ємєℓ;9386867 .!.:baharcım bu ıkınıp sıkılma idrar ya da kaka yapamamadan dolayı olabilirmis o yuzden idrar testi istedi. . . . .benimkide aynen kıpkırmızı oluyo ıkınırken sanırsın ki dogum yapcak . . . . .cumartesi sonuçları alıp gostercez doktorumuza bakalım ne diyecek . . . .
merhaba anneler....
kızlar siz bebeklerinizi kaç günlükken beslenme düzenlerini kendi hallerine bıraktınız, benim kızım 20 günlük ve ben 2-3 saatlik periyotlarla uyandırıp emzdiriyorum ben uyandırmasam 4-5 saat kadar kendisi uyanmıyor aç kalıcak diye çok korkuyorum , birde işitme testi yapanlar testin sonucunu çocuk doktorunuzmu değerlendirdi yoksa kulak burun boğaz vs başka dr mu baktı, biz testi yaptık sadece sonuç kağıdı verildi bize
biz gaz sorunumuz nedeniyle yarım saatte bir uyanıp emişiyoruz canım. çok nadiren 2-3 saat deliksiz uyuyor o zaman da ben uyandırıp emziriyorum. işitme testini yarın yaptırcam çocuk doktoruma götürcem sonucunu.
Kızlar size bişey sorucam
Hastanede gecelik mi yoksa pijama mı giydiniz
Sizce hangisi daha kullanışlı
Kızlar size bişey sorucam
Hastanede gecelik mi yoksa pijama mı giydiniz
Sizce hangisi daha kullanışlı
arkadaşlar göğüslerim acayip sızlıyor ağırıyor ve bu ağrı aynı zamanda koltuk altıma ve sırtıma vuruyor
sizde de oluyormu?
çok fenayım valla, 25 günden beridir çekiyorum bu acıyı, sabrım tükencek valla
doktor çare bulur mu acep?
dilekcim sağol yaa bilgilendirdiğin için
yarın doktora görüneyim, Allah korusun inşallah mastit değildir
ємєℓ;9385340 .!.:gunaydın herkese . . . .iki gundur o kadar uykusuzum ki . . . . .ev halkı grip oldugundan herseyle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum . . . . .ve banada biraz bulastı gibi . . .nane limon içiyorum bol bol ........dun kontrolumuz vardı . . . . .bebeğimin gozu çapaklanıyordu goz kanalları tıkalıdır ondan dedi ve goz doktoruna gitmemizi soyledi......kan, idrar ve kak tahlili istedi onlar valla olum oluyor benim için hele kan aldırma kıyamam yavrumu nasıl ağlattı hemsire kolundan kan alırken....damarı bulamadı basbar bagırıyo ondan sonra diğir kola geçti ondan aldık nihayet kanı . . ..kakayı da yapmayınca doktorumuz derece yardımı ile çıkarttı.....idrarı beklemek de ayrı bir dert bilen bilir pipisine yapıskan poset geriliyor......anlıyacagınız epey yorucu bi gundu bizim içinonun dısında mama ve gaz giderici onermiyorum dedi......ama kullanmadan da olmuyor . . . . .isitme testimizde basarılı geçti çok sukur sorun çıkmadı
kadın dogumcuylada randevum vardı kırk gun sonra gel demisti alttan muayene etti normalmis hersey . . .ultrasonlada baktı yakında adet olursun dedi. . . . iste boyle hersey yolundaydı çok sukur
Aynısını bende yaşadım hatta hala yaşıyorum canım ama benimki ara ara giren sancı şeklinde birde çok hassaslar dokunamıyorum bile çok acıyorlar. Hatta mastit oldum sandım doktora sordum süt kanalların dolduğu için öyle oluyordur, kızarıklık ve göğüste ateş yoksa merak etme mastit değildir dedi.
Aynısını bende yaşadım hatta hala yaşıyorum canım ama benimki ara ara giren sancı şeklinde birde çok hassaslar dokunamıyorum bile çok acıyorlar. Hatta mastit oldum sandım doktora sordum süt kanalların dolduğu için öyle oluyordur, kızarıklık ve göğüste ateş yoksa merak etme mastit değildir dedi.
ay dilek bende kızarıklık yani pembe gibi ve ateş te var göğsüm o dediğin ne ki ne yapmam gerekiyooo_????????????????:sinifsinif:
Allah korusun canım umarım değildir.Geçmiş olsun..
Canım bence doktoruna bir görün ağrı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?