2009 haziran bebişlerinden dişi çıkmayan varmı yardım

reyes1414

MAVİMSİ
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
87
0
86
44
Erzurum
BENİM KIZIM 12 HAZİRAN DOĞUMLU HAK-LEN BİR DİŞİMİZ BİLE YOK İKİ FArklı doktordan biri 15 aylık oluncaya kadar bekliyoruz dedi diğeride merak etme iki güneş görsün çıkar dedi aranızda dişi çıkmayanlar veya bilgisi olanlar yardım eder misiniz?

canım bildiğim kadarıyla bu işler kalıtsalmış bide ben 10 aylık çıkarmışım bebeğimde 10 aylık çıkardı.Buarada bende 15 aya kadar normal diye duydum

cnm ben ve eşim 7,8 aylıkken çıkarmışız.ama kızım 27 haziran(yani bugün) doğumlu...yaşına girmeden 1 gün önce çıkardı.ama 4.aydan beri sulanıyo ve kabarık..birtürlü patlamatamadı.doktorumuza sorduğumda 15.aya kdr çıkabilir dedi..acele etme eninde sonunda çıkaracaktır...önemli olan sağlık..bebeğine sağlıklar diliyorum....

benim kızımda 10 aylık çıkardı şuan 15 aylık ve sadece7 dişi var altta4 üstte 3bende endişeleniyorum . bi doktor bi ilaç verdi içirmedim başaka doktora gösterdım versemmı dıye o da böbreklerde taş yapıyor deyınce vermedım doğal olarak cıksın dıye beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…