mrb kızlar nasılsınız.ben bugün cok kötüyüm.bugün sağlık ocagına gittik kilo kontrolü için kızım bir haftada hiç kilo almamış.sütüm zaten yok denecek kadar az mamayıda günde 3-4 kez veriyordum.ama yetmiyor.mamayı arttırmamı söylediler bu gidişle sütü unutacak kızım.moralim cok bozuk kendimide cok yetersiz hissediyorum.tebriğe her gelen niye mama veriyosun.sütün niye yok beni iyice bunalıma sokuyor.bugünde kilo almadığını duymak beni iyice yıktı.ne yapacagımı bilemiyorum.kızımı emzirmeyi cok istiyorum ama sütüm yetmedikçe kendimi cok yetersiz hissediyorum.ağlamak çözüm değil biliyorum ama kendimi tutamıyorum artık.zatenn ham,ileliğim cok zor gecmişti.üstüne bu durum.bebeğim nasıl kilo alacak benim.cözümü olan varmıııııııııı
bizim velet yine uykuya daldi
bu saatlerde bir uyuyor uyandirmasam 4 saat en az uyur
sonrada gece uyumuyor tabiama napiiim kiyamiyorum uykusunu alsin diye uyandirmiyorum bende
kızlar bebeğin göbek deliğinden iltihap gelmiş sanırım enfeksiyon var
baticcon sürdüm inşallah düzelir benimle aynı durumda olan var mı?
fatoş ya şu ticker da yazan pöftü bözeği ne annem ya?
:))))) oglumu öyle seviyorummmm:)) sarkının birinden dolandı dilime :) limon ciceklerii ondan...
canım ben geçen hafta çok ağır derecede atlattım gribi. sürekli ellerimi yıkadım kolonyaladım. kesinlikle nefesimi bebişe değdirmedim emzirme haricinde yaklaşmadım bile allaha şükür geçmedi canım. dikkat edersen bişi olmaz allahın izniyle.ya ben galiba grip oluyorumm offffff napcam simdii oglusumada gecer yaa((((
mrb kızlar nasılsınız.ben bugün cok kötüyüm.bugün sağlık ocagına gittik kilo kontrolü için kızım bir haftada hiç kilo almamış.sütüm zaten yok denecek kadar az mamayıda günde 3-4 kez veriyordum.ama yetmiyor.mamayı arttırmamı söylediler bu gidişle sütü unutacak kızım.moralim cok bozuk kendimide cok yetersiz hissediyorum.tebriğe her gelen niye mama veriyosun.sütün niye yok beni iyice bunalıma sokuyor.bugünde kilo almadığını duymak beni iyice yıktı.ne yapacagımı bilemiyorum.kızımı emzirmeyi cok istiyorum ama sütüm yetmedikçe kendimi cok yetersiz hissediyorum.ağlamak çözüm değil biliyorum ama kendimi tutamıyorum artık.zatenn ham,ileliğim cok zor gecmişti.üstüne bu durum.bebeğim nasıl kilo alacak benim.cözümü olan varmıııııııııı
dilekcim onlar opmekten degil
bizde de var doktorumuz yenidoganda olur dedi
onlar dis dunya ile ve mikroplarla karsilastiklarinda uyum saglamak alismak icin cikarmis bunlr hic onemli degil dedi
cikar gecer tekrar cikar hic kafana takma dedi
yani hepimizde var canim bu isiliklerden, valla bende surekli opuyorum dayanamam zaten opmemeye ama baskalarinin opmesi beni de rahatsiz ediyor kiskaniyorum yavrumu :)
kızlar gaz sancıları oğlumuda benıde mahvettişimdilik çözümüm yüzüstü yatırmak. o zaman rahat uyuyor. ama o zamanda basında asker gıbı beklıyorum aman yuzunu cevırırde nefessız kalırsa dıye. gece yapmam amagunduzlerı en azından bıraz belim dinlenıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?