2009 Haziran Anneleri!!

canım tülbentle sık en iyi o sonuç veriyor yada plastik çay süzgecinden kaşıkla ezerek çıkardım bir kere o da iyi oluyor aklında olsun
ayrıca damlalıkla ağzına verebilirsin yatar pozisyonda olunca reddedemiyorlar
ık bık derken suratını büzüştürüp yutuyor bizimki

bu demir ilaçını neye katarsam katayım tadını bozdu.başka bi alternatif ilaç vardır diye düşünüyorum.dr a sorcam..bi de iki gün ilaçı vermicem.bakalım kakası demirden dolayımı yeşil.nerdeyse siyah gibi.bi damla ilaç böyle yapcanı sanmıyorum.üşütme yada başka bişeymi ilaçı kesince anlıcam.inşllh bişey yokturda normaldır.

peki biz ek gıdaya geçince meyveleri püre olarak yani cam rendeyle rendeleyip verebilcekmiyiz.böyle her seferinde tülbentle süzmek zor geldi bana:bbo:

canım maalesef zor bir iş ama bebişler için yapcaz artık
ama en kolayı tülbentten sıkmak onu belirteyim
ek gıdaya tam geçtiğinde püre olarak verebileceksin ama içinde elma parçası ve lifi kaşlmayacak şekilde bir püre olmalı çünkü yutmaları çok zor takılırsa boğazlarına allah korusun

evet mecbur yapıcaz.bebişlerimiz için katlanılıyo.bizim dr 5ci aydan sonra ek gıdaya yavaş yavaş geçeriz dedi.ben dr demediği halde arada elma suyu veriyorum.ama 2-3 çay kaşıgı.havuç suyunuda denicem.tülbentle deniyeyim bakalım.sağol canımmm

kızlar ben muz armut falan büyük parça halinde eline veriyorum yutamayacağı büyüklükte, hem dişini kaşıyor onla hem suyunu emiyor , ama yanında bekliyorum hemen su veriyorum arkasından ,
yanlışmı yapıyorum acaba ?????

canım eline vermek için bira erken değilmi sen püre yapıp yada ezip verebilirsin ama aline bence bi 6 aylık falan olsan bence daha iyi nacizane fikrim yinede sen bilirsin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
laptop geldi gıcırından yeniii
eskisi yapılıp benim olicakkkk
biz iiyiz şükürrr
2 gecedir uykumuzzz kaçtı nasıl oldu bilmiyom saat başı kalkıyooo ağlıyo mızlanıyo sinirlenip uyuyı tekrarrr
bu uzun aradan sonra şimdi sık sık girebilicem ohhhh
biz anne sütüne devam ben arada meyve tattırdım dr ççok kızdı hiç bişe yok dedi
oğlum daha suyun tadını bilmiyo verince öğürüyoooo
ama meyveleri sevdiii
bende son hız kilolara devammm valla bu süt sıvıyla alakalı diyolar ama yemeyince ıı olmuyo

günaydın semaa, hoşgeldin tekrardan ,özlettin kendini,

biz yine uykusuzuz yaa, kızım iyice hastalandı, butun tıklalı, öksürüyo,
evimiz çok rutubetli klima taktık o bile tam fayda etmedi, gece çok terliyo kızım ,ne örtüp negiydircemi şaşırdım valla, böyle giderse taşınıcaz sanırım :((

evet mecbur yapıcaz.bebişlerimiz için katlanılıyo.bizim dr 5ci aydan sonra ek gıdaya yavaş yavaş geçeriz dedi.ben dr demediği halde arada elma suyu veriyorum.ama 2-3 çay kaşıgı.havuç suyunuda denicem.tülbentle deniyeyim bakalım.sağol canımmm

havuç suyunu tek başına almayabilir elma yada armut suyu ile karıştırıp verebilirsin

kızlar ben muz armut falan büyük parça halinde eline veriyorum yutamayacağı büyüklükte, hem dişini kaşıyor onla hem suyunu emiyor , ama yanında bekliyorum hemen su veriyorum arkasından ,
yanlışmı yapıyorum acaba ?????
canım ertken daha ayrıca muz alerjik diye biliyorum 9. aydan önce verilmiyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
laptop geldi gıcırından yeniii
eskisi yapılıp benim olicakkkk
biz iiyiz şükürrr
2 gecedir uykumuzzz kaçtı nasıl oldu bilmiyom saat başı kalkıyooo ağlıyo mızlanıyo sinirlenip uyuyı tekrarrr
bu uzun aradan sonra şimdi sık sık girebilicem ohhhh
biz anne sütüne devam ben arada meyve tattırdım dr ççok kızdı hiç bişe yok dedi
oğlum daha suyun tadını bilmiyo verince öğürüyoooo
ama meyveleri sevdiii
bende son hız kilolara devammm valla bu süt sıvıyla alakalı diyolar ama yemeyince ıı olmuyo

hoşgeldin bacım özledik ya
geçenlerde kızlara seni sordum nihayet kavuştuk sana

Canlarım iii haftalar... ben koşuşturmacadan giremiyorum fazla... bebişler nasıl??bu arada size bir link vericem emzirme çözümleri die facebookta çok faydalı göz gezdirin isterseniz...
Baby Frank Emzirme Çözümleri | Facebook
Canlarım birde kakalı ve meyve lekeli kıyafetleri yıkamadan önce beyaz kalıp sabunla çitileyip makinaya atınca çıkıyolekesi bize gelen yardımcı abla söledi işe yaradı paylaşayım dedim ...

Son düzenleme:
günaydın herkeseee..dün annemle babam geldi.kalıcaklar birkaçgün..
sabahtan beri yağmur bi annemde bi babamdaa..ohh ne güzellzemuszemus
annem burdayken işlerimi yapayım bari....
hepiniiizi öpüorum gelirim yine bennn.rahatım nasıl olsaakaydirigubbakcemile2
gerçi kzıımda rahat bırakıodu ama olsun annemin başka bi rahatlığı var:hulya:
görüşrüzzzzz

günaydın herkese dün ablam burdaydı ohh bi güzel evimi temizledim içim rahatladı zaten bu hafta içi misafirmizde var denk geldi yani müminecim bencede ev rütübetlisyse taşın çünkü çocuğada zarar o terleyince ne yapıyosun canım üstünde kurumasın teri canım daha çok hasta olur üşür yani bence onun hastalığı geçerdide terliyomuş ya o yüzden geçmedi hala inş kısa zamanda iyileşir

semacım hoşgeldin canım anlat bakalım ne yaptın buraya gelemediğin zamanlarda :)

Canlarım günaydın.
Krem konusu gündeme gelmiş, ben ilk başta sebamed kullanıyordum sonra mustelaya geçtim. Daha pahalı ama çok güsel tavsiye ederim.
Burun aspiirotörü olarak otri bebe kullanıyoruz. Doktorum tavsiye etmişti, diğerleirnin zararlı olduğunu söledi. Otri bebe de hortumla kendi nefesimle çekiyorum yavaşça sümükçükleri, pek memnunum.

Kızlar Elif'e yorgan örtmeye başlıcam. Yorgan alıcaam ama hangisini alsam karar veremedim. Marka ve malzeme tavsiyesi olan var mı? Hala kadife battaniye ile yatıyo üşür diye korkuyorum. Siz ne örtüyosunuz geceleri?

valla gelim yazim desem kuduruğum müsade etmiyo şu anda araba koltuğunda ayaklarıyla beni tekmeliyo çığlıklar atıyo ona bakınca da gülüyo anlıcanızzz eşşek oyun ,istiyo benimde biraz işlerim var ev işleri onları halletmem lazım uyanıkken
zira benim oğluşum gündüz resmen benim bacakları yatak yaptı asla uyumuyo ayaklarımsızzz
sizleride çok özledimmm
bi resmini ekleyim bakalım büyümüşmüyüzzzz

1378.jpg
[/url][/IMG]

1382.jpg
[/url][/IMG]
bu da kulaklar kepçe olmasın diye taktığımız bandımızzzz
1383.jpg
[/url][/IMG]

Back
X