2009 Haziran Anneleri!!

canım ben aptamilin milumil mamasını kullanıyorum diğerlerinden ayıran özellği iştah açıcı olması
gece yatmadan 120 cc veriyorum tok tutuyo kızımda rahat uyuyorr
90 cc veriyodum artık yetmiyo 120cc ye çıktık

cnm ben öle mamadan ziyade,şu sütlü pirinçlerden vereym diorum..
emio zaten yağmur..4 ay hiçbişey wermedim ben..
ama sütüm azalıo eskisi gibi deil..
o yüzden en azından gece yatmadan wersem ii olur heralde.
deniyelim bakalım bugün..

Pinar oglusunun ilk inciis hayirli olsun canim,devami da misir patlagi gibi hemencecik agrisiz sancisiz gelsin insallah.Darisi bizimkilerin basina

Benim oglusumda yakinda gelecek galiba,damaklari öyle sert ki,emerken gögsümü acayip isiriyor.dis yokken böyleysek disler cikinca naparim hic bilmiyorum.
Son haftalarda inanilmaz derecede ellerini emiyor,agzi yüzü sapir supur su icinde :)
son fotograflarindan bir foto da ben yükleyeyim simdi.Yakisikli ogluma talip cikar belkim ;)

canım oglun çok yakışıklıymış yawwww...
kırkbir kere maşallah:nazar:
maviş gözler çok can yakcak.Allah sağlık sıhatle büyümeyi nasip etsin.
buarada senin ismin ve ogluşunun ismi neee????

herkese iyi haftasonları diliyorum.bebişlernizle gezin tozun.ankarada hava ii bizde bi plan yapıp kaçcaz bakalım.ev artık üstüme üstüme geliyo.bütün hafta içi evdeydim.bu günü iple çektim umarım güzel ve sorunsuz bi gün geçiririz

pınarcım süper ilk diş çıkaran batuşmu oldu maşallah kuzuma.. darısı başımıza efoş batuşu kocaman öpüyor ama batuş efoşu ısırmasın onun dişi var artık:))kaydirigubbakcemile3
Evet canım Batu başı çekti :) ay yerim ben efemi ya ısırırmı hiç korkmasın yer onu yer :)))))))))

PINARCIM gozunuz aydin..hayirli ugurlu olsun hepimize ilk disimizzzemuszemus
Hehe saolcanım Arminide bekleriz dişliler kulübümüze en yakın zamanda :)

canım bazı sebeplerden dolayı giremedim kkya..
evet cnm hamile kaldığım kgye yani 50 kgye kavuştum tekrardan cnm sıırım yok inan belki saçma geleblr ama yememde yerinde ama almıyorum veriyorumm
sanırım yapıı...

aaaaaaaaa canımmm hayırlı uğurlu olsun incinizzzzzz
maşallahhhhhhh batuyaaa
erkek adam oldu artıkkk kaydirigubbakcemile3

ayname çok geçmiş olsun allah birdaha ne sana nede bzlere yaşatmasınnn

ii akşamlar hanımlar
ay anca grebldm kkya
bugün öğleden sonra akşama kadar çarşıdaydım kıza babaıs baktı
kuaför kuaför gezdim 3 ayrı işlemi 3 arı kuaförde yaptırarak
napım burda böle oluyoo
kaşı bi kuaförün almasını beğeniyorum,ağdayı başka kuaför,ee bide saçlarımı kestirdim omuz altlarında ta bellerimdeki saçlar gtti iremin yüzünden
açık bırakamıyordum gördüğünde tutuyor çekio saçlarımı
yoksada dola dola topuz oda çok bakımsız oluodu bende kestrmekle çareyi buldum :hulya: sonrada fatura falan yatırma derken akşamı etmişimm
herkes ve beişler ii inşş
öpüyoruz sizleri

Canım saol...İrem tertipte gelsin arakamızdannn bekliyoruz...saatler olsun canım...saçlarımı yoluyo oğlum kazıtıcam yakında kesilecek boyda kalmadı :)

Pinar oglusunun ilk inciis hayirli olsun canim,devami da misir patlagi gibi hemencecik agrisiz sancisiz gelsin insallah.Darisi bizimkilerin basina
Benim oglusumda yakinda gelecek galiba,damaklari öyle sert ki,emerken gögsümü acayip isiriyor.dis yokken böyleysek disler cikinca naparim hic bilmiyorum.
Son haftalarda inanilmaz derecede ellerini emiyor,agzi yüzü sapir supur su icinde :)
son fotograflarindan bir foto da ben yükleyeyim simdi.Yakisikli ogluma talip cikar belkim ;)
Canım teşekkürler...inşallah gelir çabucak diğerleride...Amin canım darısı başınıza...
Ayyy yerim ben onu büyümüşte ısırmayımı öğrenmiş...yavrummm...

pınarcım batusumuzun incisi hayırlı olsun dıgerlerıde ağrısız sısısz cıkar inş.darısı diğer meleklerimizin başına :)))
Amin canım teşekkürler...darısı başınıza...

ayy canım beniim yaa çok sevindim.. demek inciniz çıktı.. hayırlı olsun cnaım...bizde tık yok daha:))
Army teyzesi sorma çıktı valla :) darısı başınıza...

herkese günaydıın, umarım güzel ötesi harika bi haftasonu olur,

ben de şu hastalıktan kurtaramadım bebişi yaa, bi iki gün iyi oluyo, sonra tekrar burnu akıp huysuzlaşıyo, kimseyi gördüğümüz de yok, sanırım babamız sağlık ocağından getiriyo, akşama kadar 150, 200 hasta bakıyo sonuçta, ben de aşı olucam daha olamadım :((

leo canım tek öğün vermekle bırakmaz memeyi bebişin, benim kızım her öğün mama yiyo ama genelde sorunsuz emiyo, gerçi bu arada dikkati çok dağınık sürekli gözü dışarda, aklı oyunda çok zor emiyo ama biberonla alakası yok

bide benim kız sürekli iki ayağını birbirine sürtmeye başladı, nerdeyse nasır yapcak, bebişinde böyle bişey olan var mı, yoksa karnı ağrıdığından falan mı yapıyo acabaa

herkese günaydıın, umarım güzel ötesi harika bi haftasonu olur,

leo canım tek öğün vermekle bırakmaz memeyi bebişin, benim kızım her öğün mama yiyo ama genelde sorunsuz emiyo, gerçi bu arada dikkati çok dağınık sürekli gözü dışarda, aklı oyunda çok zor emiyo ama biberonla alakası yok

bide benim kız sürekli iki ayağını birbirine sürtmeye başladı, nerdeyse nasır yapcak, bebişinde böyle bişey olan var mı, yoksa karnı ağrıdığından falan mı yapıyo acabaa

cnm bizdede aynı sorun var bi yerden ses gelsin hemen başını kaldırıp bakıo:)
yağmurda çok hareketli bi bebek.emdiğini harcıyo wallakaydirigubbakcemile2

ya evet benim kzıda öyle.. dikkati dağıldığı an memeden ekiyo ağzını:(bazı doyuyorda öyle çekiyor ama bazıda daha yeni başömaışken bırakıyor.. ebdne üzlüyüorum:(

bende gece yatmadan wereyim o zmn..deniyelim bakalım..
evet canım hem daha tok tutuyor süttde birikiyor geceye kadar..

canım ben aptamilin milumil mamasını kullanıyorum diğerlerinden ayıran özellği iştah açıcı olması
gece yatmadan 120 cc veriyorum tok tutuyo kızımda rahat uyuyorr
90 cc veriyodum artık yetmiyo 120cc ye çıktık

bende milumil kullnaıyorum kızım diğerkerini sevmedi:(sütüm yetmeidğinde bir yada iki öğün milumil veriyourm..

ya evet benim kzıda öyle.. dikkati dağıldığı an memeden ekiyo ağzını:(bazı doyuyorda öyle çekiyor ama bazıda daha yeni başömaışken bırakıyor.. ebdne üzlüyüorum:(

benimkide öyle tatlım konuştuğum an yanımda ki sesli konuşsa anında bırakıyo memeyi geçici bi durumdur inş..
armağan sen başladınmı ek gıdalara herkes ufaktan bişiler veriyo sende veriyomusun

benimkide öyle tatlım konuştuğum an yanımda ki sesli konuşsa anında bırakıyo memeyi geçici bi durumdur inş..
armağan sen başladınmı ek gıdalara herkes ufaktan bişiler veriyo sende veriyomusun
ay sorma yaa inş geçeiidir valla yoksa doymadna bırakıyor böyle zor oluyor tıka basa emmiyor:(

canım memnunmusun peki bende dün aldım daha inş benimkide sever

memnunum canım ben..severek yiyor.. bitiriyor.. ötekileri kusardı çok. bunu kusmuyır..

selam hanimlar dun bizim 4. ay kontrolumuz vardi, oglum bu ay 580gr almis, gecen ay da 540gr almisti, az mi sizce? dr en az 500gr aliyorsa anne sutune devam dedi, ben de devam etmek istiyorum ama yine de etraftakiler zayif bu cocuk mama ver dedikce kafam karisiyor , bu arada alerjisi vardi oglumun, dr deterjani sordu, dalin diyince degistirmemi istedi, sabun tozu kullanmaliymisim, birde demir verir diye ummustum ama vermedi, demiri disardan alinca tembellesir vucut kendi yapmak icin caba sarfetmez dedi, 6. aydan sonra baslariz dedi, sizce gec mi demir icin?

selam hanimlar dun bizim 4. ay kontrolumuz vardi, oglum bu ay 580gr almis, gecen ay da 540gr almisti, az mi sizce? dr en az 500gr aliyorsa anne sutune devam dedi, ben de devam etmek istiyorum ama yine de etraftakiler zayif bu cocuk mama ver dedikce kafam karisiyor , bu arada alerjisi vardi oglumun, dr deterjani sordu, dalin diyince degistirmemi istedi, sabun tozu kullanmaliymisim, birde demir verir diye ummustum ama vermedi, demiri disardan alinca tembellesir vucut kendi yapmak icin caba sarfetmez dedi, 6. aydan sonra baslariz dedi, sizce gec mi demir icin?

ahhh bu bizim tombul çoçuk hastalığımız...
bizde dün dışardaydıkk,tanıdık gördük kadın boyu çok uzun maşallah ama zayıf sanki dedi.
mama vermiomusun dio bana.yok dedim ne maması.sadece emiyo..
wer wer ki azcık tombul olsun diodelikafadulden
dedim gerek yok ince uzun kızım..bende öleyim zaten..bana çekmiş demekkii.
napayım yani şişko olcak die mamamı wereyimm.sağlıklımı oluo o zaman:1closedeyes:
amann takmıorum benn benim kızım ne altsınırda nede üst sınırda.
olması gereken kiloda..
boşwerin takmayın..
sağlıklı bebek istiorum kilolu deillla.s

ahhh bu bizim tombul çoçuk hastalığımız...
bizde dün dışardaydıkk,tanıdık gördük kadın boyu çok uzun maşallah ama zayıf sanki dedi.
mama vermiomusun dio bana.yok dedim ne maması.sadece emiyo..
wer wer ki azcık tombul olsun diodelikafadulden
dedim gerek yok ince uzun kızım..bende öleyim zaten..bana çekmiş demekkii.
napayım yani şişko olcak die mamamı wereyimm.sağlıklımı oluo o zaman:1closedeyes:
amann takmıorum benn benim kızım ne altsınırda nede üst sınırda.
olması gereken kiloda..
boşwerin takmayın..
sağlıklı bebek istiorum kilolu deillla.s

takma insanları banada ne kadar tombik mamamı veriyorsun diyorlar hayır sadece anne sütü diyorum az emzir çocuğu diyolar ağzı olan konuşuyor işte az emzir ne demek ya 2-3 saatte bir falan emiyor çocuk açmı bırakıyım..

Back
X