2009 Eylül Anneleri

canım meryemcim teşekkür ederim..kıyamam canım ya sen geçende de uykusuzdun ya gözümde canlandı valla halin...çünkü bana da uykusuzluk kabus gibi geliyr o gün iptal oluyrm..gerçi kime gelmiyr ama ben de hiç tolere edemiyrm..Allah dağına göre kış verir derler çok şükür ahmetin uykusu iyiydi son 1 aya kadar..

kızlar ahmetin duşta yıkayayım öyle geleyim..tülaycım sanırım biz de kaldıracağız artık çünkü dün akşam beni çooooooook korkuttu..ama ne yapacağımı da bilmiyrm gölge gibi peşimde hiç rahat durmuyr..sırtıma mı sarsam acaba....

esincim benim hayyatta en tahammul edemedıgım seydı uykusuzluk. ama şimdi alıştım. bazen gece uyanması işime bıle gelıyor. alıyorum kokluyorum öpüyorum oynuyorum. ama üstüste olunca zorluyor tabı

vayyy gamze katmerli olmus. hem mısafır senınkıler. hem koca adam olmus. hemde guzelliğe guzellık katılmışş

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
yok şekerim bee belime gelmişti nerdeyse saçlarım az kısalttırdım..
sonra bitki örtümdende biraz fedakarlık edince benimde bir yüzümün olduğunu farkettik :)))))))
kocamda bakalım şimdilik iyi ama işallah bozmaz kendini :)))
akşam onunda saçını kestirdik değişik bi tarz denedi ömründe ilkkez.. anam bi havalar tavalar.... dedim bak kafanda jiletle yol açarım efendi ol :))))
hem hadi benim ihtiyacım varda ona noluyo yaaaa görenden döt do......... neyse devamını söylemiyorum bilen bilir :))))))))))))

at gitsin esinim yaa at vallahaaa hem bak yürüteç bebelerin yürüme emekleme vs çabalarını azaltıp haraketlenmelerini geciktiriyomuş belli bi evreden sonra... sal yere artık çocukcağızı napıyosa yapsın ozaman daha diri oluyo bebekler heem :))
ama sırtına sarma fikri güzelmiş.... sar sırtına bide pazara in Allaaaah tamamdır :)))))))))))))))))))))))))))))) :roflol:

Allah bozmasın gamzecimm. aranız hep iyi olsun senın gibi karısı var kıymet bılsın almıyım façasını aşşa:)

gunaydin guzel bacilar

gamzecim cok sevindim. ailende gelecekmis ne guzel sana arkadas olurlar yardim ederler onumuzdeki hafta :)
esinde umarim benimkine benzemiyordur. benim ki bugun anladim der yarin yine yapar cunku

meryemcim ali de bu sabah 5 te uyandi uyumuyor.
bende gece 1 de yatmisim zati yorgunum kalkamadim. 1-2 agladi uyudu sonra yine 1-2 agladi uyudu sonra 7 ye kadar kesintisiz uyudu :) ne kotuyum di mi

esincim calismamak konusunda haklisin da insan iste bi kefeye cocugunu bi kefeye dşger seyleri koyunca agir basan taraf degismiyor. Elbet bende evde olmaktan sıkılcam biliyorum ama napalim kismet.2 sene calismam ali krese baslayinca is arari bende.

eylul edanin parmagi nasil oldu? internette okuduklarimiz ne kadar korkutucu oluyor degil mi? bazen yararindan cok zarari dokunuyor. ama bence korkulacak bir durum yok canını sıkma. insallah cabucak gecer gider.

tulaycim hosgeldin ozledik seni nasilsiniz bakalim oglunun yeni disi hayirli olsun

aaaaaaaaaaaaa esincim neden duşa sokuyosunkiiiii sen şampuanı sür akşama doğru bahçeye in ve begonvilin altında bekle sonrasını fıskiyeler halleder senin kımıldaman bile gerekmezzzzzz :))))))))))))))))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet ebru aslında ben her durumda netten okumamaya çalışıyorum
dediğin gibi gereksiz korkular yapabiliyor insanda
ama edanın parmağı konusunda daha dikkatli olmam açısından iyi oldu okumam
parmağı hala aynı
yarın kontrolü var
önceki pansumanda baloncukları patlatıp temizleyip pansuman yapıyolardı
şimdi üstünden yapıyoruz
umarım işe yarar ama hala bi gelişme yok
tek avuntum geçen sefer çok ateş ağrı yapmıştı
şimdi parmağındaki şişlik dışında bişey yok

kizlar yaa simdi biz alinin odasina dinleme cihazi koyuyoruz ya
aksamlari da polatla dinliyoruz tam paranoyak olduk yani.

tabi gunun cok kisa bir bolumunu dinleyebiliyoruz sadece o odadaki sesleri alabilor cihaz (
ama o kadardan bile soyle bir sonuc cikardik abla ali ile cok az konusuyor cok az oynuyor gibi sanki

mesela ali uyaniyor giriyor odaya kadin noldu diyor baska bisey demiyor.
sonra aliyor alinin altini degistiriyor. ali sesler cikartiyor konusuyor ablada tik yok bi ara onu alma emzigini al diyor sonra yine sessizlik.
sonra bi ara yine alinin sesleri geliyor kadinin sesi yok sanki odasina getirmis birakmis kendisi ortalarda yok gibi
yaaa boyle dusundukce de cok moralim bozuluyor. kamera olmayinca da sesten tam anlasilmiyor aslinda ama dusunsenize cocugu oyle kendi kendine birakip ilgilenmiyorsa ne kotu
zaten oglum sabah 1 saat ogleden sonra 2.5 saat uyuyor gunde 3.5 saati bos ablanin.

Allah bozmasın gamzecimm. aranız hep iyi olsun senın gibi karısı var kıymet bılsın almıyım façasını aşşa:)

saol canım beniiim işallah bu sefer kısa sürmez bu anladım ayakları :)))))))
zaten bişi olursa yollucam sana faça maça ne buluyosan al aşşaaaaaaaa :))))))

gunaydin guzel bacilar

gamzecim cok sevindim. ailende gelecekmis ne guzel sana arkadas olurlar yardim ederler onumuzdeki hafta :)
esinde umarim benimkine benzemiyordur. benim ki bugun anladim der yarin yine yapar cunku

canıııım hoşgeldiin :)))
eşim tabiiki seninkine benziyo bakalım bu anlamışlığı nekadar sürücek :)))))))
evet annemlerin gelmesi iyi olcak kocam olcak adam hemen çıkıntılığını yaptı: gamze sizi gezdiremem benden bişiy beklemeyin dedi.... bende araba kiralıyorum zaten diyince morardı kaldı... sanki ondan bişi isteyen var.. bari böle söleyip beni sinir etmesin ama öğrenemedi gitti illa babası gibi öküzlüğünü yapacak...
yani gitgide babasına benziyo ne yazıkki vee babasını, babasının dağdaki yeni evini ve iki oğluyla olan saadetini görseniz: "yaban ve mahtumları" şeklindeler nasıl mutlular.. silahla atışa gitsinler mangal yaksınlar rakı içsinler ay tam böle bizans filmlerindeki butu bütün yiyen adamlar gibiler bi malkoçoğlu çıksada haklarından gelse ahhhh ahhhhhhhhh :))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

h.g ebrucum bende çok özledim sizi
canım işten ayrıl mayımı düşüyorsun?

halil ibrahim düzeldi şükür çok fennaaa bi 20 gün ardında
dün üst dişimiz patladı

ya konuşmak önemli bebelerle bakıcınız bunu bilmeli aslında
halil ibrahim ben konuştukça ağız dolusu gevezelik ediyo kelimeleri bilse
konferans vercekk :))

ebruşum koy anacım kamera... napıyo bu kadın anlamadım.. çocuk 2,5 saat uyuyo 3 saat parkta e ne bu yani... hizmetçide istermi acaba kendisine bi sorsak :)

meryem dusundukte bu kiz cok cin
direk bulur
ilk basta evi kirdirip kablolarini gizleyip taksatydik keske ((
simdi de oyle bisey yapsak bula daha kotu olacak benden supheleniyorlar felan diye dusunecek zaten morali bir pirta kalmis ablanin

tulaycim zaten normalde bu kizda cok konusurdu kitaplar okurdu oyunlar oynardi ama evde kimse kalmayinca sanirim hic birini yapmiyor
yani reklamlari izlemisiz sanirim
bende isten ayrilip kendim bakmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…