Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlaar, gülin canım, çok üzüldüm, bu erkekler anlamıyo bazen, ya da işine öyle geliyodur, tabi nasıl anlatacağını sen bilirsin eşine ama çok yıpratma kendini çünkü en hassa ve en çok desteğe ihtiyacımız olan günleri yaşıyoruz şu günlerde
umarım tüm bebişler uslu olurlar ve üzmezler annişlerini
kızlar siz ev işi yapabiliyomusunuz bebişlerle, ben hiç bişey yapamıyorum çoğu zaman, evi resmen ... götürüyo ve canım çok sıkılıyo(
herkes yatmış herhalde.biz bu akşam gene kavga ettik eşimle.ben tercihimi yapmışım kızıma bakma ıçın azne ayrılmışım ne söylenıyomuşum hala.delircektım sınırden.benım yorulmaya hakkım yok çünkü.bugun kıZIm çok huysuzdu ınanın tuvalete bıle beraber gıttık odadan çıktığımda ağlamaya .sureklı kucakta evı gezdık butun gun.
ondan ne ıstıyomuşum ben, o akşama kadar dışarıda çalışıyomuş zaten vs vs vs o kadar çok ağladım ki,karı-kocalık dıye bışey kalmadı zaten.gnduz akşam olsa da yanına gelsem çok özledım sızı dıyo akşam yuzume bakmıyo doğru durust.gıt yat benı de gunduzlerı arama bı daha dedım.gıttı yattı bıraz önce.
kızlar bu tülbentle süzünce meyvelerin baya suyu çıkıyo.bana ugraştırcak bişey gibi gelmişti ama kolaymış.ben az az su çıkar sanmıştım.ama benim kız pek meyve suyu sevmedi.zorlamakda istemedim.öbür ay bi daha denerim.
4ayını geçenler siz meyve suyunu ne kadar ölçüde veriyosunuz????