6. ayını dolduranlar nice 6 lara hasta bebelere geçmiş olsun minnacık bedenlerine çok zor
öle olacak galiba şimdiden kendine çok baktırıyo yolda kimi görse gülücük saçıyonazardan korkuyorum geçen mağazada gezerken kadının biri geçiyo buna baktığı bile yok dönmüş ona sırıtıp duruyo
๒คl๒öςєğเ๓;11997304 .!.:platese başladım.
hergün bir saat yapcam bakalım faydasını görcem mi.
şimdi kayfaltı yapma zamanı :)
pekmez olarak ne pekmezi vermek gerekir
tahinle ağır gelmiyo mu ben takıyorum nazarlık omzuna benimkide hareketli ama bişi olmuyo korkma evde biile durur bizimkinde
bronşit mi hadi yaaa
çok geçmiş olsun size de
yani ben şimdi dr a götürsem faydalı mı olur diyosun
gündüz iyi göründüğü için dr anlayamaz diye düşünmüştüm
pekmezi de öğleden sonra yoğurduna karıştırıp veriyorum
umarım işe yarar
Tatlım bizde yeni hastalıktan çıktık biliyorsun. PEditüs başladık hemen. Soğuk algınlığı için bir şurup o. Birde serum fizyolojik tabiki. 2 siyle geçirdik bu hastalığı. Sende önce tabiki doktoruna götür göster. Şimdi kullan desem belki başka bir durumu vardır. Doktor başka ilaç verir o yüzden bilemiyorum. Ihlamur içirmeye çalış ama bu yumuşatıyor boğazlarını tatlım. Kıyamam ben ona ya hastayken hiç dayanamıyo insan
merhaba arkadaslar.benim bebisiminde sizlerin bebisininde 6 ayi kutlu olsun .ben cok fazla siteye girip yazi yazamiyorum calistigim icin.bazen yazdiklarinizi okuyorum.yogun calismaktan ne evde nede iste girip yazamiyorum.ama aklima birseyler takildiginda girip yazdiklarinizi okuyorum.bugun bebisleri hasta olanlari okudum.burunlari tikali olan bebisler icin size cok guzel bir tavsiyem var.arkadasim cocuk doktoru ve bebegiminde doktoru.bana COLDMIX onerdi.yatmadan yatagina 1-2 damla damlatiyorum.butun gece cok rahat nefes alip uyuyor.gunduz de sabah kalktiktan sonra yelegine yada kiyafetine 1-2 damla damlatiyorum.tum gun cok rahat yine.sizlerle paylasmak istedim.hatta sizler bile kullanabilirsiniz.herhangi bir sakincasi yok tamamen bitkisel.doktorlariniza da yada eczacilara danisabilirsiniz.
en kisa zamanda iyilesirler insallah.rabbim onlari ve tum bebekleri korusun..
bana dr şunu söylemişti benım kendı cocugum gozumun önünde bronşit oldu.... inşallah oyle bişey değildir sızınkı. buhar makınası varsa bol bol kullan yoksa oratmı nelı tutmaya calıs.
bizde altı aylık oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yupiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?