canım gözün aydın hayırlı olsun sakın korkma ben yaşadım aynı şeyi hiççç merak etme bendede aniden kesildi şuan ne bulantı ne başka bişi maşallah gayet iyiyim gerçi bulantılarımda çok olmadı birkaç gün üstüste oldu sonra bırgun hiç olmadı ertesi gun oldu derken son bir haftadır sapasağlamım maşallahhhh diyeyim
herkeste bulantılar uzun sürecek diye bir kaide yok tatlım aklına kötü şeyler getirme şuanda unique ve mavide var bulantılar bildiğim kadarı ile
ayy bizim iki tarafın da ilk torunu :ecrin_bebek: inş çocuğumun bi tarafını koparmazlar görmemişin torunu olmuş misali :roflol::roflol::roflol:
:1hug:
inşallahhhh duyacan tabi tatlım endişe etme hepimiz endişeliydik gerçi ahh şu kal atışlarını bir görsekte rahatlasak diye ama ina şimdide ahh şu bebişi bir görsemm bir el kol hareketini görsem bir hareketlense diye düşünmeye başladık sanırım 9 ay boyunca her ay yeni bir endişe ama tatlı bir endişe yaşayacağız sağlıklı sıhhatli eli ayağı sağlam olsunda bebişlerimizin sağlıcakla alalımda kucaklarımıza öyle değilmi canım
koparmazlar koparmazlar. Yere göğe sığdıramazlar artık. Torun sevgisi evlat sevgisinden farklı oluyormuş.
yaa arkadaşlar fikri olan varmı 12 i haftadan sonra normal hayatımıza dönebiliyormuyuz bu mide bulantıları beni öldürüyor günde 1 bardak suyu zor içiyorum bu yüzden.yemek yiyorum ama sıvı tüketemiyorum..............
kızlar ben çıkıyorum gelirim yine...annem yemek yapmaya kalkmış kokudan duramıyorum evi terkedicem heralde senağlama
canım anlattığın aynı durum var bendede 1 hafta falan oldu zaten bulantı. birden gitti hiç bi şey yiyemezken şimdi o bulantının kesilmesi korkuttu beni ama çok rahatlattın çok çok sağol..a.s.
yaa arkadaşlar fikri olan varmı 12 i haftadan sonra normal hayatımıza dönebiliyormuyuz bu mide bulantıları beni öldürüyor günde 1 bardak suyu zor içiyorum bu yüzden.yemek yiyorum ama sıvı tüketemiyorum..............
Gece uyuyamamanın acısını cıkardım sanırım tekrar yatıp 1 e kadar uyumusum:) Birde cok uyuyanın kızımı oluyor diyordunuz??
ya kızlar size bişi sormak istiyorum biraz özel olacak ama ben ağda yaptırmak istiyorum ama korkuyorum senağlama ama bunada alıştırmam lazmı şimdiden kendimi kuaförde yaptırmayı düşünüyorum korktuğum acaba kendimi kasarsam bebişime bişi olurmu diye üff ne zormuş daha önce yaptırdım ordan biliyorum benim canım çok tatlı :bbo: kendimi inanılmaz kasardım yapılırken şimdide bundan korkmaya başladım ya bebişime zarar verirsem diye
ya canım bilmiyom da şu sıra en hassas dönem kuaförde yaptıracaksan da dikkat et mikrop falan kapma fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?