2009 Eylül Anneleri

Sabaha karşı bir uyanıyor sonra uyutabilene aşkolsun beşiğini salla salla uyumuyor, eşim yanımıza alıp koyuyor ve anında uykuya dalıyor hanım şimdilik onunla yatmak ikimizinde çok hoşuna gidiyor ama bakalım artık ilerde ne yapıcaz... kaydirigubbakcemile3

dilekcim birlikte uyumak fazla sorun olmuyo büyüyüne yalnız uyumaya yavaş yavaş alışıyolar sinan kaan doğana kadar hep benle uyuyodu ama şimdi yalnız uyuyo başta biraz mızırdandı ama zamanla alıştı

özge kıvı alerjı yaptımı? En alerjık meyvalardanmıs bızde 3 5 sıvılcecık cıkardı ama tekrar denemem lazım

ozgeecim cok gecmis olsun
bizim guzel kizlarimiza nazr mi degdi ne
insallah hepsinin cilt sorunlari gecer gider bi daha da cikmaz

gulaycim yok zaten gunde sadece 1 kofte buyuklugunde et yiyor baska vermiyoruz
sabah zaten kahvalti oglen yogurt meyva ikindi sebze et yiyor aksamlari dileginde yazdiklari uzerine sadece emziriyorum baska bisey vermiyorum
bakalim yetmezse ekleme yapariz ama boylede cocuk butun gun rahatsiz surekli gegiriyor yedikleri agzina geliyor :(((

günaydın kızlar nasılsınız
kaan ın dün beyin ultrasonuna baktılar ve sonuç beyninde kalsiyum birimesi varmış bi çok bebekte oluyomuş uygun beslenmeyle düzeliyomuş zekasına bi etkisi yokmuş kalsiyum ve d vit ayrıca demir verirken dikkatli olmak lazım kan değerlerindeki kalsiyum ve d vit e bakılacak ve ona uygun bi beslenme şekli ve vitamin minarel dengesi sağlanacakmış ama bizim bi sorunumuz var kaan ağızdan verdiğim herşeyi reddediyo nasıl besleyeceğim bilmiyorum pediatr kalsiyum fazlasından olmuş dedi ama sonuca bugün nöroloğu bakacak ve o yorumlayacak ilerde üzülmemeniz için bebeklere fazla kalsiyum vitamin yüklemeyin herşeyin eksiliğide fazlasıda zararlı çok minikler daha artı ben d vit ve ek gıdada vermedim nasıl fazla geldi anlayamadım

Çok geçmiş olsun canım. Valla ilk defa duydum böyle birşeyi.

günaydın kızlar nasılsınız
kaan ın dün beyin ultrasonuna baktılar ve sonuç beyninde kalsiyum birimesi varmış bi çok bebekte oluyomuş uygun beslenmeyle düzeliyomuş zekasına bi etkisi yokmuş kalsiyum ve d vit ayrıca demir verirken dikkatli olmak lazım kan değerlerindeki kalsiyum ve d vit e bakılacak ve ona uygun bi beslenme şekli ve vitamin minarel dengesi sağlanacakmış ama bizim bi sorunumuz var kaan ağızdan verdiğim herşeyi reddediyo nasıl besleyeceğim bilmiyorum pediatr kalsiyum fazlasından olmuş dedi ama sonuca bugün nöroloğu bakacak ve o yorumlayacak ilerde üzülmemeniz için bebeklere fazla kalsiyum vitamin yüklemeyin herşeyin eksiliğide fazlasıda zararlı çok minikler daha artı ben d vit ve ek gıdada vermedim nasıl fazla geldi anlayamadım

canım dünkü o felaket senaryolarıyla ilgisi olmamasına sevindim
tabii gönül ister ki hiçbişey çıkmasın ama dediğin gibi bi çok bebekte görülen ve beslenmeyle düzelen bişeyse çok iyi bence
her halimize her anımıza şükretmemiz lazım

özgecim geçmiş olsun ek gıdalara geçişte bazı gıdalara reaksiyon gösterebiliyolar bu aralar yeni başladığınız bi yiyecek varmı bu arada yakında antalyaya geliyorum inşallah sizde uygun olursanız görüşürüz

cok gecmis olsun ece
diger ihtimallerin elenmesine cok sevindim
insallah dogru bir beslenme programiyla bu sorunda hallolur

bende kivi vermek istiyorum ama cesaret edemedim
siz veriyorsunuz madem bende deneyeyim bu aksam

özge kıvı alerjı yaptımı? En alerjık meyvalardanmıs bızde 3 5 sıvılcecık cıkardı ama tekrar denemem lazım

Yok cnm hiçbişi yapmadı çok şükür.

ozgeecim cok gecmis olsun
bizim guzel kizlarimiza nazr mi degdi ne
insallah hepsinin cilt sorunlari gecer gider bi daha da cikmaz

gulaycim yok zaten gunde sadece 1 kofte buyuklugunde et yiyor baska vermiyoruz
sabah zaten kahvalti oglen yogurt meyva ikindi sebze et yiyor aksamlari dileginde yazdiklari uzerine sadece emziriyorum baska bisey vermiyorum
bakalim yetmezse ekleme yapariz ama boylede cocuk butun gun rahatsiz surekli gegiriyor yedikleri agzina geliyor :(((

Saol Ebrucum. İnşallah geçer valla sürekli çıkarsa yandık.

Ece onemlı bır sorun cıkmamasına sevındım. Ben arada multıtabsı unutuyorum dıye uzuluyordum su yazdıklarını okuduktan sonra belkıde unutmam daha ıyı oluyordur dıye dusundum..

özgecim geçmiş olsun ek gıdalara geçişte bazı gıdalara reaksiyon gösterebiliyolar bu aralar yeni başladığınız bi yiyecek varmı bu arada yakında antalyaya geliyorum inşallah sizde uygun olursanız görüşürüz

Saol tatlım. Bu Ezgide 1.5 aydır süregelen birşey. Bepanthenle geçirmeye çalıştık ama olmadı işte. Kızların tanımladığı gibi egzama türü birşey. Buarada çok sevinirim mutlaka görüşelim canımcım. Neresine geleceksiniz?

ben haftasonu tek vereyim kiviyi. bakalım bu sefer bir tepkı olacakmı? çok sevdi eşek birde hafif ekşi bir tad diye:)

Çok geçmiş olsun canım. Valla ilk defa duydum böyle birşeyi.

canım dünkü o felaket senaryolarıyla ilgisi olmamasına sevindim
tabii gönül ister ki hiçbişey çıkmasın ama dediğin gibi bi çok bebekte görülen ve beslenmeyle düzelen bişeyse çok iyi bence
her halimize her anımıza şükretmemiz lazım

sağolun kızlar ilk duyduğumda bende bi tuhaf oldum ama beyin ultrasonu çok yaygın olmadığı için bi çok bebekte olabileceğini ama ailelerin farkedemeyeceğini söylediklerinde biraz rahatladım sonuçta düzelen ve hasar bırakmayan bişeymiş hatta anne karnındayken annenin fazla kalsiyum az magnezyum tüketmesinden bile olabilirmiş

cok gecmis olsun ece
diger ihtimallerin elenmesine cok sevindim
insallah dogru bir beslenme programiyla bu sorunda hallolur

bende kivi vermek istiyorum ama cesaret edemedim
siz veriyorsunuz madem bende deneyeyim bu aksam
sağol ebrucum bu arada bakıcınıza fazla yüklenmeyin benim ilk bakıcım iyiydi ama sanırım eşimin fazla karışması yüzünden gitti 2.yi ben kovdum berbat birisiydi dün yeni bi kadın geldi bakalım inşallah iyi birisidir bugün başlayacak
Ece onemlı bır sorun cıkmamasına sevındım. Ben arada multıtabsı unutuyorum dıye uzuluyordum su yazdıklarını okuduktan sonra belkıde unutmam daha ıyı oluyordur dıye dusundum..
meryemcim sağol multitabsın bi zararı yok arada unutsanda bişi olmuyomuş o sadce gerekli miktarda vitamin içeriyo ama şimdiki mamalarda vitamin takviyeli onlardan veriyosan fazla gelebilir ama evde hazırlanan yiyeceklerle verirsen bi fazlası olmaz
Saol tatlım. Bu Ezgide 1.5 aydır süregelen birşey. Bepanthenle geçirmeye çalıştık ama olmadı işte. Kızların tanımladığı gibi egzama türü birşey. Buarada çok sevinirim mutlaka görüşelim canımcım. Neresine geleceksiniz?

caınm ablam belekte oturuyo onun yanına gideceğim bi süre tatile ihtiyacım var ve bebeklerle otel fikri pek sıcak gelmiyo orda biras güneş görsünler buranın soğuk ve kapalı havasından sonra biras güneş iyi gelecek

caınm ablam belekte oturuyo onun yanına gideceğim bi süre tatile ihtiyacım var ve bebeklerle otel fikri pek sıcak gelmiyo orda biras güneş görsünler buranın soğuk ve kapalı havasından sonra biras güneş iyi gelecek

Ohh çok iyi yaparsın valla. Gelde kafa dağıt biraz. Hem çocuklarda güneş görsün dediğin gibi. Ben sana numeromu atıyorum özelden mesaj okmi canım?

valla ece haklisin bu kiz bizi birakip gitcek sonra gorcez gunumuzu diye dusunuyorum bende
ama bazende yaaa hic bir seyine karismiyoruz bizimki de fazla serbest birakmak oluyor gibi geliyor
sonucta o kadar para veriyoruz bizim istedigimiz gibi baksin di mi

ecem çok geçmş olsun, en azından kalsiyum fazlalığı dün bahsedilen kötü şeylerin olmamasına çok sevindim. inşallah o da biran önce düzelir....

özgem ezgi yede geçmiş olsun ben atlamışım... ya kızlarımıza nazar değdi kesin...

ben dviti kestim sanasol şurup veriyorum.... demirle birlikte.... bir de demir verdiğim için et vermiyorum hala. 7 ayın sonunda yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum...

ebrucum ama yine de sen yemek mevzusunu aç bakalım ne diyecek, sonuçta lise mezunu benim maaşımın yarısını alıyo ve sıcacık evde.... sizin gibi bir ailenin yanında çalışıyor. yemek masrafı falan yok.... daha ne istesin ki , o da eminim sizden iyi bir aile bulamaz.... en azından akşam yemeklerini yapsa alişle daha fazla vakit geçirirsin.....

ebru şimdi alışma süreciniz. hani ilk evlendiğinde nasıl ilk o işleri yaptıysa görevi oalrak kaldı bakıcı içinde geçerli. ablamın bakıcısı çocugun yemeklerı ütüsü yanında ablamında ütüsünü ve yemeklerini yapıyor. ama her zaman değil. 2 sene oldugundan kadında daha rahat akşam eve gidiyor börek yapmıs kek yapmıs. hem yiğenim için hemde ablamlar için. söylemen lazım bence. birde çocuk çok ince bir konu. elbetyte senın istediğin gibi bakacak. bak benım kaynanam bakıyor para vermıyoruz:) ama sağolsun herseyi söylerim alınmaz kırılmaz hatta bazen akşam söyluyorum yarın yıne hatırlat falan dıyor.

Back
X