2009 Haziran Anneleri!!

canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyo
lastik izi varsa sıkıyo bence canım..ben iremin bez boyunu büyütürken ona bakıyorum..
bizde yeni geçtik bi büyük boya.primanın aktif bebek 4 no tırtıl bantlar7-18kg hani şu reklamlarda çıkıyorya ona geçtik rahat uyuyo kızım

hmmm bu bıtmek uzere haftaya kılosunu öğreneyım de 4 numaranın küçük boyundan bı alıp denerım olmadı.[/QUOTE]

canım sanıırm yanılmıyosam 4 nonun küçük nosu bu herhalde bizim kullandığımız

bende prıma 4 no kullanıorum 9 20 kılo sanırsam cokda rahat valla 3 numara bıze hıc olmuyo hatta elımde acılmamıs bı paket var :(

bide ben şunu öğrendim 2.bebek düşünen kişilerin ilk çocuğunun ana sınıfına gtceği döneme doğarsa bebek ilk çocuğun psikolojisini etkiliyormuş..
annem beni okula gönderiyor kardeşimle ilgilenip onu sevmek için diye düşünürlermişş

evet canım bende cocuk psıkolojısını bıldıgım ıcın en iisi anaokulu ve 1 sınıfı atlatsın . 2.veya 3.sınıfta calısmalara baslanır artık opuyorumnanaktan

Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.

gülincim ben hiç kullanmadım yastık dr da önermio zaten..
ama ince bir yastık kullanmanın çok da zararı olmaz sanırım..

bez ise prima 3 kullanıorum ama bizimde bacaklarda lastik izi oluyo.
kakada çıkıo sırttan çok yapıyolar amaaahihoyyyt
aldığın bezin bi büyüğüne geç cnmm..

aynen canım katılıorum..bende düşünmüyorum hatta tek de olabilir :lepi:

yok cnm tekde kalmasın kuzucuklar..ama en az 2 sene düşünmüorum ben
ama kardeş istiorum yağmura..

canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyo
lastik izi varsa sıkıyo bence canım..ben iremin bez boyunu büyütürken ona bakıyorum..
bizde yeni geçtik bi büyük boya.primanın aktif bebek 4 no tırtıl bantlar7-18kg hani şu reklamlarda çıkıyorya ona geçtik rahat uyuyo kızım

slm kizlar..
sabah 10da alisverise ciktik arminle simdi donduk eve...
yeni ciciler aldik oglusuma zaten gidip carsiyi topluyorum 3 hafta zor giyiyor.
yarin arminin kontrol ve asi gunu.
ikinci bebekler konusulmaya baslanmis..opuyorumnanaktan
ben cook kararsizim..1 yil icinde olursa olur yoksa armin tek cocuk olarak kalir..dusuncem bu..

evet canım bende cocuk psıkolojısını bıldıgım ıcın en iisi anaokulu ve 1 sınıfı atlatsın . 2.veya 3.sınıfta calısmalara baslanır artık opuyorumnanaktan

ay sizlerin yaşı kaç yaa,taaa 7-8 seneden bahsedıyosunuz.benım yaş 30 en geç 2 yıl içinde yapmamız lazım bıtane daha,vebn 30 eşim 36 tohuma kaçıcaZ valla.zaten bunu zor bulduk 2,5 yılda:(( allahım 2.yi aratmaz inşallah verir de kızım kardeşsiz kalmaz.kardeş çoook önemli.opuyorumnanaktan

selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...

kıslar bu arada oğlumun ilk mürvetini gördüm, sünnetini yaptırdık kuzumun:))

güle güle giysin yakışıkllı armin kıyafetlerini

oooo erkek oldu tam desene seninki aylincim maşallah ona en iisini yapmışsın yaptırmakla darısı damat olmaya artık

Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.

ooh ne güzel olmuş işte, alışmışsınız dışarıya çıkmaya. bizde çok geziyoruz oğlumla:)

başına yastık koymaya henüz başlamadım dr 9 aylık olana kadar kullanmayalım dedi, bezimizde primanın 4 plus..
lastik izi varsa sıkıyordur canım.

oooo erkek oldu tam desene seninki aylincim maşallah ona en iisini yapmışsın yaptırmakla darısı damat olmaya artık

evet narencim ya erkek oldu bebişim:)) saol canım benim.
nasılsın iyi misin ?? döndünüz mü evinize..

selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...

slm canmm
iyiyiz bizde emiri ve seni opuyoruz...tskr ederiz canim..sizde iyisiniz degilmi?

saol canim..tskler opuyoruz sizi..

kızlar burası hala felaket sıcak tek body defne onda bile uyurken suyu cıkıo biz< de o şekil ne adanaymış yahuuuu

slm canmm
iyiyiz bizde emiri ve seni opuyoruz...tskr ederiz canim..sizde iyisiniz degilmi?

saol canim..tskler opuyoruz sizi..

iyiyiz özlemcim, sünnetimizi olduk ya biraz mızırdanıyordu emir ama şimdi iyiyizz. bizde teşekkür ettik canım..

döndük pazar 1 hafta olcak emirim napıo teysesin tostosuuuu

emir kucağımda meme emiyor teyzesi, güsel defneye el sallıyomuuş:) süt ısmarliyim mi defneye diyo:)

selamlaar herkese..

canım ne guzel ya bızde dusunmuo degılız aslında kapa bezını 2 gunde ıyılessın bakalım artık :1ninca:

selamlaar herkese..

..emir sunnetmi olduuu ..atlamisim.
ne guzel masallah diyelim..minik erkek:nazar:

Son düzenleme:
canım ne guzel ya bızde dusunmuo degılız aslında kapa bezını 2 gunde ıyılessın bakalım artık :1ninca:

p.tesi olduk canım, bugün artık banyosunuda yaptırdım, pipisinin şişliğide geçti, rahatız yani.

düşünüyorsanız öneririm canım, hiçbir sıkıntı vermedi emire..

selamlaar herkese..

hayırlı olsun canım allah askerliğini ve düğününüde nasip etsin

selamlaar herkese..

p.tesi olduk canım, bugün artık banyosunuda yaptırdım, pipisinin şişliğide geçti, rahatız yani.

düşünüyorsanız öneririm canım, hiçbir sıkıntı vermedi emire..

cnm maşallh emire..
inş damat olduğunuda görürsnn..
cnm benimm.erkek oldu desene:smiley-cool:

Back
X