Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı gidem nazlışımın göbeene bakem ben hala çekemedim ama ölçtümm dümdüz bi gacı olmuşum
90
90
95
zemuszemus
napem gıı motora bağladım çalışıyom kafamçokkarıştı
gıı nete evden girezeeem göya emme kaç gündür de bi derdi var bu adsl nin ama du bakam akşam yine sorun olursa laptopu kocişin kucana atarun napisa yapsın çalıştırsın ben kk sız duraman nannnnnnnnn
Ben dombiliyimmm delikafadulden Sende çekilicen hii sabırsızlıkla bekliyorumm canım benim ne tatlı olmuşsundur yaa:asigim:
Şimdi kendime gülüyordum tam oturuyorum birşey çıkıyor yada kafama başka birşey giriyor bu sayfa açık bırakıyorum karikatür gibi tam lafların arasından bir yerden yakalıyorum 1 şey yazıp yine aynısı kaç gündür böyle :roflol:
şimdi nazlının göbüşüne baktım da geldimm
tabi nehirin dee yememiş içmemiş bissürü foto eklemiş şu gacıların gazından kaydirigubbakcemile3
amaa hepsi de süper vallaaa
nazlıcım çok şıksııınnn
şimdi nazlının göbüşüne baktım da geldimm
tabi nehirin dee yememiş içmemiş bissürü foto eklemiş şu gacıların gazından kaydirigubbakcemile3
amaa hepsi de süper vallaaa
nazlıcım çok şıksııınnn
nazlım şimdi böle şifon gibi kumaşlardan göğüs altından bollaşan çok hoş elbiseler var bence onlardan güzel bişi bulabilirsin bence
ipekyol, roman, network belki mudo buralarda bulabilirsin
en iyisi sen egs parka veya agoraya falan git kesin bulmadan çıkmazsın tatlım
bu sene bi de böle moda olmuş çok şanslıyız vallaaa
Hakikatten yaa kafammı durdu ne oldu ya saat 3 gibi zaten Egsnin ordaki spor salonuna gidicez oğluşla oradan bakarım nasıl düşünemedim yaaa Akıl akıldan üstündür :lepi:
Ben çarşıya takıldım kaldımmm esas orda bulurum bu modelleri ..Normal yerlerde hamile kıyafeti satıyor dediğin gibi %100 bulurumm yaşa sen canım yaşaaaa kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Hmm googlede yazdım Ayşemde bakıyor şimdi şifon bulmuş birkaç model yanlız mağazalarıda bulmam lazım mecburum cnm yaa yakın olmasalar birşekilde idare ederimde şimdiki düğünlere onlar uymaz bakayım ben devam..kaydirigubbakcemile5 Şeniz
nazlicim, simdi tam dugun mevsimi ya abiyeler cok pahali. bende cok aradim gecen ay. en sonunda fabrika diye bir magaza var ya, sanirim network diyede geciyor, ordan tamamen tesaduf buldum. hemde cok uyguna. hatta gobis sayfasina koymustum resmini, biraz baslara bakarsan gorursun. orayi mutlaka dene.
oyy oyy beyaza bayılırım saplantım var benim bebeğin odasıda beyaz olacak teyzesi nasipse.Beyaz denilince bu aralar aklıma bu geliyo kaydirigubbakcemile3ceylonun beyaz kıyafetide güselll![]()
Söz veriyorum giydiğim gibi çekilicem söz kaydirigubbakcemile5alınca bize de gösteer tamamı tatlımm :1hug:
ben alışveriş merkezlerine gidince görüyorum hep vitrinlerde tam bize göre kıyafetler bu sene yok diyorum almıcaam kendimi tutuyorum şimdi sen diince kendime alcakmış gibi heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3
hamile mağazalarını boşver normal mağazalarda bulursun moda bu sene zemuszemus