2009 Eylül Anneleri

aynı durum bizde de oluyor maalesef alış veriş merkezine gittiğimizde bir dönüyorum arabada elini uzatıp seviyorlar bişeyde diyemiyorum ama içim gidiyor... nazar boncuğu takamıyorum korkudan çok hareketli...siz nazar boncuklarını ne ile takıyorsunuz?
canım ben keçi boynuzu pekmezi ve karadut pekmezi aldım ikiside çok iyi ,,,
henüz vermedim ama hangisi daha iyi bilemiyorum ikisi arasında seçim yapamadım...

๒คl๒öςєğเ๓;11997304 .!.:
platese başladım.
hergün bir saat yapcam bakalım faydasını görcem mi.
şimdi kayfaltı yapma zamanı :)

oo ahanda bir platesci daha geldi.. hayırlı olsun umarım hep birlikte faydasını görürüz..
pekmez olarak ne pekmezi vermek gerekir

ben üzüzm pekmezi veriyom canım ..kahvaltıya karıştıryom daha sonra tahinle karıştırıp veriyom bir kaşık dr tavsiyesi..

tahinle ağır gelmiyo mu ben takıyorum nazarlık omzuna benimkide hareketli ama bişi olmuyo korkma evde biile durur bizimkinde

iyi deniyim ama eliyle saçlarımı kulaklarımı üzrinde kıyafetin kelebeklerini tutup çekiyor durmuyorki afacn

merhaba arkadaslar.benim bebisiminde sizlerin bebisininde 6 ayi kutlu olsun .ben cok fazla siteye girip yazi yazamiyorum calistigim icin.bazen yazdiklarinizi okuyorum.yogun calismaktan ne evde nede iste girip yazamiyorum.ama aklima birseyler takildiginda girip yazdiklarinizi okuyorum.bugun bebisleri hasta olanlari okudum.burunlari tikali olan bebisler icin size cok guzel bir tavsiyem var.arkadasim cocuk doktoru ve bebegiminde doktoru.bana COLDMIX onerdi.yatmadan yatagina 1-2 damla damlatiyorum.butun gece cok rahat nefes alip uyuyor.gunduz de sabah kalktiktan sonra yelegine yada kiyafetine 1-2 damla damlatiyorum.tum gun cok rahat yine.sizlerle paylasmak istedim.hatta sizler bile kullanabilirsiniz.herhangi bir sakincasi yok tamamen bitkisel.doktorlariniza da yada eczacilara danisabilirsiniz.

en kisa zamanda iyilesirler insallah.rabbim onlari ve tum bebekleri korusun..

bana dr şunu söylemişti benım kendı cocugum gozumun önünde bronşit oldu.... inşallah oyle bişey değildir sızınkı. buhar makınası varsa bol bol kullan yoksa oratmı nelı tutmaya calıs.

günaydın en güzel en özel anneler..............
eylülcüm geçmiş olsun bizde bikaçgündür hastaydık kuzumda hala var ama biz ıhlamurla toparlandık söyliyimm...

evet gerçekten de dayanamıyo insan
kırmızı gözlerle halsiz halsiz bakınca içim parçalanıyo valla
ıhlamuru denerim bu akşam
hatta anneme söyliyim şimdiden versin biraz
ilacı da dediğin gibi dr dan sonra veririm artık
serum fizyolojik de o tüpte olanları kullandırtmıyo hanfendi artık
doktora sorup sprey şeklinde olan okyanus suyundan aldık onu sıkıyorum burnuna
umarım atlatır
şifa dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar

bunu hiç duymamıştım çok teşekkürler canım
hemen araştırıp bakiyim
eczanelerde var demiştin dimi

bana dr şunu söylemişti benım kendı cocugum gozumun önünde bronşit oldu.... inşallah oyle bişey değildir sızınkı. buhar makınası varsa bol bol kullan yoksa oratmı nelı tutmaya calıs.

inşallah öyle bişe değildir
buhar makinası var
önceleri akşamları bi saat falan çalıştırıyoduk
dün nerdeyse bütün gece çalıştırdık

Merhaba 2009 Eylül Anneleri.. 2010 Eylül Anne Adayıyım bende... Medical Park Göztepe Hastanesi Gökmen Bey'e gidiyorum.. Aranızda onun hastası olan varsa bir sorum olacaktı... cevaplarsanız çok sevinirim...
2li testimi yaptırdım kendisine... Odasında 4 boyutlu cihaz vardı. Açtı ve birkaç görüntü verdi oradan =) Bebeğin eli yüzü iyice belirginleştiği ileriki dönemlerde 4 boyutlu cihazdan CD kayıdı falan veriyormu acaba?

nasılsınızzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimden bi ses burası hareketlenecek diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…