Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar maşşalh dıım ama bem sutum cokkkk ..ve sbebpi keçi boynuzu pekmezı sıkıntı ceken ark mutlaka alıp deneyınn..inş iii glirrropuyorumnanaktan
ilke canım, önceden benim kız da 10-11 gibi uyuyodu, gece 2 3 kere emip geri uyuyodu, sonra nasıl olduysa kendi kendine geri çekti uykusunu, ama mjoyun taktiği denicem bi bakalım, aslında uyuyo ama benimle uyku saatleri çakışmıyo malesef :))
keçi boynuzu pekmezi marketlerde oluyo canım, pekmezlerin olduğu reyonlara bak, tadı da hafif , güzel baya, biraz önce baktım, gribe de iyi geliyomuş, ve bol kalsiyum varmış, sabah akşam aç karna bi tatlı kaşığı diyo internette
ya bu keçiboynuzu pekmezı işe yarıyo bence de.benım kuzenım 23 haftalık hamıle ve göğüsünden sut gelıo şakır şakır.ve o da gelıp gıdıp kafaya dıker pekmezı.gecen gun konuştuk hatta pekmezden mı acaba dıye.benım sutum çok yok ben de alayım bari.
ilkecim oyalamayı deniyoruz ama dayanamıyo çok ağlıyo, ama salonda biraz uyutup uyandırdıktan sonra oyalamayı denicem bakalım, bu çocuklar hem bedeni hem beyni çalıştırıyo, taktik uzmanı yapıcaklar bizi sonunda :)) :hulya:
nnaber gülincim nasılsın..dene bende deniycemm bakalım yazarım sonucu..
iyiyim canım,iş yapıp durdum sabahtan beri,yarın okuldan arkadaşlar gelecek temızlık yaptım bıraz.şimdi de çıkıcaz eşim ıkea ya gıtmek ıstedı.evde dunya yemek var yok orda yıcekmiş.:sinifsinif: çıkıcaz yanı senın topraklara gıdıyorum:)) öptüm.opuyorumnanaktan
canım tülbentle sık en iyi o sonuç veriyor yada plastik çay süzgecinden kaşıkla ezerek çıkardım bir kere o da iyi oluyor aklında olsunya onu denedim ama onunla sadece püre oluyo.suyu 2 damla anca çıktı.ben elma denedim.bayada suluydu ama rendede suyu çıkmadı.
bende mustelanın ürünlerini kullanıyorumkremin adı: mustela stelaker...
ben daha 1 kere kullandım ama kayboldu nerdeyse konağı zaten görülmeyecek kadar ufaktı ilaç çok iyi geldi..sadece alış veriş merkezlerinin eczanelerinde satılıyor canım fiyatıda 27 tl...
canlarım benim hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda geçer Allah bebeklerimizi korusun hertürlü hastalıktan bakalım daha tık yok çişine bakıyorum hergün rengi çok koyu oluyo b12 vitaminide vermişti doktor ondan oluyor sanırım okadar zor veriyorumki hergün hapın çeyreğini kırıyorum eziyorum elma suyuyla veriyorum ama yinede acı oluyor ağzından fışkırtıp duruyor hergün kavga ediyoz valla ihsoş beyle umarım işe yarıyodur:umursamaz:
canım tülbentle sık en iyi o sonuç veriyor yada plastik çay süzgecinden kaşıkla ezerek çıkardım bir kere o da iyi oluyor aklında olsun
ayrıca damlalıkla ağzına verebilirsin yatar pozisyonda olunca reddedemiyorlar
ık bık derken suratını büzüştürüp yutuyor bizimki
bu demir ilaçını neye katarsam katayım tadını bozdu.başka bi alternatif ilaç vardır diye düşünüyorum.dr a sorcam..bi de iki gün ilaçı vermicem.bakalım kakası demirden dolayımı yeşil.nerdeyse siyah gibi.bi damla ilaç böyle yapcanı sanmıyorum.üşütme yada başka bişeymi ilaçı kesince anlıcam.inşllh bişey yokturda normaldır.
peki biz ek gıdaya geçince meyveleri püre olarak yani cam rendeyle rendeleyip verebilcekmiyiz.böyle her seferinde tülbentle süzmek zor geldi bana:bbo: