millet topiğe bakın da öyle yazın allah aşkına attırmayın makedonun tepesini huleeeyyyn... nasıl kilo vercez diye topik açıp dert yanıyoruz hepimiz löpür löpürüz. hatunlar geliyor yok kilom kalmadı yok vermiyim. size "kilo vermek isteyip te kör gırtlağını tutamadığından inadına kilo alan arkadaşları nasıl çatlatırız" topiği açayım ona yazın anacım :))))
millet topiğe bakın da öyle yazın allah aşkına attırmayın makedonun tepesini huleeeyyyn... nasıl kilo vercez diye topik açıp dert yanıyoruz hepimiz löpür löpürüz. hatunlar geliyor yok kilom kalmadı yok vermiyim. size "kilo vermek isteyip te kör gırtlağını tutamadığından inadına kilo alan arkadaşları nasıl çatlatırız" topiği açayım ona yazın anacım :))))
valla ya bazılarının amacı hava atmak sanırım......biz burda nasıl kilo vercez diye kara kara düşünüyoruz ya pes yani.
bende hala 80 deyim bütün gün yemek yemesem yemem ama tatlı ve çikolata beni delirtiyorrrr. hamişken ağzıma almıodum yaaa
Okudukça güldüm ama neden?? Çünkü kendimi gordum de ondan..Ağzına çikolatalı pastayı koymayan ben, tatlı kurabiye sevmeyen ama tuzllularına bayılan ben deli gibi çıkolatalı kurabiye, nescafe & brownie , paket paket petibor indiriyorum valla.. Ama çoooooooooooooook güzel napiimmmm. Bu arada giyecek birşey bulamıyorum alışveriş yapayım diyorum ama giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyorumHamileyken ne güzeldi en azından kocamanda olsa gobegimiz bi nedenimiz vardı ve şu ankinden kat kat güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?