• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

bu halimizle misafir agırlamak banada işkence geliyo.kimse halden anlamıyo.hele büyükler.ilgi alaka bekliyolar.yarın eşimin teyzeleri gelcek.hazır alsam göze batcak.mecbur ugraşıp durdum bugün.yeni bitti işim.fazla bişey yapamadım zaten evi temizlemek bile bütün günümü alıyo.benden bu kadar napım yoruluyorum.

pardon semacım yaa, eşimle dışarı çıkmıştık, yeni döndük.
iki günde yavaş yavaş bitirdim işte.Ama gerçekten çok zevkli, benim gibi ütüden nefret eden biri için bile.
ütülerimizi bitirdik, dolabımıza yerleştirdik.çantamızı hazırlamak kaldı.
kızlar siz çantayı bebişe ayrı mı hazırladınız, yoksa hepsini tek çanta mı yaptınız?
bende ayrı hazırladım canımm
daha düzenli oluyor böyle
inan bende bilmiyorum cinlerim tepemde diodun ya bitanem aynen o durumdayım suannnnn

oh ohh narenim allah yardımcın olsun vallahiii

naren allah kolaylık versin canım yaa
lojmandaysan evlerimizde küçük nasıl olcak okadar insan allahtan eşin gelmişş
benim kaynanam yanımda o öle fazlalık geliyoki keşke çagarmasaydım diomm

ben aynı çantaya koydum.fazla bişey almadım.çünkü dr sezeryanda olsa normalde olsa 1gece kalıcaksın dedi.tabi ekstra kanama yada farklı bi durum olursa mecbur kalıcamda.ozamanda evden isterim.kızımada kendimede birer yedek kıayafet aldım okadar.yani 2herşeyden 2çift

neyse herkese iyi geceler.ben uyumaya çalışıcam.Allah rahatlık versin sizlere ve kuzucuklarınıza....

günaydın...sabah olması çok güzel..her gece işkence gibi geçiyo-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook

günaydınnnnnnnn yaşaşın zombi kardeşliğiiiii kızlar benim gecelerim bu ara çok kısa gece 2 3 gibi yatıyorum sabaha da en geç 10 da kalkıyorum ama genellikle 8:30 9 oluyo bu yüzdende uykumu tam alıyorum yatıncaaaa ama bebişler gelince nasıl olcak onu bilmiyommm

ay nida en çok ona seviniyom
rahat rahat işimizi gücümüzüü yapcazz engel olmicak hiçbişeeeeee

Günaydın güzel anne adaylarınasılsınız. Teker teker adaylıktan çıkmaya anne olmaya başladık .Ben en son perşembe girdim siteye geçmişe bir bakayım kimler doğurmuş.Neler var.
Bizde dün doktordaydık.3146 gr olmuş oğlum.Doktora sordum daha zamanımız var mı diye.Buradan çıkarsınız 10 dakika sonra suyun gelir geri gelirsiiz dedi.Hastaneden çıktık yemek yedik aklıma raporu imzalatmadığım geldi 2 saat sonra geri gittik doktor şaşırdı bu kadar çabukta demedik dedi.Bizde rapor için geldik dedik.
Bu arada eşim Antalya'ya gitti 2 günlüğüne çok canım sıkılıyor aslında hiç iyi değilim anneler yok eşim yok karşı dairede ebe teyze var o kaldı akşam bizde.
Neyse oğlum sağlıklı ya şükür Allah'ıma kendimi üzmemeye çalışıyorum.

kızlar benim yazdığımdan sonra 67 sayfa olmuş nasıl okuyayım bana yardımcı olun.Ne oldu emel doğurmuş bana da havva söyledi ama neden erkene aldılar bilmiyorum.

Back
X