2009 Eylül Anneleri

ebru söylediklerinde çok haklısın
bana da işe başlamak iyi geldi aslında biraz hava almak gibi oldu
ama dediğin gibi evde olmak çocuğunla birlikte olmak çok çok daha önemli
malesef ben o bahsettiğin durumu müsait olmayanlardanım
ev kredisi ödediğimiz için 4,5 sene kadar çalışmama lüksüm yok
kafanı kurcalamak aklını çelmek istemem ama
yerinde olsam ben de ayrılmayı düşünürdüm
anlattığına göre güzel ve iyi bir yerde çalışıyorsun ama insanın çocuğu söz konusu olunca bunlar anlamsızlaşıyor
umarım eşinin işleri düzelir de aliş anneye daha çok doyar

aslında evde oturmak rahat ama oda olmuyo kendi adıma konuşayım evde bunalmaya başlyosun giyinmeyi süslenmeyi bile unutuyosun daha birçok örnek.. avantajlarının yanında dez avantajlarıda var. çalışmak ekonomik açıdan önemli özgürlüğün var birkere çocuğunun ihtiyaçlarını daha rahat karşılıyosun .... gibi benim maaşım iyi çalışma ortamım çok rahat iş saatlerimde sabah 8 akşam 5 hafta sonları var resmi tatiller var izin almak sorun değil çocuğumla yeterli vakti geçiriyorum galiba ben çalışmaya devam etmeliyim:)))

eylül cüm valla nispet olsun die yazmadım cnm yaaaa
meryemcim bizde ağlıyoss bol bol
şu dişler çıksada kurtulsa bebem

ebrucum sen hamileyken de bu düşüncelerini paylaşmıştın ben aliş 3 yaşına
kadar ebru çalışmıcak die düşünür olmuştum
ama artık bebeler inanılmaz farkında dalar
ve anneye çok ihtiyaçları var her bakımdan
ve de ilgilenilen bebek çoookkk farklı
hep arkadaşlarımın çocuklarında bunu gözlemliyorum
inş. bizim bebelerimizide iyi bir birey olarak yetiştirebiliri(m)z

Selam millet geçmişi okuyamadım :) çok yoğunum bir yandan da ofiste boş kaldıkça ders çalışıyorum kpss bir umut :) çok körelmişim her soru çözdüğümde moralim bozuluyor , umarım herkezin keyfi yerindedir .

ah ah yine kilolar ve işten açılmış konu :) Kilo konusunda bir iki kaçağım oldu ama yinede dikkat ediyorum .
iş konusunda ise çalışmak zorundayım kredi ödüyoruz ama bunu hem kocamın hem de kendimin burnumdan getiriyorum , çocuğuma doğru düzgün annelik yapamıyorum ve ruh halim hiç iyi değil.

bahar aliş demi çalışmaya gelcek sizinle artık :)) patron koltuğuna oturtun alişi :) kendi işinizmi sizin?

eminecim evet bir süre o benle gelcek ben onla kalcam napalım idare etcez. bir iki tanıdık bize bırak dediler ama yok cesaret edemiyorum kimseye teslim etmeye. kendi işimiz değil canım aksine dünya çapında büyük bir firmanın Türkiye merkez ofisinde çalışıyoruz ama şükür genel müdürümüz çok iyi ve anlayışlı ve bizimle aynı ofiste değil :) . iş yürüdükçe sorun olmuyor ne yaptığımız. ha biz de çok fedakarlık yapıyoruz o ayrı tabi.
ali efem hayatımın patron koltuğunda zaten canım.

yasemincim bence çok karamsar yaklaşıyorsun herşeye ya. neden tam analmıyla annelik yapamayasın ki. ilk çalışan anne sen değilsin sonuçta. oğlunla da evdeyken ilgileniyorsan tam anlamıyla annelik yapıyorsun canım. hiçbirimiz keyfimizden çalışmıyoruz. ihtiyaç sonuçta. biz de çalıştığımız için evlatlarımıza bazı lüksleri sağlayabiliyoruz.
ben senin gibi düşünmedim hiç. evet oğlumla bütün gün birlikte değilim ama akşam eve gittiğimde her anım onunla geçiyor. hep onunla ilgileniyorum. tv falan çok izleyemiyorum kendime bakamıyorum evet ama buna değiyor.

selamm kızlar...
Eylül 580 ne güzel bir yazı buu yaaa..
Diyorum ki acaba bizde çıtayı fazla zorlamasak mı ne dersin??:)))

Merhaba Baharcığım.Babaanneyi gündermişsin galibaa. Hayırlısıyla gitsinm tez zamanda dönsün inşallah..

ah ah yine kilolar ve işten açılmış konu :) Kilo konusunda bir iki kaçağım oldu ama yinede dikkat ediyorum .
iş konusunda ise çalışmak zorundayım kredi ödüyoruz ama bunu hem kocamın hem de kendimin burnumdan getiriyorum , çocuğuma doğru düzgün annelik yapamıyorum ve ruh halim hiç iyi değil.

ya yasemin yapma öyle
ben de kredi yüzünden çalışmak zorundayım
çoğu zaman ben de off poff yapıyorum
ama eşinin burnundan getirme
yazık o da ister mi böyle olmasını
benim eşim de bazen diyo keşke çalışmak zorunda olmasan sen evde edayla ilgilenirken inanılmaz huzurlu oluyorum keşke hep evde olabilsen diyo
çünk ben de evdeyken çok daha pozitif bi insan oluyorum
ama o böyle dediğinde bile üzülüyorum
elinden gelse şartları sağlamayı o da ister ama napalım
bu kredi bitsin bi çocuk daha yapıcam ve asla çalışmicam diye avutuyorum kendimi napim

selam evden geldim simdi yine bi toplAantim var :(((

offf ya kizlar valla maddi ozgurluk konusunda cok haklisiniz
allah korusun simdi isi biraksam ve uzun sure calismasam sonra ayrilik ya da calismami gerektirecek baska bi durum olsa naparim diye de dusunmuyor degilim
calismama karari cok zor bir karar hakkaten yani insanin ihtiyaci olmasa bile hemen veremeyecegi bi karar gibi geliyor bana
bende tepem atinca ayrilcam diyorum ama is hakkaten o raddeye gelse yapabiir miyim bilmiyorum

yasemincim bahara kesinlikle katiliyorum oyle annelik yapamiyorum felan diye dusunme nolur
sen efeyle cok ilgili bir annesin ne yedigi ne ictigi ne yaptigiyla surekli ilgileniyorsun
bunun calismamakla bir alakasi yok gercekten insanin icinde olacak ve cocuguyla kaliteli zaman gecirecek o onemli
bizim sitede mesela evde oldugu halde cocugunu butun gun bakiciya emanet edip butun gun o alisveris merkezi senin bu alisveris merkezi benim gezen cooook insan var o olmazsa butun gun komsu gezmesindeler cocuklar bakicilarla parkta
dunya umurlarinda deil yani
o yuzden vicadan azabi cekmeni gerektirecek bir durum yok bence

Back
X