2009 haziran bebekleri anne babalarını kıskanıyormu

ecg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
286
0
0
Antalya
kızlar benim kızım eşim bana sarılınca kolunu omzuma atınca, ben ona aşkım falan dıyınce resmen yanımıza gelip kıskanıyo... sizde varmı böle bişi..

Benim oğlum eşimin kucağındayken eşime dokununca beni ittiriyor, babasını beni öpünce çenesini tutup kendine çeviriyor, kıskandığını her halinden belli ediyor, babasını benimle paylaşamıyor. Çok düşkün babasına çoook. Babası olunca beni hiç aramaz.

benim oğlumda çok kıskanıyo onun yanında hiç yakın oturamıyoruz :)

tesekkrlr kızlar bazen ben sadece benm kızım yapıyo diye düsünüydm. cokmu kıskanc olck bu dıyodum...

Ama çok tatlı oluyorlar kıskandıklarında, daha 10 aylıklar, fındık kadar bişeyler ama kıskanıyorlar işde.

ay evet bizimkide kıskanıyo kocişim sarıldığında falan bağırıyo söylenmeye başlıyo hemen

ceylinde çok kıskanıyo eşimle sarılınca ağlıyo annem burdayken annem sarılıncada ağlıyordu:ecrin_bebek:çok tatlı oluyolar ya

ay hiç sormayın.
babası bana sarılınca ağlıyo geliyo babasının kolunu çekiştiriyo bırak diye.
geçenlerdede bi bebeği kucağıma aldım.
nasıl kıskanıyo.tutmuş kolumdan çekiştiriyo,ağlıyo.
valla çok fenalar zamane çocukları.

o kıskançlıklar bizde de var
eşim bana sarılınca emekleye emekleye geliyo ittiriyor çığlık atıyor
valla hasret kaldık zeynep hanım oturtmuyor yanyana

Bizim ki kahkahalarla gülmeye başlıyor. Kıskanma huyu yok.Belki de daha başlamadı bilmiyorum :)

iremimde de kıskançlık yok
yanımıza gelir o da sarılır :)))

biizmkide aksine çok mutlu oluyor.. kısknıyor gibme glemiyor açıkcası.. ama baba aşığı ..kısksnsa herlsade onu bednen kıskanır büyüdükçe.. ressmne aşık babaya:)

azra da, çok mutlu olyuo biz sarılınca, yalnızca başka çocukları sevdirmiyo bize, hemen ağlıyo, arkadaşlarımızın bebeklerini sevemiyoruz hiç :)) hep o hep o

benim kızımdada öle bi huy yok yada bizi kıskanmıyo dün dışarda sallıncak vardı komşunun kızını oturtduk sallanıyodu nisa kıyametleri kopardı kızın saçlarına asılmaya başladıkaydirigubbakcemile3kız indi genede hırsını alamdı kızı çekiyodu itiyodu bizim ailede olanları kıskanmıyoda yabancı olanı kıskanıyo ama beni yada babasını kıskanma huyu yok hatta dibimize geliyo tutunup ayağa kalkıyo gülüyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…