2009 Eylül Anneleri

ee armut dibine düşer tatlımm
bnm eşiminde bu yüzden bazen kayınpedere benzemesinden ödüm patlıyooooo...ama illaki huylarından alıcak ki bnm eşim babasını öle çok sevmez ve yanlışlarını yüzüne sölerrr

kalem kamera koy.... ya illa saklanıcak biyer vardır yaa.. gerçi kalem kamerayı okadar uzaktan nasıl izlersin sanırım olmuyo bilmiyorum ama istediği kadar cin olsun ondanda cini var sen neden takıyosunki bi şirkete git durumu anlat onlar işin ehlidir mutlaka yol gösterirler...

bağlıycam hakketen artık kızlar..gamzecim düşünsene beni pazarda falan öyle...ya da plajda...diyrum 9 ay karnımda taşıdım sonra sırtımda....ama evde ciddi ciddi düşünüyrum artık..bende mi bir arıza var bakamıyrum yettişemiyrum çoçuğa hep kucak istiyo.yerdev ilgisini çekmeyen oyuncklr kucağımda ilgisini çekiyr..

tülayım o armutu var yaAAAAAAA :))))))
benimkide babasına kızıyo yanlışlarını farkediiyo ama genetik diye iğrenç bişiy var kii ona kimse bişiy yapamıyo :))))))

gamze seve seve.. seni üzmesin üzerim onu

ebru kusura bakmada sızde kım kıme para verıyor yavrum yaa. siz bu kadından ne cekınıyorsunuz bu kadar farkettıyse eder defolur gider. yada farkeder izliyorsunbuz diye adam gibi davranır. cunku o size gebe siz ona değil. bu ayrımı yapın önce bence..
çocukla konusmak ne kdar onemlı yaa.ç gecen amcamlara gıttık konusuyoruz ortada. serkan diyoruz benımkı deydaaaannn diyor. meryem diyolare dedeeeennn diyo. aklı sıra ısımelrı söyleme calıksıyor. düüşün evde ses soluk yok ee buı cocuk konusmayı kimden ögrenecek

ahh ebrucum keşke hiç başlamasaydın o zaman işe
ama insan denemeden de bilemiyor başına ne gelicek
en azından kaç aydır oğluşunla beraber olurdun ...
senin annen bakamazmı ali ye ?

puhahahaaa süper olur hatta öyle eşini ziyarete felanda gittt :)))))))))))))
canım alıştırmanın mutlaka bi yolu vardır bence her istediğinde kucağa almaki oda çabalasın sürünmekten yürümeye tırmanmaya vs vs... çünkü bu bebekler el kadar ama adam kullanma sanatı hakkında kitap yazabilecek kadar becerikliler :)))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:haklısın valla gamze..:roflol::roflol:

meryeme katılıyorum yaaa onun sizin kıçınızda dönmesi lazım hem bi bok yapmıcak hem okadar para alcak..
nerdeyse o yatıcak aliş ona bakacak.. başlarım böyle aşkın ızdırabına yaa......

musyas hadi gözünüz aydınnnn cnm
esin cim böle sıralama felan yapıyomu bebişin
ya da emekleme ?
halil ibrahim karıştırıcak bi yer sürekli bulduğundna ben kucağıma alınca
başlıyo bağırmaya beni bırakkk der gibi engellenmekten hoşlanmıyo daha
şimdidennnnn

kızlar ne güzel bugun muhabbet süperrrrrrrrrrrr
özlemişimmmmmmmmm

yalnız şuan ebrunun bakıcısını bize verseler parçalıcak haldeyiz :)))
delimiyiz neyiz :))))))

kızlar yetişemiyrum okuyamıyrm yazdklrınızı kaşla göz arasnda ne çok yazmışsınız..gamzecim misafirlerin gelecekmiş görüşelim mi.

canım idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim Allah bütün bebekleri hastalıklardan korusun insan saçlarının teline zarar gelsin istemiyo heleki ilaç kullanmak iyice sıkıyo insanı neyseki temizmiş yaa oh çok şükür...

kızlar yetişemiyrum okuyamıyrm yazdklrınızı kaşla göz arasnda ne çok yazmışsınız..gamzecim misafirlerin gelecekmiş görüşelim mi.

şekerim bizde çenelerde parmaklarda motor :)))))
görüşelim anacım söle nerde nezaman istiyosan düelloya varım :)))))))))

bi kahve içemm çok efkarlandımmmm bak şimcikkkkafamçokkarıştı
ay evettt gamze nasıl birini yolmaya ihtiyacım varrrr sormaaaa ilaççç gibi gelirrr

hahaha canım benim gel beni yolllll yeterki rahatla arkadaşımm :))))))
kız ben daha kahvaltı yapmadım sen kahveye geçtin ha maşallah haa :)))

ebrucum hg canım..tabi işi birakma konusunda sizin için en doğru olana yine sen karar vericeksin..inşallah herşey iyi olur sizin için..ben de ücretsiz izinde ve işi bırakmaya aday birisi olarak çok kararsızım..hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…