2009 eylül annelerinin göbekleri (!)

omerfarugunannesi

kocam ve oğlum..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
190
1
96
Kocaeli
2010 eylül anneleri göbeklerine sevinedursun 2009 eylül anneleri göbeklerine yanıyorlar. Arkadaslar nolacak bu göbeklerimizin hali yaa?? :CüvCüv: :emir_bebek: Özellikle sezeryan anneleri size sesleniyorum var mı caresini bulan? Benim oğlum da, göbeğim de 7 aylık oldu. Yaz kapıda nolur bi hal caresi bulalım birbirimizi gaza getirelim, mekik diyorlar da cok zor geldi bana iyice formdan düşmüşüm. senağlama

ben 2009 da sezeryanle biten bi doğum gerçekleştirdim
müthiş derecede göbeğim vardı 4-5 aylık hamile gibiydim ne yapacağımı düşünüyodum fakat hiç bi girişimde bulunmadım çünkü mutsuz geçen bi dönemdi
şimdi yine hamileyim mecburen yine sezeryan olcak bu sefer diğerkinden dahamı çok göbeğim olcak mafoldumben
ama yinede diyorumki bebeklerimiz sağ ve sağlıklı olsun göbek dediğin nedirki yaaa

valla benmö göbegimde hala var..yani tabi bi kaç ay öncesine dek daha da çok moralim bozuluyordu ama bu aralr baya küçüldü gibime geliyo..tabi genede var...hiç bişi yapmıyorum küçülmesi içinde :(

kızlar bende göbek çok çok az kaldı Maşallah...kaydirigubbakcemile4 zaten doğumdan bir hafta sonra aşırı küçüldü korse felan kullanmadım sezeryan ile doğum yaptım...göbeğimin az kalan kısmınıda günde en az 40 kere dahada fazla yapabilirsiniz karnımı içeri çekerek yok ettim sayılır tabi karın içeri çekilirken kalça kaslarınızıda sıkın inanın çok etkisi oldu birde artı 3 kilom duruyor onuda sabahları erkenden son bir haftadır elma sirkeli su içiyorum aç karnına faydasını görmeye başladım sanırım ama tam anlamıyla görünce sizi bilgilendiririm ...
kesinlikle süte etkisi olmuyor...

kızlar bende göbek çok çok az kaldı Maşallah...kaydirigubbakcemile4 zaten doğumdan bir hafta sonra aşırı küçüldü korse felan kullanmadım sezeryan ile doğum yaptım...göbeğimin az kalan kısmınıda günde en az 40 kere dahada fazla yapabilirsiniz karnımı içeri çekerek yok ettim sayılır tabi karın içeri çekilirken kalça kaslarınızıda sıkın inanın çok etkisi oldu birde artı 3 kilom duruyor onuda sabahları erkenden son bir haftadır elma sirkeli su içiyorum aç karnına faydasını görmeye başladım sanırım ama tam anlamıyla görünce sizi bilgilendiririm ...
kesinlikle süte etkisi olmuyor...

40 ne demek böyle inceleceksem 200-300 kere yaparım ben. O yöntemi bende duymuştum ama faydası olacağını pek düşünmemiştim Hemen başlıyorum. Cok saol.. alkisalkisalkis

Back
X