2009 Eylül Anneleri

ya kızlarrr her acmamda farklı isimler görüyorumm topikin en eskilerinden biri olarak ricaa ediyorummm kendinizi tanıtın lütfen diğer topigeeeeeeeeeeeeeeeeee

öf burda çok fena yağmur başladı. oğluşuma gitcem biraz sonra. ıslanıp hasta olmasam iyidir yahu....
kızlar oğluşum ek gıdayı istemiyor kaşık fikrine karşı :) korkarım ilkokula kadar beni emerek beslencek D

fatoş tickerında kış gibiydi yokluğun baharlar getirdin yazmışsınn neden merak ettim kaç yıllık evlisinn..
benim 5 yıl bbebeğim olmadıda ondan sordumm..

fatoş tickerında kış gibiydi yokluğun baharlar getirdin yazmışsınn neden merak ettim kaç yıllık evlisinn..
benim 5 yıl bbebeğim olmadıda ondan sordumm..

3 yıllık evliyim canım oglum evliligimize huzur kattııııııııııııııııı :teytey: :teytey:

aa ayse normalmı oldu sonra senın kuzun

evet meryemcim çünki kaç dr gittiysek sorun yok dediler
ilk başlarda sperm yetmezliğimiz vardı sonra yumurtlmada tembellik dedilir daha daha sonra sorun yok bekleyin dediler..bekledik olmadı omadıı.
parktaki çocukları izledikk
kedini yavrularını sevmesini izledimm
herkes ürüyor biz olduğumuz yerde sayıyordukk
apartmanımıza benden sonra 3 gelin geldi hepsi bebeklerini kucağına aldı ben hala beklemedeydimm
psikolojimi düşünsenize...
sonra rabbim kuzumu bana verdiii.. şükürlker olsunn..
sen meryem tedavi olmuştun demii..

ah canımmm :gitme::gitme: çok duygulandım rabbim kimseye yoklugunu aratmasın evlatlarımızın...her isteyene versin....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…