun için eşimin ailesinin durumu iyi değil neyse eşimin ailesi tarlacılık yapıyor bu sene kavun diktiler ve piyasada iyi değil bunlar paniklemişler ve kayınbabam onu çağırmış gel satıver falan diye. Neyse o zaten hazır asker, sonuçta çıkarı var... Geldi 2 haftadır burda kavun satıyor. Neyse kayınvalidem geldiğinde bir sürü laf söylemiş sen burda istenmiyorsun falan diye. Tabi istemeyen benim eşim. Neyse hergün konuşan iki kardeş 2 haftadır konuşmuyor. Eşimde bu duruma çok üzülüyor aslında çok iyidir abisi özünde ama bu konularda fazlasıyla fırsat düşkünüdür. Aslında sanırım birazda benden çekiniyor , çünkü ben artık asla hiçbirşey eskisi gibi olmaz ben artık onlara eskisi gibi davranamam dedim... O var diye kayınvalideme bile gitmiyoruz çünkü ben gitmek istemiyordum... Neyse dün akşam canı çok sıkkındı anlatsana dedim çok üzülüyor bu duruma , sence ne yapayım diyor yattı omzuma ağladı bende kıyamadım ara konuş o zaman dedim, eğer istersen bende eskisi gibi davranırım senin için dedim. Yine kıyamadım ona...Sizce iyi yapmış mıyım?