2009 kasım ayında anne olacaklar buraya lütfen!!!!!!

tuxgxbaa

elif sena'm hoşgeldin....
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
228
1
96
43
İstanbul
:emir_bebek:slm arkadaşlar....allah izin verirse kasım hamişi olcam... benim gibi kasım hamişi olacak arkadaşlar haydi bekliyorum....

tuğbaa
özlenözlem
orbiss
aysun 76
cherry09
dorukk
elif23
destny87
sevinç1985
kinder
angel...baby

Son düzenleme:
kızlar hiç yokmu kasımda anne olacak kimse yahu....herşeyimizi tartışıp konuşabileceğimiz bir konu açtık ama kasım hamişi yok.....

allah nasip ederse bende kasım annesi olucam.....gerçi bu benim hesaplamam göre dr bişi demedi...

Bende varım kızlar Allahın izniyle benimde kasım sanırım tam emin olmamakla beraber tabi:) sizde ne gibi belirtiler var? SAT kaç? Bhcg kaç?

benimde doktor bir şey demedi...kendi hesaplamalarıma dayanıyor...doktor söylesin ona göre paylaşırım arkadaşlar...

merhaba kızlar bende inşallah kasım annesi olucam tabi ben daha yeni öyrendim 15 martta daha nekadarlık bilmiyorum ama sanırım kaım olur diye düşünüyorum rabbim nasip ederse

tuğba canım annem geldiği için fazla nete giremiyorum. Bu nedenle arada yazıp çıkıyorum. Topik hayırlı olsun canım. Bu aralar fazla giremem ama arada girip okuyorum hayatım.
Unutmadan, Cuma gününü iple çekiyorum. Kese\keseleri ve kalp atışlarını okadar merak ediyorum ki 3 gün nasıl geçecek bilemiyorum:)

kaydirigubbakcemile5 slm cnm merhaba...öncelikle hayırlı olsun...hiç belirtin varmı....nasıl geçiyor günlerin bakalım...kaydirigubbakcemile2

tuğbacım senin de hayırlı olsun dün keseyi gördüm. ultrasona göre 5 haftalık çıktı. son adet tarihine göre 5 hf 6 gün ama bende bel ağrısı dışında belirti yok sen ne durumdasın

benide ekleyinnnnnn bende kasım annnesiyimmm aaa bu arada kızlar benimkiler ikiz gibi görünüyor ya o zaman ekimmi oluyor.genelde 8 aylıkken alıyorlar ya:1shok:

evet canım ikizleri erken alma ihtimalleri yüksek. Çünkü 35 haftayı tamamlasalar doktorlar şükrediyor valla:)))))

canım gebelik bölümünde ay ay gebelik takibi var.bu topiği oraya taşırsanız daha çok kişi katılır.moderatörlere söyleyin onlar halleder...

benim de sata göre 4 kasım görünüyor.dün bebişimi gördüm kızlar kalbi pıtpıt atıyordu. içim rahatladı.15 ün sonra 2.kontrol var.:emir_bebek::nazar:

Back
X