2009 Eylül Anneleri

vallaha kıçlarınıda yırtsalar oldu bittiye getir... sölersin evim herkese herzaman açık ama yazın bu son günlerinin tadını çıkarmak istedim kışın eve zaten bol bol kapanacaz dersin... ve eşinede sorma yaa ozaman ikram yapacam bana bilmemnekadar para lazım de git anlaş sürpriz olsun onada :))))))))))))) ya herkes rahatına bakıyo artık o ne der bu ne der deme... evde çekilcek çile değil bu iş.....

evet canım haklısın öle valla kaç gündür düşünüyorum kafayı yicem:)) hadi ben 25kişi falan olsa onada razıyım:) neyse benim adam önümden geçip druo yakalanmadan kaçim yarın konuşuruz:) iyigeceler

tamam tatlım iyi geceler kocanla 1 eylüle kadar iyi geçin bence.. malum köprü ayı dayı vs vs vs :))))))))))))) hadi kocaman öptük sizi :)))))))))

ilk günaydın bendeeennnnnnn... hayırlı sabahlar bayanlar....kayınpederim bugün operasyona gircek eşim hastaneye gitti... inşlh sorunsuz bugün biter...

aysecim Allah şifa versın ınsallahh
eylul canım bızımde aynı çok uykum var gece zırt pırt uyandı durdu

günaydınnnn
ayşecim hayırlısı ile çıkar inş. ameliyattan geçmiş olsun acil şifalar dilerim

sağol canım bizde güzel uyumadık bugün alttan dişler geliyo sürekli mızmız dı... yanımda yattı tüm gece..

aysecim Allah şifa versın ınsallahh
eylul canım bızımde aynı çok uykum var gece zırt pırt uyandı durdu

aahh ah meryem
sıcaktan dönüp dönüp durdu
döndükçe uyandı
uyandıkça emmek istedi
emmediği zamanlarda bi tarafını opartıyomuşum gibi ağladı
anlayacağın sabahı zor ettik
şimdi anneannesinde çatır çatır uyuyo hain ökkeş
olan bana oluyo

dün gece için bunlar anlaştımı ya yagızda da kaç defa kalktı son zamanlarda 3kez falan kalkıyodu dün çoştu yine valla rahata alışınca kalkmakta zor geliyo kışı nasıl geçirmişim bilmiyorum 15-20 defa kalkardık pöffff

yok bence anlastılar eylul:) bizim oda okadar asırı sıcak değil.. ben rahat uyuyabılıyorum yanı ustum acık ee onunda ustu acık. bı cıtcıtlı ıle yatırıyorum zaten

ayy başlarım ben o zaman bunların anlaşmalarına yaaa
bize mi garezleri var anlamadım ki
eda zaten uzun zamandır bi çıtçıtlıyla yatıyodu
dün akşam sadece beziyle yattı
yanıma aldım döndü döndü ben yatağın kenarında kıvrıldım
bi de memnunsuzzzz

evet evet kesin anlaştılar kızlar:)))
çünkü bizim evde serin oluyo rahat yatıyoruz bunalmıyoruz

valla benımkının bır uyanmasının sebebı ruyaydı cunku bı anda aglamaya basladı falan fena oldu.. aldım kucagıma susmadı ıclı ıclı aglıyor. emzırdım oyle sustu uyudu yanıma yatırdım hala iççekiyordu kuzum

günaydın uykusuz gece mağdurları...ben de dün gece 4 saat uyudum sadece ama ahmet efe yüzünden değil..odaya sivrisinek girmiş..inat gibi eşime hiiiç uğramıyo bile ..hep ben hep ben..

yavrum ya ...öyle ağlamalar bizde de oluyor ..insanın içi kıyılıyor değil mi..kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…