saol canım beniiim işallah bu sefer kısa sürmez bu anladım ayakları :)))))))
zaten bişi olursa yollucam sana faça maça ne buluyosan al aşşaaaaaaaa :))))))
canıııım hoşgeldiin :)))
eşim tabiiki seninkine benziyo bakalım bu anlamışlığı nekadar sürücek :)))))))
evet annemlerin gelmesi iyi olcak kocam olcak adam hemen çıkıntılığını yaptı: gamze sizi gezdiremem benden bişiy beklemeyin dedi.... bende araba kiralıyorum zaten diyince morardı kaldı... sanki ondan bişi isteyen var.. bari böle söleyip beni sinir etmesin ama öğrenemedi gitti illa babası gibi öküzlüğünü yapacak...
yani gitgide babasına benziyo ne yazıkki vee babasını, babasının dağdaki yeni evini ve iki oğluyla olan saadetini görseniz: "yaban ve mahtumları" şeklindeler nasıl mutlular.. silahla atışa gitsinler mangal yaksınlar rakı içsinler ay tam böle bizans filmlerindeki butu bütün yiyen adamlar gibiler bi malkoçoğlu çıksada haklarından gelse ahhhh ahhhhhhhhh :))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bağlıycam hakketen artık kızlar..gamzecim düşünsene beni pazarda falan öyle...ya da plajda...diyrum 9 ay karnımda taşıdım sonra sırtımda....ama evde ciddi ciddi düşünüyrum artık..bende mi bir arıza var bakamıyrum yettişemiyrum çoçuğa hep kucak istiyo.yerdev ilgisini çekmeyen oyuncklr kucağımda ilgisini çekiyr..
tülayım o armutu var yaAAAAAAA :))))))
benimkide babasına kızıyo yanlışlarını farkediiyo ama genetik diye iğrenç bişiy var kii ona kimse bişiy yapamıyo :))))))
aaaaaaaaaaaaa esincim neden duşa sokuyosunkiiiii sen şampuanı sür akşama doğru bahçeye in ve begonvilin altında bekle sonrasını fıskiyeler halleder senin kımıldaman bile gerekmezzzzzz :))))))))))))))))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
bizimde kaçarımız yok yaniiiii
vur yüzüme vuuurrrrr sende vuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tülayım deme öle bak bu acı ikimizin acısııı ikimizin yüreğinin yarasııııııı :))))))))))
kızlar yetişemiyrum okuyamıyrm yazdklrınızı kaşla göz arasnda ne çok yazmışsınız..gamzecim misafirlerin gelecekmiş görüşelim mi.
bi kahve içemm çok efkarlandımmmm bak şimcikkkkafamçokkarıştı
ay evettt gamze nasıl birini yolmaya ihtiyacım varrrr sormaaaa ilaççç gibi gelirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?