2009 Eylül Anneleri

valla öle zeynepcim ama eşimin tarafı çok kalabalık birin çağırsan öbürünü alınıyo bide eşim bana gerek kalmadan herkezi davet eder zaten gerçi bize gerek kalmadan eylülün yaş günü diye onlar çıkıp geliverir:)))

valla hatırlarlarsa ne güzel :)) bizde çoçuk çok kuzeni var kızımın bir sürü herkezin doğum günü kutlanıcak olsa hediye almaktan batardık herhalde :))

canım orası öle benimde görümcelerin falan 5 yaşlarında çocukları onlara herzaman gidipde kutlama yada hediye alma olayımız olmuyo ama eylül en küçük bebek hepsi büyüdü arık zaten sürekli gelip seviyolar ilk yaş günüde olunca işte aman neyse allah yardımcım olsun:) neyse bende kaçar öptm

ayşem saol canım düşünmen yeter yarın görürüm artık

cansu valla bana 50 kişi misafirgelcek bi sene öncesinden stresi basar gönlüne olur inş. kasma kendini napcan bi şekılde olcak yaz busene geç geldi geç gider bence eylülde falan havalar çok güzel olurrrr bi çay bahçesinde yaparsın olmazsa

bende hemen eşime açtım konuyu ne yapıcaz doğumgünü işini dedim malum benim ailem kalabalık ve aile ilişkilerimiz sıkı(göçmenlerde genelde böyle)onun ailesi hem tutucu hemde pek kimseyle görüşmüyo anlamıyo yapmayalım 1 yaşından ne anlar el kadar çocuk dedi annemde yapıcaz büyük ihtimal yapmazsam ananne çok kızar çünkü

10. ayımız bugün bizimde bugün büyümeye başladı iyice sanki çift haneleri aylardayız artık babu babau diyip duruyo yicek sopayı egoş anne diyorum hiç ses yok hep babu baabu

kızlar bebek arabası alıcam sonunda ve sizden tavsiye istiyorum başakalarının arabasını kullanmaya uyuz oldum ve sonun da eşimi ikna ettim araba aldırmaya baston puset lerden alıcam ne model tavsiye edersiniz biliyorum daha önce bu konuda konuşmuştuk ama benim aklım tamamıyla karıştı netten de baktım biraz ama ürünü kullananların yorumu yok içim rahat etmiyo öle olunca ama siz kullandığınız için tavsiyeleriniz benim için önemli :))

hg mehtap biz iyiyiz canım sen nasılsın çalışmayada başladın yoruluyosundur artık kuzumun dişi gelicektir yada büyüme atağıdır ki bu aralar bütüğn bebişler malesef mız mız

selam hanımlar kimse kalmamış gerçi....

al benden de o kadar, biz de 100 yıl öncesi olmasına rağmen göçmenliğimizi koruyoruz sempatiksalakcinni gürcüyüz :)
çoook çok iyi anlıyorum ama doğumgünü desem en başta eşim güler ne gerek var diye hayal bile kuramıyorum....
bu yüzden de aşırı moralim bozuk şu an, milletin kocası heveslenir ben söyleyemem bile.... offf....

zeynepcim ben chicco multiway kullanıyorum sürüşü falan süper ama imkanım olsa şişme tekerli bi araba alırım çocuğu sarsmayan bişey...
şimdiden sonra kullanacağın için tek taraflı olması önemli değil onun için baston ideal....
liteway de güzel bi model ama gidip yerinde incele derim gözünle gör...

selam kızlar,
tatil dönüşü iş, güç giremedim. keyifler yerindedir umarım.
izmirde sıcaklar dışında şükür bir sıkıntımız yok.
aynı şeyler işte.....
gecenin bi vakti kimseler yok.
ben de geziniyorum netde..

hoş geldin gamzeee:))))))) ayyy çok salak bi kocam var cidden konuştum dışarda olsun diye ne dışarısıymış eve çağırcakmış milleti karı gibi her şeye burnunu sokuyo ya

selam cansucuum est. canım salak değildeeee masraftan kaçıyo bence aksine çok uyanıkkkk :)))

şimdii çok kalabalıksınızzzz bence bunu bi değerlendirelim

ben senin yerinde olsam böyle orta halli hatta öğrenci kafesi tipte biyer bulurum.... ikramlarıda en yakınlarıma yaptırırım açık büfe gibi sunarım.. ister içecekleride sen götür sadece yeri 2-3 saat kirala, istersende kişibaşı belli bi para karşılığı birer ikişer içecek al.... yani çok kalabalıksınız ev kaldırmaz vallaha talan olursunuz çoluk çocuk evde berbat olur sende valla afedersin bi bokta anlamaz iki haftada ev temizlersin....

evet bakırköye yatarım heralde benim gibi titizlik manyağı biri ama benim eşim anlamaz öle şeylerden canım ben çaybahçesi olsun diyorum içeceklerin parasını vericez bide pasta okadar yok evde olsun illa diyo evde olsa daha kötü pasta börek çörek içecek ıvırı zıvırı biton masraf gitcek daha mantıksız ben çıkamadım işin içinden bide öle insanlarki diceklerki evine istemedi bizi kalabalığız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…