tuğbacım yaa bişi dicem kızımımn poposu aynen yazığın şekilde sen bezdenmidir diyosun prima kullanıyorum bende 2 numaraya geçtik?? tam geçiyo derken poposu filan mahvoldu çocuğun hametan bepanthen sebamed ne bulursam kullanıyorum ama değil geçmek rengi bile açılmıyo delircem yaa((
sağol tubacım yazdığın siteye bir bakayı.auyrıca prima kullanıyorum değiştireyim bari.salihacım merhaba canım ben sterilizatörü hepsiteknoloji.com diye bi adresten aldım mağazada normalde 95 lira fiyat verdiler ben 78 e aldım bide havale indirimi 74 oldu sanırım arzum ar 852 koduda bi incele istersen ürünü ben memnun kaldım yalnız çok hızlı değil normalde pahalı markalar var on dakikada yapan ama 250 lira falanlar. bunu ben odama taktım 90 cc su koyuyosun canına okuyo valla herşeyin :)
pişik içinde tatlım eğer pişik kremi kar etmiyosa bezdendir bezi bi muhakkak değiştirmeyi dene. ben başta prima kullanıyordum pişik kremi falan hiç işe yaramadı resmen açıldı kızımın bacakları kıpkırmızıydı ama değiştirir değiştirmez düzeldi. her bez her bebişe yaramıyor.
sağol tubacım yazdığın siteye bir bakayı.auyrıca prima kullanıyorum değiştireyim bari.
bende daha arastırmadım canım.dediğin gibi ek gıda dönemide kullanılır.hem biberonları iyi temizlesemde insanın içine sinmiyor.tuba vesile oldu dediğin gibi sağolsun.sen kac biberon kullanıyorsun .ben doğum öncesi hepsini evinmize gönderdim lazım olmaz diye simdi 3 biberonla idare ediyorum.
kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu.. geçmişe az biraz göz attım herkez benim gibi zaman bulamıo.. bizim 40 ımız çıktı şükür.. pişik bizde oluoruz arada altını hiç açık bırakmıodum artık arada açıorum olmuo.. yeni yeni depresyona girmeye başladım galiba.. evde kendimi hizmetçi gibi görüorum.. benim kız babada durmuo ağlamaya başlıo babada hemen geri verio sinir oluorum ya al evin içinde gezdir diorum konuş diorum bebek sadece saçını okşayıp kızım demekle büyümüo böyle sevilmio diyorum bende yorgunum it gibi çalışıorum sizin için bari akşamları 1 saat dinleniyim dio çok kavga eder olduk... dünde anneme geldim habersiz annemde kaldım... eve gider gitmez uyumuş saat 9 da 1 saat önce geldi anneme yeni kalkmış iyce sinirlendim şimdi. resmen bütün günüm iş yapmakla yemek yapmakla inek gibi süt vermekle alt temizlemeyle geçio... gece yatağıma yatınca ağlamaya başladım.. evliliğim süperdi millet imrenirdi.. şimdi berbat haldeyiz.. ne olucak bilmiorum...
haklısın ne kadar özenle yapsakta içimizde şüphe kalıyor
canım bizim 4 tane biberonumuz var ama bazen yetmiyor :)))
beslenme biter bitmez temizleme olmuyor o yüzden yetmiyor gibi 1-2 tane daha almayı düşünüyorum
birde benim kullandıgım tüm biberonlar dr.browns gaz önleyici olanlardan çok memnunum
istersen onlardan al izmir deysen mina bebeden al gitmeden
fiyatları orda çok uygun tatlım 13 ila 15 arası değişiyor ml. sine göre
haklısın ne kadar özenle yapsakta içimizde şüphe kalıyor
canım bizim 4 tane biberonumuz var ama bazen yetmiyor :)))
beslenme biter bitmez temizleme olmuyor o yüzden yetmiyor gibi 1-2 tane daha almayı düşünüyorum
birde benim kullandıgım tüm biberonlar dr.browns gaz önleyici olanlardan çok memnunum
istersen onlardan al izmir deysen mina bebeden al gitmeden
fiyatları orda çok uygun tatlım 13 ila 15 arası değişiyor ml. sine göre
heheeee evet cicim aylarımız bittii hayırlısı olsun dün benide oğlum çıldırttı resmen saat 2 de kahv.yaptım düşün babası senin dediğin gibi avutamıyo artık hep bnm kucağımda burakıyom ağlıyooo valla bundan sonra halimiz ne olur bilmiyommm:kedi:
kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu.. geçmişe az biraz göz attım herkez benim gibi zaman bulamıo.. bizim 40 ımız çıktı şükür.. pişik bizde oluoruz arada altını hiç açık bırakmıodum artık arada açıorum olmuo.. yeni yeni depresyona girmeye başladım galiba.. evde kendimi hizmetçi gibi görüorum.. benim kız babada durmuo ağlamaya başlıo babada hemen geri verio sinir oluorum ya al evin içinde gezdir diorum konuş diorum bebek sadece saçını okşayıp kızım demekle büyümüo böyle sevilmio diyorum bende yorgunum it gibi çalışıorum sizin için bari akşamları 1 saat dinleniyim dio çok kavga eder olduk... dünde anneme geldim habersiz annemde kaldım... eve gider gitmez uyumuş saat 9 da 1 saat önce geldi anneme yeni kalkmış iyce sinirlendim şimdi. resmen bütün günüm iş yapmakla yemek yapmakla inek gibi süt vermekle alt temizlemeyle geçio... gece yatağıma yatınca ağlamaya başladım.. evliliğim süperdi millet imrenirdi.. şimdi berbat haldeyiz.. ne olucak bilmiorum...
emsalcim su incir kürü emelim tarif ettiğimi havuç kürü nasıl tarif edermisin.ya birde ben hepsiburadada bulamadım sterilizatörü.
kız allah seni ne etmesin emi :) bunun hayırlı olsunumu var delüüü :) ay allahım ya sinirden gülmeye başlıorum artık kafayımı yiyorum neklava:
ya bnm oğlan biberon alamıyo ağzına zaten sadece beni emiyo su felan vermeye çalışıyom alsam bende ii olur önümüzdeki aylarda bi yerlere giderken belki diyom mama hazırlarım emziremeyeceğim yerlerde onu veririm diom ama beni bırakırmı ki????
sağol canım benim.bende avent var ama gitmeden alıyım iki tane nede olsa 3 ayda bir değiştirmek gerekiyormuş biberonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?