menzilgülü dr.a bir sor canım benim de kahverengi lekeydi ama 3 gün hastanede yattım ne olur ne olmaz canım
benim o pembe akıntım yerleşme kanamsı olabilirmiş dr öle dedi bugünde vajinal ult la baktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menzilgülü dr.a bir sor canım benim de kahverengi lekeydi ama 3 gün hastanede yattım ne olur ne olmaz canım
benim o pembe akıntım yerleşme kanamsı olabilirmiş dr öle dedi bugünde vajinal ult la baktıama korkmadım bu seferrr:CüvCüv::ecrin_bebek:
:1hug:
semacım bende samsunluyum sen nerde oturuyorsun merak ettm.azda olsa memleket hasretım dıner.hangı dr gıdıyosun?
ya şurda kaldı 3 günüm daha fazla bekleyemicem,çok heyacanlanıyorum.ya inş bende kalp atışlarını duyarım.bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor.bi görseydim biraz olsun rahatlıcam.bu arada hiç bulantım filan olmuyor sadece arada bel ağrısı bide ğöğüslerim dokununca acıyor.umarım normaldir.
kızlar ya ben yumurta yemiyorum ancak omlet şeklinde sürekli yağda yesem zararlı ben napıcam yumurta yerine ne yiycem daha önce birisi zeytin yazmıştı doğrumu ki ne önerirsiniz
saol cnm ya salı doktora gitçem çok heycanlıyım en son gittiğimde bebişin kalp atışalrını göremedik geç hamile kalmışsın dedi doktor sorun yok dedi yinde endişeleniyom şimdi gittimde 8+2 olcam öbür gittiğimde 6+2dim bana dua edin güzel haberle geliyim arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bende hazıran anne adayıyım. sanırım daha doğrusu adayıydım. bebeğimin kalp atışı duyulmadı. 7. haftadayım hem karın hemde vajınal usg de kalp atısı alınmadı. 2 dr. a gıttım bırı bugun kurtaj yapalım dedı. dıgerıne gıttım o da 1 hafta beklıyelım atabılır dedı. net bırsey soyleyemem dedı. tabı umut dunyası ya atarsa dıye bekleyıcem. bu bı hafta nasıl geccek bılmıyorum. sizin en gec kalp atısı ne zaman duyuldu ?ya da sonradan kalp atısını duyan varmı? cok üzgünüm
selen 83 benımde satım 1 eylul demek senın de daha kalp atısın duyulmadı.
selen 83 benımde satım 1 eylul demek senın de daha kalp atısın duyulmadı.