2009 Haziran Anneleri!!

off nidacım 4 hafta olmasın nasıl dayanırımm
ilaydada çok tatlı olmuş canım huysuz tatlılardan oda belli
adrenal canım bende unutuyorum okumayı okuyayım bundan böyle
eee dünya duayla dönüyo

iyi geceler kızlar
ve güzel meleklerii
yarın görüşmek üzeree

herkese günaydın nasılsınız bakalım
bi yandan kızımı emziriyorum bi tarftan yazıyorum
bugün çok işim var yarın eşim geliyo bugün kendimi bakıma alayım
off kızıma bakcak biri olsda kuaförde manikür fön flan çektirsem kendim pek beceremiyom
bu arada sakin bi gece gecrdik inşallah sizin bıdıklarda uyumuştur
saadet hoşgeldin canım özlettin kendini

günaydınlarrr bendende

çağatay bey hiç ayrılamdığı için benden gelemiyom
dün ilk kez yalnız başımıza minibüslerle abimlere gittik
çok eğlenceliydi

biz silikon uçtan kurtulduk çok şükür
çağatay artık memeden emiyoo
en büyük zevki memeyi ısırsın ben bağırıncada gülsün eşşek
geceleri çok uyanıyo en az 4 kere ık mık emiyo uyanıyo emiyo
arada 5 gibi oyuna kalkıyo
sonra uyutuyom zorlaaaa
bu ara herşeye sinirlernir oldu nasıl olcak bilmiyom
kendini kasıyo popişini kaldırıp vuruyo yere ıhhhh diye de sinir sesleri çıkartıyoo

dün aşılarımız olduk şükür ateşimiz olmadı ama çok ağladı acıdann değilde sinirden bacaklarını tuttuk ya aşı olurken hemşireye o kadar söylendiki
bie de kan damlası verdilerr
ama pek sevmedi çağatay sütümü sağıp veriyorum sütü emiyo nasıl yapıyosa kan damlasını tükürüyo aynını dvit de yapıyo
işte böleeee
fırsat buldukça gelirim yineee

binnurcum gözün aydın eşin geliyomuşşş hadi süslen bakalım
sarı cadıyı da öp yerimeeee

nasılsınız kıslar kabus gibi bi gece gecirdim
zehra gece hiç uyumadı sürekli mızırdadı ve sabah 9a kadar sürdü
9da aglıya aglıya uyudu hala uyumak istemiyo
bi uyudu 3e kadar uyanmadı ne oldu bu kıza uyku düzeni tersemi döndü
netten baktım diş çıkacak bebeklerde olurmuş kontrol ettim diş flanda yokk,
inş bidaha böle yapmas hatırlamak bile istemiyorum

aynen bizimki de 2 gündür mızırdanıp duruyo sabaha kadar uyutmuyo bugün dersim de çok okulda ne yapıcam bilmiyom.ben de sürekli dişlerine bakıyom ama tık yok daha
eşin geliyomuş gözün aydın.

kızlar başka anne sütü hariç neler veriyosunuz.ne kadar ölçüde veriyosunuz.yoksa daha erkenmi???ben biraz aceleciyimdeee...
dr 5ci ayda başlarız dedi ama sizler başladınızmı??? elma suyu denedim ama içmedi.siz ne kadar veriyosunuzzzz

bir çay kaşığıyla başlayıp artırabilirsin.geç değil sonra damak tadı gelişmiyormuş.

semoş hoşgeldin özlettin kendini.
dün mama sormuştum kimse cevap vermemiş küstüm :sinifsinif: neyse akşam aptamil aldım süt yerine geçsin diye bir de milupanın sütlü pirinçli aldım haftaya başlıycam bir de bebelacın şeftali elma püresini aldım deniycem bakalım kaşıkla yiyebilecek mi?

ben ek gıdalara başladım.. mehve pürlerini sedi. stülü pirinliyide severek yiyor.. tek sorun çorbayı pek sevmedi.. onun dışın da sevdi..

off kızıma bakcak biri olsda kuaförde manikür fön flan çektirsem kendim pek beceremiyom

ooooo hadi bakalım şekerim gözün aydınopuyorumnanaktan e al kızını git,ben 3 kere gıttım doğumdan beri üçünde de attım kızı arabaya beraber gıttık.orda yok mu yarım saat onu oyalıyacak biri.ben en son pedikür yaplırıken kucağımda Derini emzirıyordum.öyle böyle bakılır be gıt hazırlan kocana:))

günaydın herkesee, umarım güzel bi gün olur,
ocean girl, gözün aydın canım, umarım ayrılmayacağınız günler de gelir ilerde,
biz de sakiniz bugün maşallah, şimdi uykumuz geldi kendikendisine ee çekiyo bıdık,
semoş aşılarınızı olmuşunuz geçmiş olsun, bizimki de haftaya bakalım inşallah çok ateşlenmez, birazdan da kontrolümüz var, ek gıdaları sorucam ben de, 2 gün armut tattırdım yalatarak bugün de muz yalattım, resmen elime yspıştı sğzından almıyayım diye, inşallah ek besinleri de sever kızım opuyorumnanaktan

Günaydin herkese..

Müminecim tesekkürler paylasimin icin...
O je ich wachse kitabi iste benim kastettigim, burada anne babalarin kutsal kitabidir o je ich wachse...O kitaba dayanarak söylüyorum ben de ne oluyorsa..Ilayda kitapta yazan her seyi, her atagi yasadi simdiye kadar...cok inaniyorum o kitaba ben...

Bu arada kizim hafif bir sogukalginligi yasiyor, ögleden sonra doktora gidicez...Hapsiriyor , öksürüyor ve burnu dolu :(
Bebeklerin sene de 6 ile 12 defa hastalanmalari cok normalmis, savunma mekanizmasi olusturuyorlarmis bu sekilde ...

geçmiş olsun canım, biz de yeni atlatıyoruz daha, çok zor oluyo ebişlerin hastalığı, belki de ilayda bu yüzden uyumamıştır , inş. çabuk iyileşir tatlışım, çok tatlı bu arada, ismi çok yakışıyo küçük su perisine

Ilayda tembel cikti canim simdiye kadar 1 defa döndü...
Ben 2,5 aylikken dönmüsüm ,annemin dedigine göre...

geçmiş olsun canım, biz de yeni atlatıyoruz daha, çok zor oluyo ebişlerin hastalığı, belki de ilayda bu yüzden uyumamıştır , inş. çabuk iyileşir tatlışım, çok tatlı bu arada, ismi çok yakışıyo küçük su perisine

tesekkürler canim , yok sogukalginligi bu sabahtan beri...
8 gündür falan uyumuyo zilli...

Bizimki de öyle...Mizir mizir valla...mizirdanirken de enne enne diye sesler cikartiyor..Duyanlar aa bu cocuk anne diyo diyorlar...delikafadulden

günaydın herkeslereeeee...
yağmur bu gece uyumadııı.normalde deliksiz 6 saat uyuyan çocuk bu gece uyumadı.
gece baktım eller buz gibi.üşüdümü acabaa...
zar zor uyuttum..burnumuzun akması geçmişti..yeniden başladı..
ıhlamur werdim biraz bakalım...
bizden bölee

hoşbuldk cnm...bnde sizi özldm cnm... kaydirigubbakcemile5
mrb kızlarr
hasta olan bebişlere geçmiş olsun inş biranevvel toparlarlar..
iremimde bu aralar huysuzlaıyo arada diş mi çıkartcak ne?
emziği ısırıyor,ağzına ne bulursa alıyor..
ek gıdalara tamamen geçen varmı kızlar
irem tek olarak anne sütü alıyor halen..
5. ayımıza grdiğimiz için arada bşyleri tattırıyorum mesala geçen komşum halleyi yalattı ireme bi yalıyor şapur şupur çektiğinde ağlıyorrr ama tabii kısa bi süre sonra ağlasada çektik ağzından
dünde üzüm yerken öyle baktı bana içim gitti
bende üzümün suyunu sıkarak ağzına tattırdm şapur şupur götürdü vermedikçe istedi ağladı bende uydum ireme verdim
sonra bi baktım fazla geldi sanırım hafif çıkarmışş
bidaha dinlemiycem irem hanımı :olmaz:
ay 1 haftadır grmeynce ne çok yazdım
bu arada 12 sinde roto rix in 2.side damlattırdık çok şkr kazasız belasız atlattık darısı olmayanlaı başına

Back
X