• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

anaaam çıtırtı sizin orda yağmur muydu bilmem emme burda bi dolu vardı inanamazsınn cevizden daha buyuk buz parçaları yağdııııı :1shok: tamda anacım bize gelmek üzere yola çıkmıştı ay bi kötü oldum eyvah didim tam yolda yakalanırsa nolcak falan panik halindeydim daha da yeni başlamıştı dolu balkonun kenarında annemi arıyom deli gibi yok ulaşamıyom çıldıriciktim meğerse kadın gelmiş zır zır kapıyı çalıyomuş ben duymuyomuşummm kaydirigubbakcemile3 neyse biraz sürdü sora yağmur yağdı sora da bi hava açtı amaaaann güzelim güneş geri geldii zemuszemus muredanın annesi gibi anacımda daldı pencerelere perdelere camları sildi perdeleri yıkadı tuvalet banyoyu temizledi canısım sorada gitti ya diom allah aşkına gel otur bırak çatlak dioki ablaa bitirim sora yevmiyemi tam vermessin diyoo :roflol: saolsun valla evimi çiçek gibi yaptı gitti opuyorumnanaktan

ayy ellerine sağlık kıı,vereydin kadının yevmiyesini :roflol:
Ben napcam bee yarın anam olmadan gidecem eve ne alışmıştım lann

burdada çok gürledi yağmuruda döktürdügülhane parkına yıldırım düşmüş bi annne ve çocuğa neyseki bişey olmamıleyynn şansa ayakta duruyoz haaaaaaaaaaa

neeee :1shok: anaam allah korusun hepimizi ya rabbim ama bizim buralar felaket ötesiydi ya ben dedim aha arabanın camlar kırılacak diye ama kociş hemen arabanın uzerine bişiler örtü pıl pırtı ne bulduysa korumuş kendince kaydirigubbakcemile3 kız dolu durdu balkona bi çıktım nası varya sanki buzluktan buz kabını getirip balkona boşaltmışsın gibiydiiiiii

gene sanslısın kııı :roflol: ben 3 beden büyük almak zorunda kalıyom :roflol: gecen sene bikinimi tam 4 beden farklı aldım :roflol::roflol:

nolcak anacım bizim bu halimizzz tam damızlık olduk çıktık hoffff :umursamaz: anacıııım o diilde milletin böleee bakışları beni çıldırtıcik bide şu iğrenç espri bebek karnında mı yoksa burdamı deyüüü :mymeka: işte onları gebertesüm geliyyyy hayır bişey diil nazar değcek memişlerime süt üretimine yansıycak deyü korkuyom beeeeee kaydirigubbakcemile3

neeee :1shok: anaam allah korusun hepimizi ya rabbim ama bizim buralar felaket ötesiydi ya ben dedim aha arabanın camlar kırılacak diye ama kociş hemen arabanın uzerine bişiler örtü pıl pırtı ne bulduysa korumuş kendince kaydirigubbakcemile3 kız dolu durdu balkona bi çıktım nası varya sanki buzluktan buz kabını getirip balkona boşaltmışsın gibiydiiiiii

bune bee anacım kış günümü böle,mevsimlerde alt üst vallaa..neyseki hiç birinize bişey olmamış

yok anaam benim kocaa töbe almaz ölee bi beşik kaydirigubbakcemile3 kadın 2400 diyo bizimki iyimiş yaa diyo kııı kaydirigubbakcemile3 benim adam para kıymeti pek bilmezz herşeyin en iyisini almak ister :roflol: bknz.ben :roflol::roflol:

pardon bacı enişte ne işle meşgul aceppp şakkıdı

nolcak anacım bizim bu halimizzz tam damızlık olduk çıktık hoffff :umursamaz: anacıııım o diilde milletin böleee bakışları beni çıldırtıcik bide şu iğrenç espri bebek karnında mı yoksa burdamı deyüüü :mymeka: işte onları gebertesüm geliyyyy hayır bişey diil nazar değcek memişlerime süt üretimine yansıycak deyü korkuyom beeeeee kaydirigubbakcemile3

hee tabii sen daha alışmadın bu duruma ben çok alışıkım :roflol: ben 50 kilodum bunlar gene önden giderdi :roflol: hep başına buyruk oldular anama çekmişim :roflol: benim kocişte diyoki 'aşkım bide seninkilerden hiç süt çıkmazmış,bıoşuna taşımısın bunca sene'
bende diyom o dakka keser atarım valla :roflol:

sen damızlık görmemişsin bacım gel bide benimkileri görkaydirigubbakcemile3. aslında bende göbüş topiğine resmimi çekip koycem ama göz zewkinizi bozmak istemiyom. :1shok: gözleriniz böle pörtler belkide korkar kaçarsınız belli mi olurlaelaelaelaelae

pazarlamacı :roflol: dermişimmm :roflol:
canikom kendisi TMR ( ticari pazarlama temsilcisi) cigara firmasında çalışıyo kocişim.

bu işte para var diseneee :1ninca:
hehe ii maşallah kazansın karısına bebişine bol bol harcasın işallah ama güzelim bak elinde varken kocan tutmasada sen birikim yap kadın var kadıncık var demi amaaaa yerimseniben

sen damızlık görmemişsin bacım gel bide benimkileri görkaydirigubbakcemile3. aslında bende göbüş topiğine resmimi çekip koycem ama göz zewkinizi bozmak istemiyom. :1shok: gözleriniz böle pörtler belkide korkar kaçarsınız belli mi olurlaelaelaelaelae

hee benimki görünce pörtlememiş seninkindemi pörtlücek kııı yapma allah aşkınaa :umursamaz: koyda görek gbüşünüü
Cerin kıı yeni resim koydum been sen eskisini diyon anamm yaaa...

bu işte para var diseneee :1ninca:
hehe ii maşallah kazansın karısına bebişine bol bol harcasın işallah ama güzelim bak elinde varken kocan tutmasada sen birikim yap kadın var kadıncık var demi amaaaa yerimseniben

tutarıım beeen paralarıı kaydirigubbakcemile5 anacıımm...emme şimdi nanik olduk lülülülülülü tabii arabaya verincek paraları

anaaam çıtırtı sizin orda yağmur muydu bilmem emme burda bi dolu vardı inanamazsınn cevizden daha buyuk buz parçaları yağdııııı :1shok: tamda anacım bize gelmek üzere yola çıkmıştı ay bi kötü oldum eyvah didim tam yolda yakalanırsa nolcak falan panik halindeydim daha da yeni başlamıştı dolu balkonun kenarında annemi arıyom deli gibi yok ulaşamıyom çıldıriciktim meğerse kadın gelmiş zır zır kapıyı çalıyomuş ben duymuyomuşummm kaydirigubbakcemile3 neyse biraz sürdü sora yağmur yağdı sora da bi hava açtı amaaaann güzelim güneş geri geldii zemuszemus muredanın annesi gibi anacımda daldı pencerelere perdelere camları sildi perdeleri yıkadı tuvalet banyoyu temizledi canısım sorada gitti ya diom allah aşkına gel otur bırak çatlak dioki ablaa bitirim sora yevmiyemi tam vermessin diyoo :roflol: saolsun valla evimi çiçek gibi yaptı gitti opuyorumnanaktan

hhheee izledim tv de dolu yağmış
ananıda bırakmışın kapıda tabi sesden duyulmuyo kapı
bizim köydede yağmıştı bikere bizde çok korkmuştuk bazı evlerin camları kırılmıştı insan korkuyo yaaaaa olsun serinledik accuk

Back
X