Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar leo'cum bebeğin çok tatlı maşallah biz bu gece hiç uyumadık dün aşı olmuştu heralde ondan çoook uykum var neyse bebeğim sağlıklı olsunda uykusuzda kalırım ben:hulya:
of çok sıkıcı bı gun yaa hava manyak gibi,acayıp ruzgar var burda.yağmur gelıyo herhalde.gerizekalı digiturk de iptal para almayı bılıyolar ama iki rüzgarda iptal.arayıp bağırınıcam şimdi belki sinirim geçer:)
dün gece msj atmıştım doktoruma mekık falan çekebilir miyim artık dıye herşey serbest ,gider göbek merak tme demiş ama daha yemedi deneyemedim:)) siz yapıyo musunuz göbek için hareket falan?
of çok sıkıcı bı gun yaa hava manyak gibi,acayıp ruzgar var burda.yağmur gelıyo herhalde.gerizekalı digiturk de iptal para almayı bılıyolar ama iki rüzgarda iptal.arayıp bağırınıcam şimdi belki sinirim geçer:)
dün gece msj atmıştım doktoruma mekık falan çekebilir miyim artık dıye herşey serbest ,gider göbek merak tme demiş ama daha yemedi deneyemedim:)) siz yapıyo musunuz göbek için hareket falan?
ohhh yarasın şekerimee:)) baktım yağmurun tresimlerine.maşallah sonunda ben de başardım eklemeyi.
nasılsın gülbincim..burdada hava serin kapalı..tam uykuluk:jeyyar:
sinirlenme sakin ol:teselli:yada ara bağır çağır belki rahatlarsınnkaydirigubbakcemile3
walla benim sarkık bi göbişim var.şuan hiçbişey yapamıorum malesef...
çok kilo aldım.2 ay sonra salona başıycam..orda aletler fln ii gelir belki..
şimdilik yağmur hnm emsin diie bişey yapamıorum.çok yiyorum yawwwcokacimcoookcokacimcoook...
ben de 21 kg aldım ama sadece 9 kg verebildim.hiç de gitmıyo kendılığınden.yurumek faydalı olur tabı de sen hangı ara fırsat buldun da yurudun valla bravo.ben hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilosu gitmişti.kalandanda 6 kilosu gitti . yürümenin faydası oluyor sanırım . göbek falanda kalmadı zaten ..
1 82 miiiiiiiiiii maşallah arkadaşıma valla.ya ben delı gıbı yemıyorum da anlamıyorum valla duruyo bu kılolar.akşam eşim gelsın de denıuycem mekık çekmeyı.ama daha önce bırılerı yazmış ağustos da gerçi aletle yaptım karnım kan içinde kaldı dıye falanGünaydın kızlar,
Gülincim çek bi mekik sonucu bildir bize de, ben de daha cesaret edemiyorum. Ama başlamam lazım çok çirkin bi görüntüm var. 1.82 boy ve hala 84 kilo. Enine boyuna kocaman bişiyim yani. Deli gibi de yemek yiyorum. Offf offf, o gün eşim göbeğimi tutmuş bi Elif daha mı var burda diyo ya gıcık.
meraba kızlaar,
bugün bi arkadşım doğum yaptı, malesef oğluşunda yarık damak ve dudak varmış( çok üzüldüm, ve uyumuyo diye bebişimi şikayet ettiği için utandım kendimden, Rabbim sağlık versin tüm bebişlere