niye sorumu ısrarla görmüyorsunuz kıslar
daha 8ay birlikteyizzzz
canım hiç bi bilgim yok bu konuda umarım ikizdirler dr la konuşunca durum açığa çıkar emi eminim diğerleride emin olmadıklarından yazmamışlardırrrrr:1hug:a.s.:CüvCüv:
canım soru neydi tekrar edermisin
Canim endise etmenin ne sana ne bebegine faydasi var. Daha ortada birsey yokken, neden olumsuz dusunuyoruz hemen. Allah buyuk, o ne yazdiysa onun disinda birsey olmicak. Bendende dunden beridir kahverengi akinti geliyor ama diyorumki Allahim dunyaya gelmesini yazdiysa, ne olsa bebegim yasayacak. Lutfen pozitif ol, pc basinda cok durma ve bol bol dua et. Yani pc basinda acabalarla dertlenecegin yere, lutfen Ayetel Kursi oku bol bol, inan hem icin rahatlayacak, hemde kotu dusuncelerinden kurtulacaksin bak gor.
canım biraz yüksek ama bunun tehlike yaratacağını sanmıyorum yükselmesi hatta her gün iki katına cıkması normal ilk bebiş sanırım benim y6 yhasında bi kızım var diğeri 4 ay önce 3.5 aylıkken hersey yolundayken karnımda öldü simdi 7 +5 yeni bir bebeiş hayırlısı olsun sakın üstüne düşme bunların allahın dediği oluyo görceksin hersey yolunda gidicek
menzil gülü korkma canım benim diğer gebeliklerimdede kahverengi akıntı olmustu yerlesme akıntıları onlar endişelenme normal kan olursa tehlikeli
ben de adetimden 1 gün önce yaptım benim ikinci çizgi baya bellydi ama yanındaki kadar koyu değildi kullandığım test maritech gebelik testiydi ve üstünde silik çıkarsa hamiledir yazmıordu şimdi çok şüphede kaldım...sonuç olarak gebemiyim acaba yoksa kıpkırmızı mı çıkması lazımdı????
allah onun ömrünü hayattakilere versin inşallah,
herşeyin hayırlısı evet ilk gebeliğim ,
dün öğrendim ama bi dr görüşemedim bekleyemiyorum bende kafamda kurup duruyorum işte :))))):CüvCüv:
menzil gülü tesekkürler dualarına tüm içtenliğimle katılıyorum rabbim saglıklı evlatlar verir bize inşallah
Bende oyle dusunuyorum. Eger dusuk tehlikesi olsa pembe yada kirmizi kan olurdu yani yeni kan. Ama bu eskiki kahverengi geliyor, herhalde tutunmadan kalma olmali. Bende bir hareket yapinca cikiverdi. Cunku dun bayagi kastim karnimi ondan beridir geliyor. Tabiki Allah ne yazdiysa o olacak, ben hayirlisini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?