paylaşım için teşekkürler tatlım,
kızlar benim ne göğsümde ne karnımda ne bacaklarımda ne popomda tekbit çatlak yok

inş. olmazya inş.
canim benim de hic biryerim de tek bi catlak olusmadi cok sükür ama cogunun dedine göre son gün bile catlaya bilirmis, ins catlamayis ama belli olmuyo malesef
dido anlıyorum canım acını ben de yeni yeni olmaya başladı şişlikler, canım yanınca sen aklıma geldin walla iyi dayanıyosun.ama az kaldı di mi:jeyyar:
burda bişey olunca eşime de anlatıyorum pınara da şöyle olmuştu, sema da bunu dedi, didonunda ayakları böle şişiyomuş diye..Artık hepinizi tanıyo resmen.Bişey olunca nete girip kızlara sorsana diyo:lepi:[/QUOTE]
aynen bizdede öyle vallha benim esimde bisi olunca, kk daki kizlara sordunmu bi sorsana falan diyo .kizlar iyki varsiniz ama haaa cidden neyapardim ben yoksa.hepinizi prensesim ve ben öpüyoruz hiii meleklerimisede bizden slm söyleyin olurmu anneleri onlarida öpüyoruz
didem canimin ici seni bende cok iyi anliyorum.2 gündür inmisdi ayaklarim ama suan görseniz korkarsiniz bi sizliyorki , dün hep ayaktaydim ondan herhalde.allah yardimcimiz olsun .az kaldi az
havvacim canim gecmis olsun ins zamaninda gelir kuzun , ama sen yinede yerlestir cantani, vallah ben panikden 1 gecede nasil yerlesdirdim .hem sanci varken cok zor oluyo.yerlestirmesi bide heycan oluyo taabi
pinarim güzelim korkacak bisey yok diycem ama biliyorum fayda etmes cünkü hem insan bian önce kavusmak istiyo hemde bi belirti gelsin heycandan ödü yariylio vallaha. ama artik batus gelebilir annesiiiii
ya kizlar bende resmen zombi oldum ya.uyuyamiyorum bide ara ara sancilarim cok oluyo .istahdan da cok kesildim. bide benim kizimin kilosunu kafama takmaya basladim, üstüne bide ben istahdan kesilince yavrumda doguma kadar pek alamaz suan 2100 haftama göre az deyilmibenneyaptımki
tekrar herkese slm a.s.a.s.a.s.