2009 Haziran Anneleri!!

cnm ben doğumdan sonra bu dördüncü reglimi oldumm..
temmuz,ağustos,eylül,ekim..
hep düzenliydi bu ay gelmeyince tırstım walla ne yalan sölimm-tatlicadiarzu-

aman bundan sonra dikkattşakkıdı

gözün aydın canım regli olmuşsun bundan sonra al önlemini kafan rahat olsun

cnm ben doğumdan sonra bu dördüncü reglimi oldumm..
temmuz,ağustos,eylül,ekim..
hep düzenliydi bu ay gelmeyince tırstım walla ne yalan sölimm-tatlicadiarzu-

aman bundan sonra dikkattşakkıdı

bende 9 ay hamılelık bıde 4 ay 13 aydır rahattım sımdı okadar zor gelıyorkii anlatamam :))))
valla bende hap içmeyınce hep korkuyorum tam koruyamıo sanıyorum emzırme bıter bıtmez hapa devam kaydirigubbakcemile2

gözün aydın canım regli olmuşsun bundan sonra al önlemini kafan rahat olsun

ewt cnm ayynen öle...

bende 9 ay hamılelık bıde 4 ay 13 aydır rahattım sımdı okadar zor gelıyorkii anlatamam :))))
valla bende hap içmeyınce hep korkuyorum tam koruyamıo sanıyorum emzırme bıter bıtmez hapa devam kaydirigubbakcemile2

walla olmak rahatlatıo benii..şişkinliğim gidio içim rahatlıo resmen..:sinifsinif:
üff konuya bakk..

walla ben spiral düşünüorum açıkcası..bakalım.

işler araya girince yazamadım kızlar
bebişim iki aylık olunca işe başladım.işteyken çok özlüyorum onu. çalışmak istemiyorum yaaa.
bende regl olmadım ama 3.ay bir spral takdırdım sürekli lekelenme tarzında kanamam var.bir türlü düzelmedi.sanırım vucudum istemiyor spirali.aslında çok rahat bişi doktora gidip konuşmam lazım üşeniyorum böle çekiyorum bir aydr

yağmur hanım bıcı bıcı yaptıı..
bende regl olmuşumdelikafadulden
gecikmişti bu ayy..bekliodum zaten...ohhh rahatladım walla..
yağmuru uyutup yemek yicem..

canım bende dogumdan sonra ılk kez bugun regl oldum cokda sevındım korkuyodum acaba bıseymı oldu dıye :))) hadı gozumuz aydın kaydirigubbakcemile5

gözünüz aydın kızlar, bende daha olmadım, ama hamişlik gibi bi şüphem de yok, zaten yorgunluktan gece anca atıyom kendimi yatağa :))

öf be amma çene yapmışsınız oku oku bıtmedi.ben de öğlen aldımDerini denız kenarına gıttım evdenço guze gözukuyodu ama bı gıttım uçuyo sahıl.attım arabaya ege parka gıttım dolaştım bıraz sonra mıgrostan alışveriş yapıp eve geldık.aldıklarımı bebek arabasının altına koyuyorum salak guvenlıkte benı ızlıo aklı sıra çaktırmadan çalıcam sandım herhalde:) neyse geldık ben de yıkadım derını emdı uyuyo şimdi ama ne geç 40 dk uykusu sürmez bile:((
İlkecim gözün aydın regl olmuşsun.Özgeyle benım korkacak bışeyımız olmadığı için içimiz rahat di mi Özge:))) sabırlı adamlarmış vlla.ben ARZUM un sterilazatörünü kullanıyorum memnunum.bi kere çıngarağı koydum düdük gibi çıktı kaç derecede temızlıosa artık.of çok yorgunum hadi öptüm hepinizi.

canım bebişle tek mi çıkıyosunuz, ben daha cesaret edemedim hiç yalnız çıkmaya, şimdi havalar da soğudu iyice tıkıldık evee

canım emzirme tam anlamıyla korumaz, aman dikkat

bana ria yasak rahmim ters oldugu için yara yapıomuş dr eşin korunsun dedi bizde kardeşiz gerci bayadır :(

ben korunmam zaten 1 taneyi zar zor yaptık birde korunup o riski göze alamam sonradan olmaz falan:(

seneye düşünüyorum inşallah olur ya :)

gözünüz aydın kızlar, bende daha olmadım, ama hamişlik gibi bi şüphem de yok, zaten yorgunluktan gece anca atıyom kendimi yatağa :))

canım bebişle tek mi çıkıyosunuz, ben daha cesaret edemedim hiç yalnız çıkmaya, şimdi havalar da soğudu iyice tıkıldık evee

canım emzirme tam anlamıyla korumaz, aman dikkat

canım korunmadan bahsetmedım 9 ay bıde 4 ay regl olmadım rahatım dedım :)
yoksa bılıorum canım kendımı rıske atarmıyım hıc :D

waalla ben uzun bi süre çocuk düşünmüorum enaz 2 yıll..
allah isteyene olmayana versin..
ben kızımı büyütmek istiorum yeni bir bebek fazla gelir şuanda bize...
biz böle iiyizzzemuszemus

bende ınsallah cem 1.sınıfa atlatır cunku okulda ılk sene cok onemlı 2 sınıfa basladıgı an dusunuyorum :D bana gore en ıdealı =)

Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.

Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.

canım ben primanın 4 nolusuna geçtim 3 sıkıyodu zeynep 6700 kğ.
daha dün sordum dr yastık konusunu 6 ay önermiyorum dedi.

waalla ben uzun bi süre çocuk düşünmüorum enaz 2 yıll..
allah isteyene olmayana versin..
ben kızımı büyütmek istiorum yeni bir bebek fazla gelir şuanda bize...
biz böle iiyizzzemuszemus
aynen canım katılıorum..bende düşünmüyorum hatta tek de olabilir :lepi:
canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyo
lastik izi varsa sıkıyo bence canım..ben iremin bez boyunu büyütürken ona bakıyorum..
bizde yeni geçtik bi büyük boya.primanın aktif bebek 4 no tırtıl bantlar7-18kg hani şu reklamlarda çıkıyorya ona geçtik rahat uyuyo kızım

2.5 sene ara olmuş olcak zaten seneye kışın calışmalara başlarız artık aralarnda 2.5 yaş oluyor o zaman

ben 3 no kullanıyorum

yastık bende koymuyorum canım

bizim işten dolytı yapmayı düşünüyoruz mecbur katılmamız gereken kokteyl eşli toplantılar oluyor biri büyüse 5 yasına gelse dieri bebek bi 5 yıl daha onu büyütmekle gececek küçük bebek dinlemio bunlar bakacak kimsede olmayınca en iisi 2 side aradan cıkıo napalım mecburiyet

bende ınsallah cem 1.sınıfa atlatır cunku okulda ılk sene cok onemlı 2 sınıfa basladıgı an dusunuyorum :D bana gore en ıdealı =)

bide ben şunu öğrendim 2.bebek düşünen kişilerin ilk çocuğunun ana sınıfına gtceği döneme doğarsa bebek ilk çocuğun psikolojisini etkiliyormuş..
annem beni okula gönderiyor kardeşimle ilgilenip onu sevmek için diye düşünürlermişş

canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyo
lastik izi varsa sıkıyo bence canım..ben iremin bez boyunu büyütürken ona bakıyorum..
bizde yeni geçtik bi büyük boya.primanın aktif bebek 4 no tırtıl bantlar7-18kg hani şu reklamlarda çıkıyorya ona geçtik rahat uyuyo kızım
[/QUOTE]

hmmm bu bıtmek uzere haftaya kılosunu öğreneyım de 4 numaranın küçük boyundan bı alıp denerım olmadı.

Back
X