Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinar oglusunun ilk inciis hayirli olsun canim,devami da misir patlagi gibi hemencecik agrisiz sancisiz gelsin insallah.Darisi bizimkilerin basina
Benim oglusumda yakinda gelecek galiba,damaklari öyle sert ki,emerken gögsümü acayip isiriyor.dis yokken böyleysek disler cikinca naparim hic bilmiyorum.
Son haftalarda inanilmaz derecede ellerini emiyor,agzi yüzü sapir supur su icinde :)
son fotograflarindan bir foto da ben yükleyeyim simdi.Yakisikli ogluma talip cikar belkim![]()
slm güzeller , insallah herkez iyidir .
kizlar size bisi sorcam, ceylin bugün tam 16 haftalik oldu. simdiye kadar sadece emzirdim bugün istisna olarak öözel bi durumdan dolayi, ilk defa muz püresi verdim. 2 saat aralikla 3 defa 6-7 kasik ya sise yarilandi isde.
acaba cok mu oldu suan daha iyi ama karni falan agrirmi. ya cevap verirseniz
günaydın herkesleree...
biz kötü bir gece geçirdik yağmur hiç uyumadı..
hep meme istedi,doymak bilmedi..
sanırım sütüümde yetmio bana öle gelio...
artık yavaş yavaş bişeyler wereyim diorum..
siz neler yapıosunuzz...
hem emzirip hem mama verenler bana tavsiye edermisiniz..
memeyi falan bırakıomu bebek..yada günde kaç kez mama weriosunuız..
bu arada punar oğluşunun dişi hayırlı olsun.inş sorunsuz çıkarırız hepimiz...opuyorumnanaktan
Kızlar Mine geldi...
Ben tam çayı koyarken koş koş dedi...
Veeee Batum diş çıkartmış....
Minik farem alttan ilk dişini çıkarttı ...
Çokkk mutluyuzzzzzzz.........
canım doktorlar 1 yaşına kadar muz vermiyolar diye biliyorum benslm güzeller , insallah herkez iyidir .
kizlar size bisi sorcam, ceylin bugün tam 16 haftalik oldu. simdiye kadar sadece emzirdim bugün istisna olarak öözel bi durumdan dolayi, ilk defa muz püresi verdim. 2 saat aralikla 3 defa 6-7 kasik ya sise yarilandi isde.
acaba cok mu oldu suan daha iyi ama karni falan agrirmi. ya cevap verirseniz
canım benim kızımda aynı seninki gibi saat başı kalkar emerdi şimdi mama veriyorum öyle çok kalkmıyo sadece gece yatarken ver tok yatsın yağmurcukgünaydın herkesleree...
biz kötü bir gece geçirdik yağmur hiç uyumadı..
hep meme istedi,doymak bilmedi..
sanırım sütüümde yetmio bana öle gelio...
artık yavaş yavaş bişeyler wereyim diorum..
siz neler yapıosunuzz...
hem emzirip hem mama verenler bana tavsiye edermisiniz..
memeyi falan bırakıomu bebek..yada günde kaç kez mama weriosunuız..
bu arada punar oğluşunun dişi hayırlı olsun.inş sorunsuz çıkarırız hepimiz...opuyorumnanaktan
canım aldım bende beğendim..dediğn gibi çok kaslın da değil sıkmaz hem.. pembiş aldım bende.. güle güle giysinler artıkın:))kızlar uyku tulumu geldi, bence fena değil, çok kalın değil, %100 pamuk diyo üzerinde
sanada günaydın leocum
bızdede aynı sorun oldu dr önce biberon maması verdı.sonra kasık mamasına döndük cünkü biberonu alınca emmesi azaldı elif simayın.
şimdi bebelacın sütlü pirincli mamasını kullanıyoruz ve büyük bir zevkle yiyor mamayı.sende dene istersen insallah işe yarar gece yatmadan önce verirsin o sırada sütün birirkir sonrkı ögünde de sütünü verırsin.
leocum ben daha 4 ayını doldurmasına 1 hafta kala başlamıştım sütlü pirinçliye cnaım..