2009 haziran anneleri buluşup, tanışalım mı

prism

karamel
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
254
2
96
46
İstanbul
merhabalar,

25 haziran doğumlu Derin adında 15 aylık kızım var. kızımın akranları ile biraraya gelip zaman geçirmesini istiyorum. Bunu benim gibi arzulayan bir çok anne vardır diye umuyorum. topiklerde hazır açılmış buluşmalar vardır diye aradım taradım bulamadım. çok fazla bilgisayar başında geçirecek zamanımda olmadığından böyle bir organizasyonu yapıp yapamayacağımdan tedirginim ama böyle bir katılıma ilgi duyan arkadaşlarla bu buluşmayı gerçekleştirebiliriz. inşallah katılım olur da aramızda uzun sürecek dostluklara vesile olur. hadi kızlar. bu arada ben bahçelievler- istanbulda oturuyorum..

slm benim bebeğimde 24 haziran doğumlu çok güzel olur aslında yaşıtlarıyla kaynaşmış olurlar. Ben oyun grubuna başlamayı düşünüyorum bu aralar çok sıkılıyoruz evde. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz nasıl bir araya gelinebilir merkezi bir yerde buluşuruz belki umarım katılım çok olur

ben Avrupa yakasındayım ama istedikten sonra buluşulabilir. Başka katılımlarda olursa gerçekten güzel olur. tanıştıktan sonra peryodik olarak buluşuruz, oyun grubu kurarız. bakalım katılımlara...

merhaba avrupa yakası nerdesin cnm bende avrupa yakası 2009 haziran annesiydim kızım erken doğdu mayıs doğumlu ama :)

Havalar soğumaya başladı ben oğlumu oyun grubuna yazdırıcam artık orada sosyalleşsin çocuğum.Eğer katılım olursa bir araya gelmesini isterim oğlumun tam yaşıtlarıyla..

Son düzenleme:
kızlar bende varım 17 haziran doğumlu benim oğlum şişlide oturuyoruz umarım ayarlanırda buluşuruz

bizde varız tabikide..
bizde bahçelievlerdeyiz..
17 aylık oğlum:))
işllah kısa zamanda tanışıp oyun grubundaki civcivlerin hoş vakitlerini izlerizz:))

vallaa ben bugün gördüm başlığı, kızım azra 19 haziran doğumlu, kağıthanede oturuyruz biz de, hafta sonu veya mesai dışı olursa katılırız

Biz Anadolu yakasındayız merkezi bir yerde buluşma olursa bizde katılırız oğlumla.

merhabalar ben bayağıdır girmiyordum bu siteye iiki bakmışım zaten bi oyun grubu oluşsun istiyorduk bizde.kızım 23 haziranda dogdu.çapada oturuyruz biz.havalar soguk ya evde filan buluşmak sanırım daha mantıklı. bizim ev uygun mesela:)) hafta içi sanırım olmaz çünkü işten 19 da geliyorum ama toplanılacağı zaman daha erken çıkabilirim yada hafta sonraları da olur artık kararlaştırılır o... hadi bakalım toplaşalım artık:))

Back
X