Doğuma Hazırlık 2009 izmirli hamişler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mehtapkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
145
0
96
46
İzmir
selam kızlar kuzucuklarınıza ve kendinize nerelerden ne kadara nasıl ciciler aldınız hastane çantanızda neler neler var hadi paylaşalım fikir verelim eksikleri tamamlayalım :içelim:

valla ben kemeraltında minaya ve tiar bebeye gittim bir çok şeyi ordan aldım daha eksiklerimiz var,cicilerimizin resimlerini yarın koyarım :)

slm mehtapkus ben biçok şeyi mothercare dan aldım kendim içinde relax mode, dagi, bebişim şampuanı falan sebamed biberon avent

Ben aziz bebe'nin hastane çıkışını aldım, birkaç badi aldım. Bu kadar. Henüz kapsamlı bir alışverişe başlamadım. Ama aziz bebe'nin ürünlerini tavsiye ederim. Diğerlerine göre pahalı ama kaliteli. Herkese hayırlı alışverişler diliyorum...

bizde tiar dan aldık harşeyi ama barışada bakacağız daha ana kucağımız yok. tiardakilerde kalaitali gözüküyodu inşallah yanılmadık

Tiar bebe nerede arkadaşlar ? Kemeraltında mı .?
Mina bebek çok kalabalık oluyor ya oraya girmemle çıkmam bir oluyor, sıcak havasız.
Rahat edemedim orda

tiar bebe mina ya gelmeden hemen o caddede
tiar dan bende hediye aldım arkadaşlara baya iyidediler kullananlar fiyatlarda fene değildi 5 li hastane çıkıs 25 lira idi uygun mu bilemiyorum ama

kızlar ben gecelik arıyorum ama istediğim gibi şöyle şık bişey bulamıyorum siz aldınızmı nerelerden kaça aldınız hatta resimleri koysanız fikir alsak hiç fena olmaz

mehtapcım ben ne hamişim nede bebeğim var ama manyak gibi hep gelecğei araştırım ararım bakarım burda bu varmış diye birde etrafımda hamiş çok allaha şükür onlar için hep bakıyorum en son karşıyaka çarşıda migros sokagı var ya migrosu karşına aldıgında sağda bir pijamacı gelinikçi var 10 liraya bile neler vardı gögsu düğmeli gecelik pijamalar vs . gidip bak istersen cnm

ben de bakmıştım oraya ama pek güzel bişi yoktu ayrıca yazlklar da gelmemişti daha gelmiş mi?nasıl doğum yapacaksınız?çünkü sezeryanda pijama öneriyolar gecelik değil.ben 1 tane kom marka aldım pembe kısa dizde ve önden düğmeli.takım almadım açıkçası çünkü 100 TL dan aşağıya şık takım bulmak zor,ben talan ettim heryeri biliyorum ama ortalama 80-100 Tl veririm dıyosanız çok güzerl takımlar var heryerde.şimdiden o kadar çok harcama yaptık ki( daha doğum ve dr. parası yok)ben 48 tl ye aldım geceliği,bi tane de eltim verdi hiç giymemiş,o da özel loğusa geceliği,emzırme için gizli gözleri var:)naniknanik

canım dediğim gibi hamile değilim ben oraya bu hafta sonu baktım fena seyler yoktu birde karşıyaka çarşı da telekomun orda hamile giyimle ilgili cok magaza var birde arkadaşım hastande kan vs oluyo çok pahalı almaya gerek yok demişti ondan yazdım
birde mayo bakarken ataköy içgiyimde 27liraya kısa kollu logusa geceliği gördüm mayo satılan kısımda bornova magazasında

canım teşekkür ederim mutlaka bakıcam orayada 2 tane kapri takımım var ama bir tanede gecelik istiyorum ilk doğumumdada kaprı giymiştim içimde kalmasın bunda gecelik giyeyim diyorum

canım git bak ara sokakları mutlaka gez neler çıkıyor klın dururbaya güzel mağazalar var yarında kemerlatı tarafına gidicem akşam üzeri güzel bişiler görürsem yazarım
birde loya var çarşı da gene karşıyaka da oraya da bak cnm illa hamile geceliği olması şart değil büyük bedende olur sanırım

izmirli hmişlr siz sıcakta gezmeyin ben gördükçe yazarım sizlere canlarım benim bbeelrinize hayırlsıyla kavuşun inş hihoyyyt

arkadaşlar yine siz bilirsiniz ama hastaneye ilk giymeye çokta iyi bişiler almamalı belki kirlenir yada hemen değiştirmek gerekir. bir tane güzel takım yeter ben 2 celik 1 pijama aldım ama ucuzdu hepsi 40 tuttu. çantalarınızı hazırladınızmı. be herşeyi aldım gibi ama elim birtürlü yerleştirmerye gitmiyomirmirmirmir

ben sezeryan doğum yapmıştım, gecelik ve pijama takımlarımı hatay da loyadan aldım, ama geceliği hiç kullanmadım hastanede, pijamada çok iyi çıkmadı, o kadar para verdim, hemen diz yaptı, bide ısrarla yapmaz demişlerdi. bebişim içinde bebettonun hastane çıkışını aldım, mothercare dan bişiler aldım, niveanın bebek bakım setini aldım.tavsiye ederim.

bana çeyiz için kayınvalidem loya dan bir takım almıstı fena cıkmadı ama kalite farkı vardır mutlaka
birkaçtane de relax mode dan aldı onlar süpertabii hiç bozulmuyor

Hatay da Lara dıe bı magaza var.. Aqua nın mallarını satıyor.. acayıp kalıtelı bı markadır.. su an orada cıddı ındırım var, Hakımevlerı Duragı cıvarında. Hamıle caprılerı, pıajamaları, gecelıklerı sahane.. merak edenler varsa Agustos annelerı cıcılerı nde benım aldıklarımın fotosu var..

Zaten bebegın ve senın ıcın fikir edinmek ıstıyorsan.. bebeklerımız ve cıcılerı bolumunu gezmelısın.. orada resimli sekılde de bulabılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…