canım bak iyiki söyledin ya,
yoksa şimdi gidip yine yapacaktım belim felaket ağrıyor bu normalmi,
kasıklarım ve karnımda öyle
canım bak iyiki söyledin ya,
yoksa şimdi gidip yine yapacaktım belim felaket ağrıyor bu normalmi,
kasıklarım ve karnımda öyle
ooo senin ki artık insan yawrusu olmuştur maşallah hadi bakalım ilk resmini alırsın bugün kalp atışını da duyarsın oohhhhh ne güzellll hadi ii haberlerini bekliyoruzzzzz
hoşgeldin aramıza cnm ikiler burcu oluyo bildiğim kadarıylacnmmmmmm bende haziran annesiyim kızlar bişi sorcam haziran bebekleri hangi burç oluyo
cnmmmmmm bende haziran annesiyim kızlar bişi sorcam haziran bebekleri hangi burç oluyo
Kızlar bu arada bende çokkk yiyorum.Düzensiz besleniyorum sanırım. 2 kilo aldım şimdiden.
Elevit kullanan var mı arkadaşlar? ilk doktorum elevit vermişti. Son gittiğim doktor eleviti kes, folic plusa başla dedi. Ne yapacağımı şaşırdım.
vall bende hemen söledim mecbur kaldım eşim herkese yaymıştı çünkü hatta sölemediklerime eşim sölemiş tepki bile aldım anam daha bebek yok keseyi dün gördüm millet darılıyo bile ne diye sölemiyon diyolarrr anlamadımm
kızlar bu elevit ne ilacı bi açıklarmısınız???? merak ettimmm
kızlar bu elevit ne ilacı bi açıklarmısınız???? merak ettimmm
ya belki saçma ama ben sanki bugün hissettim bişey oldu içimde çok tuhaftı ben hep sol tarafta gibi hissettim bebeğimi bugün çamaşır asarken sol tarafımda bişey içimde oynadı sanki
sedacım okadar yersek anam balina oluruz yawwww ben yiyemem okadarrr ki ama burda yazanlarının çoğunu yemeye bende çalışıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?