aman tatlım dikkat et kendıne olur mu...
nılkancım sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım en son ne zaman gitmiştin doktora hayatım sen
ya kızlar benım böyle önünde bebek resimleri yada bebekle ilgili esprili hamıleler için t-shirtler var ya hiç gördünüz mü nerelerden bulunabılır kı
kızlar merhaba
pazartesi günü bebeğimin kesesinin bozuk olduğunu öğrendim bir dahaki ahfta bebeği alacaklar benden % 90 ihtimalle ağlamkatan gözlerim görmüyo artık bebeğimi 4 sene sonra bulmuştum tüp bebekle ama olmadı rabbim vermedi onu bana hepiniz hakkkınızı helal edin.....kısmetimde yokmuş demekten başka bişey gelmior elimden hepinizn allah yardımcısı olsun allahım hiçbirinize yaşatmasın benim yaşadığım olayı....
ooofff kızlar şimdi gördüm...kahverengi baya yoğun bi akıntı gelmiş benden... bugün azıcık ayaklandım diye seviniyodum senağlama elim ayağıma dolaştı eşime de söyleyemedim panik yapar diye ...bişey olmaz di mi...ooffff...:Saruboceq:
canım kusura bakma gec gordum yazını....mıde bulantım fln yok benım bu bı eksıklık vede aksilikmi bılemıyorum.sadece hafıf kasıklarımda agrı var.pzt.sı kalp atıslarını duymaya gıdecektım ama cmt si gıdıcem esım yurt dısına cıkıcak gıtmeden öğrenmek ıstıyor cunku.bıkac gundur malesef bebıslerını kaybeden arkadasları gorunce korkmaya basladım ama.ınsallah bı problem yoktur.korkuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr....:Saruboceq:
kızlar bende geldim çok heyecanlı ve korkarak. bugün dr ye gittik ve öğrendikki bebişim değil bebeişlerimiz olacakmış inşallah. ikizmiş tek yumurta ikizi olabilir dedi. 7+4 müş hala kendime gelemedimm
günaydın, karakızz ben de uyuyamıyorum, 1 gibi yatıp 5 gibi kalkıyorum, alışveriş yapmaya gidecektim, eşimle birlikte çıktık, kahvaltı yaptık ama o kadar yorgundum ki geri döndüm evebenneyaptımki
evdeyim evdeyim, kırdım okulu da :dilcikar: iyice yorulsun gözlerim, datlı datlı uyuycam :jeyyar:sanırım normal bu yorgunluk bide havalarda tuhaf gece 4 te kalktık o saatten beride uyumuyorum şuanda zaten işyerindeyim bugün nasıl akşam olur bilmem artık sende evde dinlen yorma kendini yat uyu tatlım
evdeyim evdeyim, kırdım okulu da :dilcikar: iyice yorulsun gözlerim, datlı datlı uyuycam :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?