ben izlicem narencim saol valla süper bi program
leocum saol canım bi danış bakalım dr una o sana önerir zaten eğer sütün azalmışsa yetmiyosa mamada veri
ewt cnm bakalım dr ne diyecek..
bu arada 6. kez hasta oldum ama bu çok fena yaa çok geliyo aman iyide oluyo 3 gün oldu bakalım yarın nasıl olcak [/QUOTE]
yaa sorma ben bu ay olmadım 2 gün gecikti...
gerçi eşim bişey olmaz korkma dio ama gelde bana anlat(bir kere korunmadık aceleye geldi:kedi:)..
şimdide bunu takarım ben..geçen ayın 17sinde oldum inşallah olurum kızlar bi bebek daha düşünemiorum hemde bu kadar erken ....:1shok::1shok:
merhabalar....
ya bebişlerinizin maşallahı var.8 kilo 7 kilo maşallah valla.biz anca 1yaşına girince bu kiloları görcez galiba.benim kızım 2 aydır ayda sadece 300gr alıyo.bu ayda öyleyse anca 5ci ayını 6kilo olarak bitircek.mafoldumben
sizleri böyle duyunca kendimi suçlu hissediyorum.sütüm yetersizmi geliyo acaba diyorum ama drda mama ver falan demedi.bende yeterki anne sütü alsın zayıflıgına razıyım sağlıklı olsunlar önemli olan bu diyorum.
sizlere tekrardan maşallahhhhh allah nazarlardan korusun
bu arada dün bi arkadaşıma gittim.onunda iki çocugu var en küçügü 1yaşında.meyve suyu taddırdıgımı söyledim.ozaman bi kaşıkda :1shok:su verdi dedi.tatlı oldugu için içi yanar dedi:uhm:
siz ne düşünüyosunuz.dogrumudur aceppp????
bu arada ben meyve suyunu sadece tattırmak için veriyorum.ögün gibi vermiyorum.yarım saat geçince emziriyorum.
bide bi soru daha sorucam hazır kızım sakınken...
acaba geceleri yatarken bari mama versemmiki...kızım maşallah uykusu güzel.ben 4saatte bi kalkıp emziriyorum.ona kalsa uyucak.yani aglamıyo ama doyuyomu ilk gündedn beri bu tedirginliğim var.bi ara gitmişti bak şimdi yine oldu:çok üzgünüm:
cnm bende düşnüorum en azından geceleri mama vermeyi ama dr gidicem haftaya bakalım kilo artışımız nasıl.sorcam bakalım dr ne dicek..?*
bu arada üzülme zayıf olsun sağlıklı olsunda..:teselli: