2009 Kasm Anneleri

şimdi nazlının göbüşüne baktım da geldimm
tabi nehirin dee yememiş içmemiş bissürü foto eklemiş şu gacıların gazından kaydirigubbakcemile3
amaa hepsi de süper vallaaa
nazlıcım çok şıksııınnn

hıı gidem nazlışımın göbeene bakem ben hala çekemedim ama ölçtümm dümdüz bi gacı olmuşum
90
90
95
zemuszemus

Ben dombiliyimmm delikafadulden Sende çekilicen hii sabırsızlıkla bekliyorumm canım benim ne tatlı olmuşsundur yaa:asigim:
Şimdi kendime gülüyordum tam oturuyorum birşey çıkıyor yada kafama başka birşey giriyor bu sayfa açık bırakıyorum karikatür gibi tam lafların arasından bir yerden yakalıyorum 1 şey yazıp yine aynısı kaç gündür böyle :roflol:

napem gıı motora bağladım çalışıyom kafamçokkarıştı
gıı nete evden girezeeem göya emme kaç gündür de bi derdi var bu adsl nin ama du bakam akşam yine sorun olursa laptopu kocişin kucana atarun napisa yapsın çalıştırsın ben kk sız duraman nannnnnnnnn

hee hallet gııı olmaz ööleee
ben de öğle arası takılam dedim ama kimsenin sesi çıkmiiiyy

Ben dombiliyimmm delikafadulden Sende çekilicen hii sabırsızlıkla bekliyorumm canım benim ne tatlı olmuşsundur yaa:asigim:
Şimdi kendime gülüyordum tam oturuyorum birşey çıkıyor yada kafama başka birşey giriyor bu sayfa açık bırakıyorum karikatür gibi tam lafların arasından bir yerden yakalıyorum 1 şey yazıp yine aynısı kaç gündür böyle :roflol:

ne dombilisiii
valla süperrr
allah nazarlardan saklasın :nazar:
çekcem ben de :icecream:

tabi nehirin dee yememiş içmemiş bissürü foto eklemiş şu gacıların gazından kaydirigubbakcemile3
nazlıcım çok şıksııınnn

he gı şişko dediler bana aksam oturudm cektim bide plajdaki sexüüü resmimi koydum catlasunlarrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus

nazlıcım çok şıksııınnn

:asigim: :asigim: Kartanem :asigim: :asigim:
Canım ya bir soru sorayım hafta sonu düğün var o halime nasıl bir elbise alabilirim normaldede giyilebilir tarzda bulabilirmiyim birşeyler yaklaşık 2 düğün var böyle ayrı yerler ayrı kişiler ikisindede giyerim diye düşünüyorum kişiler çok uzakda değil ne tavsiye edersiniz bana:utangac:

nazlım şimdi böle şifon gibi kumaşlardan göğüs altından bollaşan çok hoş elbiseler var bence onlardan güzel bişi bulabilirsin bence

nazlım şimdi böle şifon gibi kumaşlardan göğüs altından bollaşan çok hoş elbiseler var bence onlardan güzel bişi bulabilirsin bence

Hmm googlede yazdım Ayşemde bakıyor şimdi şifon bulmuş birkaç model yanlız mağazalarıda bulmam lazım mecburum cnm yaa yakın olmasalar birşekilde idare ederimde şimdiki düğünlere onlar uymaz bakayım ben devam..kaydirigubbakcemile5 Şeniz

ipekyol, roman, network belki mudo buralarda bulabilirsin
en iyisi sen egs parka veya agoraya falan git kesin bulmadan çıkmazsın tatlım
bu sene bi de böle moda olmuş çok şanslıyız vallaaa

nazlım baak demet şener giymiş bööle hamileyken çok hoş durmuş

Offfff offfffffffffff işte buda süper süper bayıldım birde bunları buldu Ayşede bayıldım bunlarada normal yerlerdede giyebilirim ama şimdi Demet Şenerin kıyafetinin rengi beni bitirdi ..Sanırım karşıyaka çarşıya çıkıcam c.tesi günü tek tek bakıcam ama en azından modeller renkler kafamda oluştu ..Kartanem çok zevklisin yaa bayıldım çok tşkler cnm

hamilekiyafetmodelleri.jpg

1173451653637689.jpg

ipekyol, roman, network belki mudo buralarda bulabilirsin
en iyisi sen egs parka veya agoraya falan git kesin bulmadan çıkmazsın tatlım
bu sene bi de böle moda olmuş çok şanslıyız vallaaa

Hakikatten yaa kafammı durdu ne oldu ya saat 3 gibi zaten Egsnin ordaki spor salonuna gidicez oğluşla oradan bakarım nasıl düşünemedim yaaa Akıl akıldan üstündür :lepi:
Ben çarşıya takıldım kaldımmm esas orda bulurum bu modelleri ..Normal yerlerde hamile kıyafeti satıyor dediğin gibi %100 bulurumm yaşa sen canım yaşaaaa kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

evet ya rengi gerçekten çok hoşş
diğer elbiseler de güzelmiş normalde de giyilebilir evet
bak öyle uçuş uçuş olan kumaşlar var normalde de giyilebilecek oılan çokda şık duruyo

Hakikatten yaa kafammı durdu ne oldu ya saat 3 gibi zaten Egsnin ordaki spor salonuna gidicez oğluşla oradan bakarım nasıl düşünemedim yaaa Akıl akıldan üstündür :lepi:
Ben çarşıya takıldım kaldımmm esas orda bulurum bu modelleri ..Normal yerlerde hamile kıyafeti satıyor dediğin gibi %100 bulurumm yaşa sen canım yaşaaaa kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

alınca bize de gösteer tamamı tatlımm :1hug:
ben alışveriş merkezlerine gidince görüyorum hep vitrinlerde tam bize göre kıyafetler bu sene yok diyorum almıcaam kendimi tutuyorum şimdi sen diince kendime alcakmış gibi heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3
hamile mağazalarını boşver normal mağazalarda bulursun moda bu sene zemuszemus

Hmm googlede yazdım Ayşemde bakıyor şimdi şifon bulmuş birkaç model yanlız mağazalarıda bulmam lazım mecburum cnm yaa yakın olmasalar birşekilde idare ederimde şimdiki düğünlere onlar uymaz bakayım ben devam..kaydirigubbakcemile5 Şeniz

nazlicim, simdi tam dugun mevsimi ya abiyeler cok pahali. bende cok aradim gecen ay. en sonunda fabrika diye bir magaza var ya, sanirim network diyede geciyor, ordan tamamen tesaduf buldum. hemde cok uyguna. hatta gobis sayfasina koymustum resmini, biraz baslara bakarsan gorursun. orayi mutlaka dene.

nazlicim, simdi tam dugun mevsimi ya abiyeler cok pahali. bende cok aradim gecen ay. en sonunda fabrika diye bir magaza var ya, sanirim network diyede geciyor, ordan tamamen tesaduf buldum. hemde cok uyguna. hatta gobis sayfasina koymustum resmini, biraz baslara bakarsan gorursun. orayi mutlaka dene.

fabrika altınyıldız orası şeker, orda da hoş şeyler oluyoo
nazlış egsye git tüm mağazaları gez kaydirigubbakcemile2

jennifer-lopez-hamile-kiyafetleri.jpg
ceylonun beyaz kıyafetide güselll
oyy oyy beyaza bayılırım saplantım var benim bebeğin odasıda beyaz olacak teyzesi nasipse.Beyaz denilince bu aralar aklıma bu geliyo kaydirigubbakcemile3
alınca bize de gösteer tamamı tatlımm :1hug:
ben alışveriş merkezlerine gidince görüyorum hep vitrinlerde tam bize göre kıyafetler bu sene yok diyorum almıcaam kendimi tutuyorum şimdi sen diince kendime alcakmış gibi heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3
hamile mağazalarını boşver normal mağazalarda bulursun moda bu sene zemuszemus
Söz veriyorum giydiğim gibi çekilicem söz kaydirigubbakcemile5

Canımsın yaa yeminle sende yazınca ben iyice heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
Tamam canım Egs müthiş bir fikirdi zaten cuma düğünün biri yarın mecbur almalıyım yarın hazırlandığımdada direk çekerim :asigim:

Back
X