2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar ne kaynatmışsınız öle oku oku bitmedi ikici çocuklardan konuşmuşsunuz bende 3 yaşını bitirince düşünüyoruz tek çocukla olmaz hayat bu ne getireceğini ne bileceksin hem gençken yapmak daha iyi 30 geçince artık çocuk sesi çekilmiyo katlanması zor oluyo 2 çocuk ideal bence

ben 6. reglımıda bitirdim sayılır kızlar korunmaktan bahsetmişisiniz benim eşim korunuyo valla ben böle rahatım hep o korunurdu zaten korunsun işi ne

narencim en güzelini düşünüyosun çocuklar bi arada büyüyecek gerçekten bide senin işin sebebiyle eşinin işi sebebiyle yap gitsin kız doğur bacım peşinden bizde geliriz belki açılışı sen yapkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok ara verince olmuyo benim ablam 8 sene sonra bitane doğurdu ne zor valla yapacaksan çok ara verme tam rahata erdim derken rahata alışınca bitane daha zor geliyo diyo bencede hem bebekle uğraşıyo hem diğerinin okuluyla tabi okula gidenle pek ilgilenemiyo hem iş hem okul hem bebek hem ev çok zor çok o yüzden ara vermyein derim ben 3 4 sene ideal sezeryanlılar için

bugün mevlüdümüz vardı başım davul gibi uykusuzum bide kızımda huzursuzlandı kalabalıkta her görende aa ne kadar zayıflamışsınız eski haline dönemene az kalmış kız dediler motive oldum valla tabi bide insanlarda bi benzetme şeysi var aa bu aynı babası yok kız olurmu bu aynı anası yok anacım olurmu bu aynı halası nerdeyse bütün sülaleyi sayacaklardı kızımı bi kuşum aydına benzetmedikleri kaldıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herkesten almış bişler bende dedim sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin millet nerden bakıyo çok merak ediyorum

aylincim geçmiş olsun canım emir adam olmuş erkekliğe adımını atmış hadi bakalım allah mezunuyetinide mesleğini eline aldığınıda askerliğinide düğününüde gösteriri sana inş olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahkaydirigubbakcemile3

aylincim geçmiş olsun canım emir adam olmuş erkekliğe adımını atmış hadi bakalım allah mezunuyetinide mesleğini eline aldığınıda askerliğinide düğününüde gösteriri sana inş olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahkaydirigubbakcemile3

hülişcim saol canım yaaa, allah hepimize bebişlerimizin güzel günlerini göstersin inşallahh.

Aylincim maşallah Emire, Allah damatlıklarını da göstersin
Napıyorsunuz kızlar ? kimse yokmu?

amin emelcim saol..
alper maç seyrediyo, aşkı memnu hayal oldu bana, kayınvalideciğim mssayı topluyo bende emiri emziriyorum..
sen nasılsın emelcim?

iyiyim canım sağol, bizdede ben internette takılıyorum ,kayınvalidem televizyon seyrediyor, yusuf kayra uyuyor , eşim çalışıyor geç gelecek vergi dönemi yine :(

aylin geçmiş olsun emir beye...
maşallah küçük adam oldu desene...:nazar:
rabbim daha nice mutluluklarını yaşamayı nasip etsin

kızlar sonunda pompayla sağmayı denedim.ama sütüm çok az çıktısenağlamauğraş uğraş anca 40cc oldu.tabi bu ilk deneme moralimi bozmak istemiyorum.ama asya emerken daha kuvvetli çekiyo.bu pompa öyle olmuyoki.
neyse yarin sabahki sütümle bi daha denicem.zaten gece uykuluyken kızım güzel emiyo maşallahh.
ay sagdıgım sütü verdim nası tek nefesde içti.gözleri sulandı resmen.nasıl açıkmış canım kızım.demekki bizim kız tembel memeyle ugraşmayı sevmiyo.hemen süt gelsin içiyim istiyo.bakalım inşllh diğer denemelerimde süt ii gelir.
herkese ii geceler bebişlerinize size tatlı uykularrr
sabah görüşürükkk

aylincim hayırlı olsunsünnetiniz
yakışıklı olğlumuz erkek olmuş allahım diğere mürvetlerinide göstersin.
sünnet düğününe bizide çagır bak

aylin geçmiş olsun emir beye...
maşallah küçük adam oldu desene...:nazar:
rabbim daha nice mutluluklarını yaşamayı nasip etsin

amiin arzucum çok teşekkür ederiimm..

kızlar sonunda pompayla sağmayı denedim.ama sütüm çok az çıktısenağlamauğraş uğraş anca 40cc oldu.tabi bu ilk deneme moralimi bozmak istemiyorum.ama asya emerken daha kuvvetli çekiyo.bu pompa öyle olmuyoki.
neyse yarin sabahki sütümle bi daha denicem.zaten gece uykuluyken kızım güzel emiyo maşallahh.
ay sagdıgım sütü verdim nası tek nefesde içti.gözleri sulandı resmen.nasıl açıkmış canım kızım.demekki bizim kız tembel memeyle ugraşmayı sevmiyo.hemen süt gelsin içiyim istiyo.bakalım inşllh diğer denemelerimde süt ii gelir.
sabah görüşürükkk

moralini bozma arzucum düşünmek bile sütü etkiliyormuş, bu zamana kadar alabildi ya anne sütü buda kardır canım benim..
sanada iyi geceler canım, görüşürüüz.

sağdıkça artar canım pes etme,
bende yatıyım birz , kalkar zaten az sonra benim yakışıklı oğlum
iyigeceler , mışıl mışıl uyusun bu gece bebişler,

aylincim hayırlı olsunsünnetiniz
yakışıklı olğlumuz erkek olmuş allahım diğere mürvetlerinide göstersin.
sünnet düğününe bizide çagır bak

ayy havvacım gelmişş.
hehe çok teşekkür ederim, erkek oldu oğluşum..
hepimize mürvetlerini görmek nasip olsun inşallah.
emircik büyüsün biraz kendini bilsin yapıcaz düğününü derneğini, çağırırız tabii:)

sağdıkça artar canım pes etme,
bende yatıyım birz , kalkar zaten az sonra benim yakışıklı oğlum
iyigeceler , mışıl mışıl uyusun bu gece bebişler,

sanada iyi geceler emelcim, ne güzel yusuf uyuyor böyle aralarda demek.
bizim emir uyumayı hiç sevmiyo...
gece 12de anca uyuyo, gündüzde en fazla 40 dk uyuyoo..
bütün gün fıkır fıkırrr..

ayy emeeeell bu yazı nasıl cuk geldi bi bilseen, kayınvalidem öpmeyin bebeği deyip duruyoduu:))
yüksek sesle okuduuum bendeeeeeee:))))))))

süper bi yazı emel tesekkürler hep öpmeyin diolar zaten anneler aylincim ben kızımı öpmeden duramıyorum ya eminim siz de ölesinizdr

bana ria yasak rahmim ters oldugu için yara yapıomuş dr eşin korunsun dedi bizde kardeşiz gerci bayadır :(

ben korunmam zaten 1 taneyi zar zor yaptık birde korunup o riski göze alamam sonradan olmaz falan:(

seneye düşünüyorum inşallah olur ya :)

maşallah cesaretine canım, bana bi tane yetti, Rabbim uzun, sağlıklı, hayırlı ömür versin inşallah bebişlerimize, zaten yaş olmuş 32, bi dahaki utanır bu yaşlı kadın annem demeye belki :))=

Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.

canım ben bi kaç haftadır koyuyorum yastık, kalın değil zeten, çocuğun ağırlığıyla da biraz daha iniyo

selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...

kıslar bu arada oğlumun ilk mürvetini gördüm, sünnetini yaptırdık kuzumun:))

Geçmiş olsun emiree, Allah güzel mürüvetlerini göstersin canım, hadi kurtuldunuz maşallah zemuszemus

merhaba kızlar ne kaynatmışsınız öle oku oku bitmedi ikici çocuklardan konuşmuşsunuz bende 3 yaşını bitirince düşünüyoruz tek çocukla olmaz hayat bu ne getireceğini ne bileceksin hem gençken yapmak daha iyi 30 geçince artık çocuk sesi çekilmiyo katlanması zor oluyo 2 çocuk ideal bence

ben 6. reglımıda bitirdim sayılır kızlar korunmaktan bahsetmişisiniz benim eşim korunuyo valla ben böle rahatım hep o korunurdu zaten korunsun işi ne

narencim en güzelini düşünüyosun çocuklar bi arada büyüyecek gerçekten bide senin işin sebebiyle eşinin işi sebebiyle yap gitsin kız doğur bacım peşinden bizde geliriz belki açılışı sen yapkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok ara verince olmuyo benim ablam 8 sene sonra bitane doğurdu ne zor valla yapacaksan çok ara verme tam rahata erdim derken rahata alışınca bitane daha zor geliyo diyo bencede hem bebekle uğraşıyo hem diğerinin okuluyla tabi okula gidenle pek ilgilenemiyo hem iş hem okul hem bebek hem ev çok zor çok o yüzden ara vermyein derim ben 3 4 sene ideal sezeryanlılar için

bugün mevlüdümüz vardı başım davul gibi uykusuzum bide kızımda huzursuzlandı kalabalıkta her görende aa ne kadar zayıflamışsınız eski haline dönemene az kalmış kız dediler motive oldum valla tabi bide insanlarda bi benzetme şeysi var aa bu aynı babası yok kız olurmu bu aynı anası yok anacım olurmu bu aynı halası nerdeyse bütün sülaleyi sayacaklardı kızımı bi kuşum aydına benzetmedikleri kaldıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herkesten almış bişler bende dedim sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin millet nerden bakıyo çok merak ediyorum

Mevlüdünüz hayırlı olsun, Allah kabul etsin canım, 30 dan sonra çekilmiyo demişin , tecrübeyle sabit harbiden zor bu yaştan sonra, napalım okuldu işti derken, bi de istediğimiz zaman olmayınca bu yaşı bulduk biz :sinifsinif:

sabah görüşürükkk

canım sakın o süte bakıp canını sıkma, bebiş emerken daha fazlasını alıyodur, ama her sağışında öyle geliyosa o zaman düşünürsün mama takviyesini falan, benim sağmakla 3 saatte bi 60-80 cc civarı geliyıo, üzerine 120 cc falan da mama içiyo emdiği zaman, ama ben elektrikli pompayla sağıyorum, manuel olanlar daha az sağıyo da olabilir

herkese iyi geceler,

biz de arkadaşa gittik akşam akşam, gitmez olaydık, kızım ağlamaktan çatlıyayazdı, iyice yabani oldu yaa, hem insanları, hem evleri yabancılıyo, bakıp bakıp ağlıyo, bi de nazar değdi sanırım, o arkadaşlara ne zaman gitsek çok fazla ağlıyo, çok da seviyolar kızımı, napcam bilmiyorum bu cadıyla, hiç sevmezdim yabani çocukları yaa, ne zaman geçer ki bu

ayy emeeeell bu yazı nasıl cuk geldi bi bilseen, kayınvalidem öpmeyin bebeği deyip duruyoduu:))
yüksek sesle okuduuum bendeeeeeee:))))))))

Canım kayınvaliden sanamı diyor öpmeyin diye benneyaptımki
Bir kadın ddoğurduğu çocuğuda öperken laf söylüyorlarsa diyecek hiç birşey bulamıyorum :tomato:

annesi sosyalleşecek onlarda merak etmeeee:) biz yavaş yavaş tamamlıyoruz bu süreccii ee 40 ı cıktı 1000 küsür km yol gitti gidiş o gidiş elazıgdan konyaya konyadan adanaya adanadan antalayaya antalyadan ankaraya bu 4 ayda benm ömrümde gezmeyecegim yerlri gezdi nerdeyse yinde maşallahı var arabayı sevio gezmeye yeni yerlere bayılıo allah nazarlardan saklasın
müminecim neden yapak istediğimi açıkladım

şimdi ben istiyorum istemeyenlerin olur benm olmaz gör sen :P

canım oda alışıcak belki orayı ortamını sevmemiştir onları sevmemiştir o yüzden böle huysuzdur yada gerçekten nazar değiyodur ben cevşen takıyorum kızıma nazar değmesin diye ayetel kürsi var içinde ne kadarda olsa dua sonuçta ve sürekli okuyorum kaynanama okutuyorum bazen esnemekten çatlıcak gibi oluyoruz çok nazar değiyo müminecim sen daha bitane daha düşünmezsin galiba benim bakıcak durumum olsa 3lerdim valla ama gelecekleri çok önemli 2 tane yeterli 3 sene sonra bitane daha düşünüyorum hayırlısı

Back
X