2009 Güzel Annelerinden Aydın'da Oturan Va rmı?

kayra0620

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
205
1
96
Aydın
Ben 2009 Kasım annesiyim Aydın'dan Annelerimiz varsa buradaki topikten tanışalım sohbet edelim kaynaşalım buluşalım isterim

selam yukardada topik muhtarımızın sölediği gibi evet aydınlı var..

nerde oturuyorsun canım?

germencikmi??

ben aslen germencikliğim...

şuan nazillide yaşıyorum iş nedeniyle..

görüşelim şekerim.germenciğe ve aydına sık sık gidip geliyoruz..

bende çok sevindim..

kızlar merhaba bende 2010 ocak annesiyim bozdoğanda oturuyorum bende germencikte çalıştım 3 yıl şimdi bozdoğana geçtim ayy çok sevindim..

ben ortaklarda çalışıyrum bu arada aydından ev tuttum taşınıyorum evi toplamaya başladım haziranda taşıncaz

burdayım şekerim sana arkadaşlı teklifi gönderdim özeldende irtibat nolarını.

dionea canım bende nazillideyim kuteksde çalışıyorum bozdoğana geçerken görüyorsundur.
tanışalım bigün..

evet cnm hatta bi gün arabamız bozuldu 1 saat bekledik fabrikanın önünde..neyse tanışalım birgün kızlar ...

tamam kızlar müsait olduğunuzda görüşelim benim mekan yer belli zaten..

o zaman iş kayrada bitiyor bende her zaman müsaitim kayracım ev durumlarını hallet buluşalım birgün...

istersen biz buluşabiliriz canım nazillide haftasonu gelma şansın varsa dışarda bişeyler içeriz.

kızlar evi taşıdım tam yerleşemedim ama olsun forumda buluaşlımmı bir gün uygun zamanlaınızı söyleyin buluşak

poseidon cnm anca gördüm yazdığını kayra da gelmiş forum olabilir ama hafta içi çalışıyoruz zaten malum hafta sonu için bi gün ayarlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…